Перейти до змісту

[Архів] - Обмін DDR3 на DDR3

Morphius

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю нові планки памяті DDR3 GR1333D364L9S/4G 7 шт. запаковані. Мамка навіть після останнього оновлення біосу їх не бачить. Обміняю планку 4 Gb на дві планки по 2Гб , щось типу GR1333D364L9/2G.

Опубліковано
23 хвилин тому, Morphius сказано:

Мамка навіть після останнього оновлення біосу їх не бачить

А що за мамка?

Опубліковано

А ось відповідь офіційного супорта після кількаденної переписки.

Sorry for any inconvenience caused,we have not tested this ram on the motherboard before,it has been phase out for a long time,the v26.11 is the latest bios version,if the pc still can not boot up with this ram,we are afraid,there should be some compatibility issues with this ram.

Опубліковано

мамка підтримує 1333 частоту памяті лише в розгоні.

Тому і 2-гігова 1333 - не підійде. Потрібна 1066.

Якщо що - озвучте ціну 4-гігових планок

Опубліковано

Женя саме цікаве що на 2 гігових планках мамка стартує.  Кум дав KVR1333D3SN9/2G  і на ній вона заводиться.

Опубліковано
15 хвилин тому, Morphius сказано:

Женя саме цікаве що на 2 гігових планках мамка стартує.  Кум дав KVR1333D3SN9/2G  і на ній вона заводиться.

обміняю 4-гігову на 2-гігову з доплатою.

Опубліковано

а на якому процесорі пробуєш? і чи дійсно  KVR1333D3SN9/2G  завелась на 1333 частоті? 

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=4:118985 тут вже щось таке було.

проблема доволі поширена якщо почитати нет

Так що дійсно на 1333 частоті працювати напевно не вдасться. Хоча якщо б підібрав проц на 1333 частоті тоді б напевно працювала. В і деалі треба память на 1066 тоді має і 4 гб бачити.

Опубліковано
55 хвилин тому, santa11 сказано:

а на якому процесорі пробуєш? і чи дійсно  KVR1333D3SN9/2G  завелась на 1333 частоті? 

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=4:118985 тут вже щось таке було.

проблема доволі поширена якщо почитати нет

Так що дійсно на 1333 частоті працювати напевно не вдасться. Хоча якщо б підібрав проц на 1333 частоті тоді б напевно працювала. В і деалі треба память на 1066 тоді має і 4 гб бачити.

проц E5300, память працює на частоті 800 М герц

Опубліковано
6 минут назад, Morphius сказал:

так 2 гігова планка теж одностроння

От і виходить що чіпів памяті на модулях однаково, а от розмір чіпів на 4-х гіговому в два рази більший і материнка не хоче працювати з чіпами такого значного обєму.

Опубліковано
1 година тому, Morphius сказано:

Женя саме цікаве що на 2 гігових планках мамка стартує

готовий обміняти твою 4-гігову на мою 2-гігову з доплатою.

Опубліковано

для  bagsss відписав в приват. Женя поки що на рахунок твого обміну сказати не можу, відпишусь тобі в приват коли буду знати точніше. я думаю тиждень і буде результат. І в резерві тоді 3 планки уже.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...