alexvvv Опубліковано 16 Січня, 2023 в 12:38 Поділитися #4876 Опубліковано 16 Січня, 2023 в 12:38 2 хвилин тому, vampirich сказано: так а цифри які правильні? подумай чим займається верховна рада, а чим міністерство фінансів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 16 Січня, 2023 в 12:43 Поділитися #4877 Опубліковано 16 Січня, 2023 в 12:43 4 хвилин тому, alexvvv сказано: Ти, бо намагаєшся викручуватись як вуж на сковорідці, щось гіперболізовано видумаєш для прикладу. нє.. бо на твоїй же картинці вказано що це цифри станом на вересень 2022 року. але ти навіть в це не вник, і не задумався про те, чому виникала розбіжність. Просто Інформацію яка підтверджує твою думку - ти використовуєш як аргумент навіть не перевіряючи (хоча це справедливо до більшості людей). А протилежну - докопуєшся до кожного нюансу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 16 Січня, 2023 в 12:57 Поділитися #4878 Опубліковано 16 Січня, 2023 в 12:57 (змінено) 15 хвилин тому, vampirich сказано: нє.. бо на твоїй же картинці вказано що це цифри станом на вересень 2022 року. але ти навіть в це не вник, і не задумався про те, чому виникала розбіжність. Просто Інформацію яка підтверджує твою думку - ти використовуєш як аргумент навіть не перевіряючи (хоча це справедливо до більшості людей). А протилежну - докопуєшся до кожного нюансу. Так мою думку підтверджує інформація і сайту ВР і дані міністерства фінансів, Я розумію чому вони різні - а ти схоже ні, бо питав чому вони різні і де правильна. А тепер ведеш дискусію у стилі сам дурак. Типу сам не розумієш різниці, але перевіряти правильність відправляєш мене. Змінено 16 Січня, 2023 в 12:59 користувачем alexvvv Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 16 Січня, 2023 в 13:04 Поділитися #4879 Опубліковано 16 Січня, 2023 в 13:04 1 хвилина тому, alexvvv сказано: Так мою думку підтверджує інформація і сайту ВР і дані міністерства фінансів, Я розумію чому вони різні - а ти схоже ні, бо питав чому вони різні і де правильна. так я питав щоб зрозуміти чи ти її розумієш. але з твоєї розмитої але зверхньої відповіді "подумай сам.." стало ясно що ти теж не розумієш Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 16 Січня, 2023 в 13:17 Поділитися #4880 Опубліковано 16 Січня, 2023 в 13:17 11 хвилин тому, vampirich сказано: так я питав щоб зрозуміти чи ти її розумієш. але з твоєї розмитої але зверхньої відповіді "подумай сам.." стало ясно що ти теж не розумієш Відповідь була не розмита, а цілком конкретна, попросив подумати чим займаються ці два державних органи. От того, що люди на це нездатні, я дійсно не зрозумів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 16 Січня, 2023 в 13:22 Поділитися #4881 Опубліковано 16 Січня, 2023 в 13:22 чому машина не заводиться? подумай.. чому комп не включається? подумай.. дякую за конкретну відповідь p.s. ти навіть не зрозумів для чого я питав... і до чого я веду.. так що про думання не варто говорити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 16 Січня, 2023 в 13:46 Поділитися #4882 Опубліковано 16 Січня, 2023 в 13:46 19 хвилин тому, vampirich сказано: чому машина не заводиться? подумай.. чому комп не включається? подумай.. дякую за конкретну відповідь p.s. ти навіть не зрозумів для чого я питав... і до чого я веду.. так що про думання не варто говорити Ти спочатку не бачив, що дані графіка взяті із сайту ВР, поки тебе туди не тицьнув, лише дати побачив Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 16 Січня, 2023 в 14:08 Поділитися #4883 Опубліковано 16 Січня, 2023 в 14:08 так ти навіть не можеш сприйняти що мені похрін на ті цифри і я в них не вникав. Бо мета оцієї моєї демагогії була зрозуміти чи ти їх сам розумієш (про що я вже вкотре акцентую), чи тупо постиш картинки які підтверджують твій світогляд, навіть не перевіряючи інформацію. Але з конкретних відповідей у стилі "Подумай" і "я все розумію то ти не розумієш" можна зробити висновки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 16 Січня, 2023 в 15:46 Поділитися #4884 Опубліковано 16 Січня, 2023 в 15:46 1 година тому, vampirich сказано: так ти навіть не можеш сприйняти що мені похрін на ті цифри і я в них не вникав. В тому і твоя біда, що ти не вникаєш, не бачиш звідки інфа і від того в тебе виникають дурні питання. 1 година тому, vampirich сказано: чи тупо постиш картинки які підтверджують твій світогляд, навіть не перевіряючи інформацію. по собі судиш Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vampirich Опубліковано 16 Січня, 2023 в 16:14 Поділитися #4885 Опубліковано 16 Січня, 2023 в 16:14 Тобто запитавши тебе чи це перевірена ТОБОЮ інформація а не тупо картинка десь з інтернетів ти кажеш "думай" і я ж сам маю вникати в неї і перевіряти її достовірність? Л - логіка. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrFirst Опубліковано 16 Січня, 2023 в 19:33 Поділитися #4886 Опубліковано 16 Січня, 2023 в 19:33 Я тут почитав пару останніх сторінок (сайт не робив, чи то поклали чи то хз що з ним) й зрозумів, що нам усім срака. А ще прийшло таке ярке розуміння того, чого Англія не напала на Америку, Германія на Францію (знову) чи Зімбабве на Парагвай. Грубо кажучи, там немає стільки баранів, яких їбуть у хвост й гриву й ззаду й спереду, а ті у переважній більшості зайняті тим, що намагаються розібратись у сортах гівна, замість того, щоб зробити логічний висновок й викинути те лайно туди, де йому місце. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 17 Січня, 2023 в 08:20 Поділитися #4887 Опубліковано 17 Січня, 2023 в 08:20 (змінено) 16 годин тому, vampirich сказано: Тобто запитавши тебе чи це перевірена ТОБОЮ інформація а не тупо картинка десь з інтернетів ти кажеш "думай" і я ж сам маю вникати в неї і перевіряти її достовірність? Л - логіка. Якщо я даю тобі пряме посилання на сайт мінфіну, то це перевірена інфа чи ні? Як для чого я туди заходив? Вмієш логічно думати? Змінено 17 Січня, 2023 в 08:25 користувачем alexvvv Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 17 Січня, 2023 в 08:21 Поділитися #4888 Опубліковано 17 Січня, 2023 в 08:21 12 годин тому, MrFirst сказано: замість того, щоб зробити логічний висновок й викинути те лайно туди, де йому місце. про яку логіку може бути мова, в них мозок засраний холестерином від вживання рошенок 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 17 Січня, 2023 в 09:46 Поділитися #4889 Опубліковано 17 Січня, 2023 в 09:46 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 17 Січня, 2023 в 18:37 Поділитися #4890 Опубліковано 17 Січня, 2023 в 18:37 Да бля. Далеко вже війна по ходу для декого - при чому незалежно від політичних вподобань. Москалі читають і радіють. 1 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Black Опубліковано 19 Січня, 2023 в 10:09 Поділитися #4891 Опубліковано 19 Січня, 2023 в 10:09 (змінено) On 16.01.2023 at 12:46, alexvvv сказано: @Black порохоботи аналізують діяльність зеленського в сферичному вакуумі, ніби до нього такого не було і він раптом почав робити дичину. Треба бути хоч трохи об'єктивними. Звісно це не означає, що до діяльності зеленського і його оточення питань немає, але кричати про тотальну зраду - це зашквар. Більшість звинувачень висмоктані з пальця. Поклав асфальт, щоб танки російські проїхали, ніби по розбитій дорозі вони не зможуть. Боти тиражують цей бред, а дурачки ведуться. Дуже прикро, що Порошенко оплачує ці ботоферми навіть під час війни, нічого доброго це не робить. Змінено 19 Січня, 2023 в 10:10 користувачем Black 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти