Перейти до змісту

А Путін продовжує!!!

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Оффтоп-Спеціально для троцкіста та інших москвофілів закидую відео історії українського козацтва на фтп в відео/cience

Не треба нам такого друга-двуликого Януса який як і попередники дивиться на Україну як на сировиний придаток

Опубліковано
Оффтоп-Спеціально для троцкіста та інших москвофілів закидую відео історії українського козацтва на фтп в відео/cience

кино документальное?

Опубліковано

кино документальное?

Конечно, видимо снимали сами казаки. Или быстро-быстро рисовали.

Опубліковано

Кіно документальне!!передача йшла на інтері!!Троцкіст-понос слов ,запор мислей

Закинув 3 серії-пише що фтп переповнений-буде можливість закіну інше

Опубліковано

to trocik

назви хоча б одну війну де повноцінна і самодостатня російська армія без підтримки союзників отримала славетну перемогу (без козаків, татар, поляків і інших "неповноцінних" вояків) (напряжись і не полінуйся).

то difoto

чого панікуєш, ти на інших форумах бував - напишеш слово українською - в бан...і матюків пару тон в догонку...

Опубліковано

По концофке теми як завжди флуд :)

Явно видно "москаликів", ой сорі....читавши якусь гілку про походження росіян, то тепер "фінлядсько-татарське породіля" і українців. Звичайних українців, яким вищезгадані зі зміненою ідеологією, і моралю стада животного прозивають "націоналістами" і т.д. Шановні я теж "націоналіст" :), і дід був в загонах Петлюровських, тому казки для мене схожі на жахливі історії, але не про те.

Путін....ну і ? Поцак в Москалії, ми тут.. в сторону країни нашої (расеянн - ви тут також жівьоте) прийдеться іти на війну :). В такому вигляді дарагіє расіяне ілі ви с намі па украйонскі гаваріте або прирівнюєтесь до державних зрадників.

Ой...да ви вже зрадники, на мові не вар-вар, культуру топ-топ, націю з гівном міш-міш хіба не стрілять, вішать, топить таких ?

Опубліковано

Поразительно... когда внешне целиком адекватные люди, заговорив про национализм и Державу, превращаются в ослов со всеми вытекающими.

Зиберс, ты шо, меня топить и вешать собрался? :dont: А кто квесты проводить будет, Велодень, в Дубки возить? А ну канешна, милое дело - поговорить про НАЦИЮ, а работа - она сама сделается, чай не волк :)

И это.... Путин? войной пойдет? та нафиг мы ему сдались! он ТАМ только слово скажет (ну или за него наши же придумают:)) , а тут мы сами себя и перестреляем в борьбе за то, у кого на жопе больше тризубов!

2romaxa мне перманентно монопенисуально то, о чем ты будешь говорить на других форумах и как ты будешь говорить. Покури википедию в поисках истории фразы "учи албанский!", пойдет на пользу. А я на тернопольских форумах(де всі хлопці з бандерштадту) регистрировался и писал на чистейшем русском языке и никто!!! ни разу!!! не посмел мне гавкнуть, что я не тот язык избрал родным.

Опубліковано

Zibers, а колы москаль на танке прыиде та з гарматы бабахне, - в шаровары не накладэшь? Чы ты тильки вишаты и розтрилюваты, а воюють нехай инши? В армии то служив?

Опубліковано

ВСІМ Кацапам, Жидам і Націонал-Падонкам які презирають Україну і важають її сміттям раджу прослухати цей Ічкерійській радіоперехват!!! Це те, що вас буде ждати тут! Тільки в більшому і жорстокішому масштабі! АЛЛАХ-АКБАР по Українськи !

Опубліковано

2 difoto правильно, а ти попробуй про щось написати українською на російських форумах і зразу поймеш, що не потрібно монопенісуально волати про фанатиків на луцькому сайті, крім своїх квазіфілософських висловів і сарказму, щось більше поки-що в тебе неполучається, хоча звичайно що це тобі монопенісуально і дуовагінально.

Вікіпедія не моє джерело інформації, тим більше в плані історичного аналізу: мені не потрібно читати вікіпедію, щоб взнати щось на російській мові про голодомор в Україні, про репресії - я був маленьким свідком розкопків більше 300 людей закатованих НКВД, батько був вивезений на Сибір, багато родичів розстріляні за відмінні політичні і моральні погляди.

І до теми аналізуючи Путіна, що він зробив для свого багатонаціонального народику? Аналізуємо:

Витрачаючи біля 90 млрд. нафтодоларів на ВПК так і не спромігся створити нормальні умови проживання в країні з порівняно невеликою кількістю населення і найбільшими покладами корисних копалин. За часу правління Путіна держава відмовилась компенсувати будь-які втрати народу в період розвалу СРСР, крім того пенсіонерам було відмовлено в пільгах, а введено натомість специфічну грошову допомогу, яка далеко непокриває всіх витрат росіян похилого віку. Тобто за час правління карлика-дзюдоїста держава зняла майже повністю всяку відповідальність перед власним народом за незадовільний рівень життя. Ціни на нафту і газ в світі зростають, а як це видно по пересічних росіянах, ніяк просто мільярдери стають ще багатішими.

В Еміратах де головне джерело прибутків нафта араби майже непрацюють, вони всі дуже заможні люди і переважно займаються потужною торговою діяльністю, для чорної праці в них є індуси. Прибуток від нафти частково розприділяється на всіх громадян цієї країни і вже з народження маленький арабчик має на свому рахуночку суму достатню для найкращого навчання.

Дивився по каналу НТВ-мир одне ток-шоу вночі, (суть програми була покричати яка Росія сильна, побити себе в груди, поплакати за союзом), так от коли ведучий запитав Градського (російського патріота, але у нас на форумі прийнято полуумного нацика, фашиста, шизофреніка параноїка) чи він вважає, що живе у великій країні, він зразу крикнув "так" і всі хто був кричали "так", а ведучий перепитав, чи ви це про сучасну Росію сказали? Градський зразу ж крикнів "ні".

Висновок: більшість росіян хоч і знають, що союз розпався, десь підсвідомо вірять, що ще незовсім і дотепер споріднені саме з союзом (нецікаво жити без колоній), вони реально усвідомлюють, що влада їх найо$$$$є, але чомусь голосують саме за неї. Путін підклеївся до великоросійського міфу про царя і тим самим зняв всяку відповідальність за свої дії перед народом і в сучасній Росії це проходить. На рахунок газового шантажу - навіть якщо прокладуть газопровід попри Україну (доречі питання довгострокової дії і з купою екологічних і політичних проблем), газосховища на десятки мільярдів кубів збудувати нереально впринципі, а без них про такі маштабні поставки газу просто мови бути неможе. Реально всіх (Європу і Росію) за причинне місце тримає Україна, але бізнес-інтереси нашої влади приводять до дуже брудних ігор навколо газового питання і постійного залякування нашого народу якимись відключеннями.

Відключення б'ють по економіці всіх країн споживачів, але найбільше по російській і українській економіці, це головна стаття доходу в Росії, а в Україні наденергозатратна промисловість. Відключення абсурдне по своїй економічній природі, а оскільки всім в діях Путіна і російської влади керують гроші, то таких речей впринципі небуде. Аналогічно з нафтою. Поки нафта і газ продаються на ринку доти кремлівські олігархи воювати не будуть. Обіцяю. Хто має вуха хай слухає. Хто має мозги хай думає.

Опубліковано
Zibers, а колы москаль на танке прыиде та з гарматы бабахне, - в шаровары не накладэшь? Чы ты тильки вишаты и розтрилюваты, а воюють нехай инши? В армии то служив?

А оце що буде з тими танками!

Опубліковано

Уважаемые национал-патриоты великодержавного государства всея Украины.

Простите великодушно, что посмел обратиться к вам на непонятном вам языке.

Однако почему бы вам наконец не попробовать взорвать/убить/повесить и так далее

чтобы мы наконец смогли посадить вас в замечательную украинскую тюрьму согласно УК ?

Опубліковано
Уважаемые национал-патриоты великодержавного государства всея Украины.

Простите великодушно, что посмел обратиться к вам на непонятном вам языке.

Однако почему бы вам наконец не попробовать взорвать/убить/повесить и так далее

чтобы мы наконец смогли посадить вас в замечательную украинскую тюрьму согласно УК ?

Вас кацапів завжди тяжко було зрозуміти! Вам Чечні мало? Чи ви просто не розумієте, що там коєтся? Так подивися на ваше путінське войсько!

Опубліковано

а скажи ка вергилий, а как насчет Ирака и Американцев ?

кто там кого защищает и кто от кого обороняется ?

кто там отстаивает демократические свободы или свободы страны ?

ты не стесняйся. в подробностях.

Опубліковано

Прощавай костя ^_^ гніватись мені на тебе немає за що, я з політики грошей не заробляю. Як я вважаю виходити потрібно суто з власних корисних інтересів. Об'єктивна загроза для території нашої держави виходить на 98% від Росії (не варто сперечатися, але війна справа непроста (війна)). Я хочу зрозуміти чому так відбувається, наскільки вона реальна, хто за цим стоїть...В світі нічого просто так не робиться, ну звичайно крім ваших постів і завжди є можливість проаналізувати ситуацію і розібратись, що нас чекає в майбутньому і що буде вигідно моїй державі.

Опубліковано

ромаха, так ты в натуре клоун! я пацталом!

ты на туркменском форуме напиши "Слава Україні!" - все обхохочутся ^_^

Опубліковано
а скажи ка вергилий, а как насчет Ирака и Американцев ?

кто там кого защищает и кто от кого обороняется ?

кто там отстаивает демократические свободы или свободы страны ?

ты не стесняйся. в подробностях.

kostya ------ Да ти тут маєш рацію!!! Америкоси полізли туда із за нафти і особистих емоційних відносин сьогоднішнього господаря білого дома до Садама. НО вони там получяють з повна! Їх там кожен день довбуть, молоді хлопці по 18-23 (переважно з бідних районів америкі) гинуть за нафту! А точніше виразитися за те щоб ціни на нафту ще не "скочнули" до "заоблачних висот"(Бо тоді хана всій економіці Америкі, і не тількі їхній). Вони по країній, мірі більш менш розуміють за що гинуть! І платять там хоть трішкі більше!

А в Ченні хто там воює, діддомовці і інші діти по нещястю! Правільна логіка путіна, за діддомовцьом ніхто не буде, бо в нього родини нема! А за що воюють......... тут тяжко повірити в фрази як "Цілісність росії!" --- та кавказці завжди воювали з Росією, ще за царя! "Нафта!"--- так всі прибуткі з нафти ідуть місцевим і вони на них купляють авта за 70-100$!

---------------- КОНТРОЛЬ над Каналом дурі в росію(Бо це дуже великі гроші) та продажі зброї в азію Це теж не малі гроші! Чечени по великому рахунку своїм стремлінням до незалежності, так чи іначе взяли би все це добро в свої руки, і автоматом стали-би ключевим гравцем в регіоні! Но в росії деякі структури не були згідні з таким розкладом ситуації. Тому і почали війну! --------------------

Як там в русні говорять - "Ліс рубають, щепкі летять" чи не так?

Опубліковано
ромаха, так ты в натуре клоун! я пацталом!

ты на туркменском форуме напиши "Слава Україні!" - все обхохочутся ^_^

А можна "потащитись" з "Славо РоССии !" тут, на українському форумі ?

Шось мені здається, що Троцькіст, Костя та іже з ними проти ...

Опубліковано

последовательным борцам за свободу рекомендую с плакатами "геть з іраку амерікоси" вступать в нато ^_^))

бу га га.

Опубліковано

Ukrod, а тебе не кажется, что твои оппоненты не за восхваление тут какой-то страны, а против ее обсирания?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...