Перейти до змісту

asus 560 ti з дефектом

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам відеокарту asus 560ti  без 2 лопостей на кулері( вдало пилюку пилососом зняв).Оскількі після цього  почала рости температура і зявився шум було прийняте рішення про заміну відеокарти на нову. В цій відеокарті потреба відпала хоча тиждень нормально ще працювали після пониження на 10% частоти.В мене відеокарта десь 1 рік пропрацювала в дота 2.

В комплект входить оригінальна здоровезна коробка і сама відеокарта.

Ціна стартує з 800грн 

050 вісім 1 три шість 1 три шість

20170106_132230.jpg

20170106_132239.jpg

20170106_132253.jpg

Опубліковано

On 06.01.2017 at 21:45, Zheny@ сказано:

за 5 хв нагрілася до 91° при 65% обертів кулерів.

Пасту ще не міняв. 

скальпування кришки робили?

Опубліковано
19 хвилин тому, alexvvv сказано:

скальпування кришки робили?

ні.

просто замінив термопасту. І одразу посипало артефактами.  Не знаю із чим пов'язано.

Але при встановленні дров - все ставало на свої місця.  Але знову ж таки мінімальна нагрузка - нагрів до 65-70° - зависання і і виліт програми, або ребут.

Опубліковано
1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

ні.

просто замінив термопасту. І одразу посипало артефактами.  Не знаю із чим пов'язано.

Але при встановленні дров - все ставало на свої місця.  Але знову ж таки мінімальна нагрузка - нагрів до 65-70° - зависання і і виліт програми, або ребут.

То це вже відвал, буває так з часом.

Опубліковано
1 хвилина тому, alexvvv сказано:

То це вже відвал, буває так з часом.

я одразу запідозрив.  БО як чоловік написав, що понижав частоти і напругу.

Опубліковано

якщо скальпанути - прогріти, замінити пасту на метал, поставити людське охолодження - ще з рік може прослужити!

Опубліковано
Щойно, Zheny@ сказано:

якщо скальпанути - прогріти, замінити пасту на метал, поставити людське охолодження - ще з рік може прослужити!

От якби вчасно зробити скальп і заміну пасти - не було би відвалів. Не дуже люблю карти з кришками - це зло. Найкраще голий кристал.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...