Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чи є подальше практичне використання неробочих неактивних sim карт ? Номери відновити не можливо!

Опубліковано
Чи є подальше практичне використання неробочих неактивних sim карт ? Номери відновити не можливо!

чесно кажучи не дивлячись на моє неуцтво в цьому питанні - я розрізняю ці поняття, не робоча (фізичний чи прграмний дефект) - по моєму і нафік не тра, і неактивна (виключена з обслуговування) - на таких я роблю резервні копії телефонної книги. :D

Опубліковано
і неактивна (виключена з обслуговування) - на таких я роблю резервні копії телефонної книги. :D

Тобіж можна на них дублювати робочі сімки та інше?

Опубліковано

Дублювати нєа, неможна, можна запихнути в телефон і скопіювати з телефона на сімку контакти - буде бекап !

А можна в кожній зробити дірочку, нанизати на мотузку - будуть стильні буси чи браслет ! :)

можна використати в туалеті замість плитки - буде крута :D

можна обклеїти ними капот своєї машини - буде аццкій тюнєнг :) розхід палива зменшиться на 20 відсотків а максималка підросте на 25% :D

можна зварити з них суп - тіпа як в юкрейн народній казочці де солдат з сокири варив :D

ну - на крайняк якшо сильно очі мозолять - то можна їх просто зїсти з маслом чи без -страва "відчуй себе шпійоном"

ну і банально - викинути в мусор, чи по приколу з балкона - коли під ним будуть проходити банда мєлкіх діток - вони зрадіють !

Опубліковано
можна зварити з них суп - тіпа як в юкрейн народній казочці де солдат з сокири варив :D

ну - на крайняк якшо сильно очі мозолять - то можна їх просто зїсти з маслом чи без -страва "відчуй себе шпійоном"

ну і банально - викинути в мусор, чи по приколу з балкона - коли під ним будуть проходити банда мєлкіх діток - вони зрадіють !

С легкою Душею віддати колекціонерам?

Опубліковано

А можно просто приберечь. Часто операторы делают всякие акции, мол достань не активную симку, пополни счет и тебе денег туда накинут в 3х кратном размере, ну или что-то в этом роде.

Опубліковано
А можно просто приберечь. Часто операторы делают всякие акции, мол достань не активную симку, пополни счет и тебе денег туда накинут в 3х кратном размере, ну или что-то в этом роде.

НЕ не проходить декілько разів пробував! ці акції, якщо 3 місяці не користувався! Читав в верхніх постах про вілайн.

Опубліковано

Це при умові, що по сімці не закінчився грейс-період, потім вона просто перестає реєструватись в мережі.

Опубліковано

може і банально але на днях сів чистити клавіатуру досить допомогла джинсовська сімка яка валялась на моніторі легко було кнопки знімати. сподобалась ідея на рахунок бекапної сімки для зберігання номерів. тільки б її незагубити. до тогож непоганий варіан був вище описан тіпа браслет або намисто. інші варіанти типу підлога в туалеті і капот машини дуже дорогий і трохи нереальний

Опубліковано

І ше варійант - памятаєте такі штучкі висячі - занавіска на двері, бувають деревяні чи пласмасові трубочкі, або порізані відкритки на полоски+скрепкі , з сімок це було б круто !!!!

тільки багато їх треба - так як і на підлогу чи капот :(

хіба шо всім знайомим оголосити - тіпо "збираю сімки" - акція - за 10 сімок бокал піффа !!! :D

Опубліковано

Якщо до ДВД/СД диска знизу приклеїти вертикально по кругу 3 і більше сімок - вийде непогана підставка під чашку!

Опубліковано

у мене так було я загнав Джинс в -75 грн а потип акція тип знайди свою стару картку и якщо на ний було - то все буде по нулям вот знов нім користуюсь

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...