Перейти до змісту

Екологічна стежка у Звірівському лісництві державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство»

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нещодавно наткнувся в волинському інеті на таку новину:

У Звірівському лісництві можна пройтися екологічною стежкою

Зацікавило. Може хтось на карті показати її? Бо не знайшов.

Початок, кінець, маршрут.

До речі, кому цікаво, відкрили подібну 6-ти кілометрову  Екологічну стежку у лісах Гаразджі

Опубліковано
Опубліковано

А от цікаво, чи можна орендувати коника, щоб проїхатися там верхи? Буду вдячна за інформацію))

Опубліковано
14 хвилин тому, lorka сказано:

А от цікаво, чи можна орендувати коника, щоб проїхатися там верхи? Буду вдячна за інформацію))

Вам треба звернутись у с. Котів Ківерцівського району. Там діє кінна ферма. Раніше вони надавали такі послуги, зараз не знаю. Ось кілька посилань:

«ЗЕЛЕНИЙ» РАЙ У КОТОВІ: ПОБЛИЗУ ЛУЦЬКА ТУРИСТИ КАТАЮТЬСЯ НА КОНЯХ, ВІДПОЧИВАЮТЬ НА ПРИРОДІ, СМАКУЮТЬ ЕКОКУХНЕЮ ТА ЗМІЦНЮЮТЬ РОДИНИ.

Фейсбук Юлії Буленко

Опубліковано
On 05.12.2016 at 17:01, Basil сказано:

Вам треба звернутись у с. Котів Ківерцівського району. Там діє кінна ферма. Раніше вони надавали такі послуги, зараз не знаю. Ось кілька посилань:

«ЗЕЛЕНИЙ» РАЙ У КОТОВІ: ПОБЛИЗУ ЛУЦЬКА ТУРИСТИ КАТАЮТЬСЯ НА КОНЯХ, ВІДПОЧИВАЮТЬ НА ПРИРОДІ, СМАКУЮТЬ ЕКОКУХНЕЮ ТА ЗМІЦНЮЮТЬ РОДИНИ.

Фейсбук Юлії Буленко

Дуже вдячна, спробую зв'язатися :)

Опубліковано
2 годин тому, lorka сказано:

Дуже вдячна, спробую зв'язатися :)

Будь-ласка, проінформуйте тут, якщо щось вдасться вияснити.

Опубліковано
4 годин тому, Basil сказано:

Будь-ласка, проінформуйте тут, якщо щось вдасться вияснити.

ОК, але це вже не наступному тижні))

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Допоможе організувати екскурсію та вирішити інші питання стосовно "зеленого" туризму Сергій Володимирович, його телефон нуль973842950 (або також можна писати на [email protected] ).

Опубліковано
3 хвилин тому, Frooom сказано:

Допоможе організувати екскурсію та вирішити інші питання стосовно "зеленого" туризму Сергій Володимирович, його телефон нуль973842950 (або також можна писати на [email protected] ).

Ху із   Сергій Володимирович ?

Опубліковано

Я точно не знаю, але я написав у звірівське лісництво, вони дали його номер. Я з ним розмовляв і він відповів на всі запитання які мене цікавили.

Опубліковано
1 хвилина тому, Frooom сказано:

він відповів на всі запитання які мене цікавили.

можете описати детальніше?

Опубліковано
4 хвилин тому, Basil сказано:

можете описати детальніше?

про доїзд, можливі послуги (екскурсія з єгерем, приготування їжі), протяжність маршруту, коли ліпше приїхати   і т.д. 

але по суті, там все дуже індивідуально, тому ліпше дзвонити напряму і все розпитувати. Він там працює, і все розповість з першоджерела.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
On 26.12.2016 at 00:30, Frooom сказано:

On 26.12.2016 at 00:34, Basil сказано:

Ху із   Сергій Володимирович ?

Сергій Володимирович це директор Звірівського мисливського господарства Байцим Сергій Володимирович

cb-9fe7c257_e608_4f0e_9de2_b446fe6cd20f.

Це минулорічна подорож Луцькі школярі відвезли гостинці звірам

І позаминула:

Опубліковано

Оскільки тема вийшла за межі розділу, напевно краще б було перенести її у розділ 

Спорт / Розваги / Захоплення / Відпочинок  Відпочинок / Отдых  Туризм / Путешествия

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...