Перейти до змісту

[Архів] - Прийму в дар диван

alexxxluck

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт прийму в дар диван для старенької бабусі,  заберу по місту.  

прохання щоб тільки не продавлений,  в неї зараз такий, шкода пенсіонерів вони зараз виживають. Вот вам б...дь і европа!!!!! в яку нас нескоро впустять , хіба що в намордниках!!!!!

Дякую за розуміння!!!

• 2 тижня потому...
Опубліковано
On 27.12.2016 at 10:37, steelk сказано:

сам долари відмиває і сушить, а винна європа...

не рвались би в неї ,  не було б в пенсіонерів таких зараз проблем ,   як шукати останні копійки копійки  на хліб .

Опубліковано
28 хвилин тому, alexxxluck сказано:

не рвались би в неї ,  не було б в пенсіонерів таких зараз проблем ,   як шукати останні копійки копійки  на хліб .

хочеться 2 пенсії як в Криму?

Опубліковано
1 час назад, alexxxluck сказал:

ти точно місцевий ? Бо логічний ряд як в затятого ватана. Да да, то в пенсіонерів проблеми, бо в рвемся в Європу, а не від того, що народ, до влади, вибрав черговий раз тих самих уродів

Опубліковано
On 27.12.2016 at 01:51, alexxxluck сказано:

Привіт прийму в дар диван для старенької бабусі,  заберу по місту.  

шкода пенсіонерів вони зараз виживають. Вот вам б...дь і европа!!!!! 

2 годин тому, alexxxluck сказано:

то ти як гарний онук, мав би про попіклуватись про свою бабусю, а не на "зєркало пєнять"...

Опубліковано
7 хвилин тому, Basil сказано:

то ти як гарний онук, мав би про попіклуватись про свою бабусю, а не на "зєркало пєнять"...

та він не про свою, він загалом

Опубліковано
Щойно, Zevs_Isver сказано:

та він не про свою, він загалом

він загалом шукає халявні дивани для всіх бабусь-пенсіонерів?

Опубліковано
3 годин тому, MANJAK11 сказано:

ти точно місцевий ? Бо логічний ряд як в затятого ватана. Да да, то в пенсіонерів проблеми, бо в рвемся в Європу, а не від того, що народ, до влади, вибрав черговий раз тих самих уродів

Підтримую. Ту Європу приплітають вже до кожного стовпа. Те що одне гамно полізло окуповувати території, а інше до влади красти то все Європа винна... Може краще в митний союз? А потім назад у совок? Адже тоді диктувала б нам свої правила Росія, а це ж явний совок. І хто зна... Сибір, КГБ, розстріли... Автор теми як у тому анекдоті: пив, пив, а під кінець печивом втравився.

Опубліковано
On 27.12.2016 at 10:37, steelk сказано:

сам долари відмиває і сушить, а винна європа...

Дякую Тим Хто розумIє літніх людей,   диван шукався для мені зовсім не знайомої бабусі, за це просила моя бабушка.

Диван знайдений , без допмоги форума , тут тільки люблять теревені розводити а конкретно нічого!!!!

Опубліковано
9 годин тому, alexxxluck сказано:

Дякую Тим Хто розумIє літніх людей,   диван шукався для мені зовсім не знайомої бабусі, за це просила моя бабушка.

Диван знайдений , без допмоги форума , тут тільки люблять теревені розводити а конкретно нічого!!!!

Я б не був такий впевнений, що ми краще б жили, якби не рвалися до Європи. Якщо говорити про мене, то я не рвався в Європу, але краще в Європу, ніж в совок, а саме в совок нас і тягнули... Європа тут взагалі не при чому, обвинувачувати Європу - це справа промитих ватанів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...