Перейти до змісту

Куплю роутер від Київстар

Рекомендовані повідомлення

Куплю(недорого), або за шоколадку/сік робочий роутер від Київстар! Можливо в когось завалявся, або закінчився договір, а є новий. Розгляну всі пропозиції, писати в ПП. B)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам Huawei WS319 Wi-Fi роутер(маршрутизатор) на Kyivstar - 250грн. Без Торгу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось не бачив щоб роутери за шоколадки роздавали

можу запропонувати tp-link tl-wr741n ціна 300грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 минуты назад, Sashapetrash сказал:

щось не бачив щоб роутери за шоколадки роздавали

можу запропонувати tp-link tl-wr741n ціна 300грн.

Першочергово я написав, що куплю(недорого), а як альтернативу написав для тих у кого просто валяється без діла і взагалі не потрібний, що за шоколадку/сік, тому ваші висловлювання не є доречними. Так само як і ваша пропозиція в 300 грн, по-вашому це не дорого? З такими пропозиціями, простіше буде докинути пару гривень і купити нового з гарантією, а не ваш невідомо звідки і який. дякую.

48 минут назад, Story сказал:

Продам Huawei WS319 Wi-Fi роутер(маршрутизатор) на Kyivstar - 250грн. Без Торгу

-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, stiops сказал:

Першочергово я написав, що куплю(недорого), а як альтернативу написав для тих у кого просто валяється без діла і взагалі не потрібний, що за шоколадку/сік, тому ваші висловлювання не є доречними. Так само як і ваша пропозиція в 300 грн, по-вашому це не дорого? З такими пропозиціями, простіше буде докинути пару гривень і купити нового з гарантією, а не ваш невідомо звідки і який. дякую.

-

на сьогодні "валяється без діла, непотрібний" вже немає люди стараються при любій можливості копійку заробити, тому і вартувати такі речі будуть! А новий - докладайте та купуйте, Вам ніхто не заважає, там ціна орієнтовно 400грн+ доставка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Sashapetrash сказал:

на сьогодні "валяється без діла, непотрібний" вже немає люди стараються при любій можливості копійку заробити, тому і вартувати такі речі будуть!

Я згідний, але купуючи роутер за 1 грн, потім продавати його за 300 грн, це вам не копійку заробити, а продати цілком і повністю вживаний товар майже за повну ціну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, stiops сказал:

Я згідний, але купуючи роутер за 1 грн, потім продавати його за 300 грн, це вам не копійку заробити, а продати цілком і повністю вживаний товар майже за повну ціну

ну такі в нас люди, нічого з цим не поробиш, от Ви чи не так би зробили? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

stiops, поясню:

Роутер зараз коштує 400грн. І Ви таки платите ці 400грн + 1грн за роутер, якщо ви не вкурсі! а те що потім ці 400грн повертаються за 2 роки... то це вже зовсім інша історія

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Sashapetrash сказал:

ну такі в нас люди, нічого з цим не поробиш, от Ви чи не так би зробили? 

Я реально оцінюю речі, це як зараз продавати старий комп*ютер по чуть нижчій ціні, при тому що майже за такі самі гроші можна купити новіше і краще, більш сучасніше, а не той комп*ютер, що вийшов з моди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Story сказал:

stiops, поясню:

Роутер зараз коштує 400грн. І Ви таки платите ці 400грн + 1грн за роутер, якщо ви не вкурсі! а те що потім ці 400грн повертаються за 2 роки... то це вже зовсім інша історія

Я все це знаю, і знаю що ці гроші повертаються раніше, а точніше ви їх взагалі не платите, а платите за той пакет послуг який ви обрали, тому перші місяці умовно кажучи замість 90 грн, платите 70 грн. Тому я шукаю людей в яких зовсім інша історія, які після 2 років перезаключили контракт і отримали новий за 1 грн, а старий не бажають "впарити" як новий, а отримати хоча б мінімальну вигоду з нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Актуально! Розгляну будь-які пропозиції!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скористаюсь  вашою  темою, на  днях , після  трьох  років  роботи, роутер  від  київстара (за 1грн.) перестав  працювати, на  роутері  з індикаторів світитться  тільки живлення, може  тут  хтось  таке  ремонтує? чи  таке  вже  не  ремонтується?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Актуально! Куплю роутер до 150 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...