Перейти до змісту

Відеокарту Радеон HD6930 1Gb

Гість Штекер36

Рекомендовані повідомлення

Безпроблемна,не паяна/не ремонтна і тд.Стан нової.Комплект:коробка,відеокарта,перехідник 6-пін - 2-Молекс.

1600 грн.

Пишіть у "ПП",якщо що.

20170216_225826.jpg

20170216_225751.jpg

6930.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, Штекер36 сказано:

Безпроблемна,не паяна/не ремонтна і тд.Стан нової.Комплект:коробка,відеокарта,перехідник 6-пін - 2-Молекс

Хороша карта . Задорго :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага,я бачив рєбят тут,які барахло типу GTX650 продавали за 1500 - відяха,яка слабша за цю в 1,5-2  рази.:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, Штекер36 сказано:

яка слабша за цю в 1,5-2  рази.:D

gtx650 - не слабша точно.

Цю можна порівняти із GTX560 - без Ті.  А 650 сильніша за 560

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ладно,6930 знаходиться між 560Ti і 570 відяхами.Ніякі обрубки 560-650 їй не пара.:) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

два різних  теста

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу,але в мене була і 560Ti,і 570 свого часу.6930 - явно краща,або не сильно і гірша за 570,а тестам я не особливо довіряю,хай хто б їх не робив.У тестувальників хто більше заплатив,той і правий,а реальність інша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви можете сперечатись скільки завгодно про продуктивність 6930-ї і 560-ї, але я коли бачу відяху яка жере в районі 200-т ват енергії роблю висновок тольки один. Особливо у світлі теперішніх і планових майбутніх цін на електроенергію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купував для клієнта 2 тижні тому.

Тільки не таку трохи.

Отаку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому треба нормальна відяха,а не обрубки по 1500 гривень,той розуміє,що це за відяха,а ціна на електроенергію не має особливого значення тут,оскільки ж ніхто не буде грати годинами в ігри на ній,бо ще й працювати колись треба,а без ігор вона їсть мінімум,а коли треба,то і видасть те,що обрубки не зможуть.:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 минут назад, Штекер36 сказал:

Кому треба нормальна відяха,а не обрубки по 1500 гривень ...... що обрубки не зможуть.:D

Не в обіду сказано, але чіп 6930 і є троха обрубком найстаршого чіпа в серії - це у виробників норм практика такі чіпи випускати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...