Nenitel Опубліковано 26 Листопада, 2016 в 17:22 #1 Опубліковано 26 Листопада, 2016 в 17:22 Зацікавила тематика настільних ігор типу Eldritch Horror або Legendary Encounters: An Alien Deck Building Game . Побачив що є багацько ігор у варіанті pnp (print and play). Питання, чи хтось займався власноручним роздруком таких масштабних ігор, і чи взагалі резонно це робити вдома, чи краще купити готову гру за 1 300 грн і не мати собі мороки? Також цікавить, чи є друкарні у Луцьку які за це можуть взятись. Заздалегідь дякую! P.S: відео геймплею
Zevs_Isver Опубліковано 26 Листопада, 2016 в 18:38 #2 Опубліковано 26 Листопада, 2016 в 18:38 будь яка місцева поліграф фірма роздрукує а є з чого друкувати(файл)?
Nenitel Опубліковано 27 Листопада, 2016 в 14:10 Автор #3 Опубліковано 27 Листопада, 2016 в 14:10 власне можна знайти багато файлів, які вже навіть розбиті під а4, або інші зручні формати, пізніше трішки скину варіанти. Просто цікавить наскільки це реально в реаліях Луцька, і чи є фінансова вигода від всього цього дійства...
Zevs_Isver Опубліковано 27 Листопада, 2016 в 15:02 #4 Опубліковано 27 Листопада, 2016 в 15:02 49 хвилин тому, Nenitel сказано: власне можна знайти багато файлів, які вже навіть розбиті під а4, або інші зручні формати, пізніше трішки скину варіанти. Просто цікавить наскільки це реально в реаліях Луцька, і чи є фінансова вигода від всього цього дійства... ну по А4 і сама можеш роздрукувати, тільки потім клеїти якось "не той во" а поліграфісти зразу на А0 зроблять і все
Nenitel Опубліковано 27 Листопада, 2016 в 15:07 Автор #5 Опубліковано 27 Листопада, 2016 в 15:07 так то так... а там у грі тільки 600 карт..
tarasmv Опубліковано 27 Листопада, 2016 в 21:25 #6 Опубліковано 27 Листопада, 2016 в 21:25 Роздрукувати ігрове поле можна й по частинам, його ж все рівно потім складати щоб в коробку покласти. Тому можна роздрукувати на А3 - (16-20 грн.) за лист і проклеїти скотчем або заламінувати великим форматом, тоді буде дуже гарно складатися. Хоча там ніби ігрове поле не велике. А от карти, якщо друкувати приміром по 6 на листку - 100 листків (це приблизно, тому що розміру карт я не знаю). - на твердому папері - мінімум 300 г/м2 буде по 8 грн. за лист, якщо з однієї сторони = 800 грн. Якщо влізе більше то звичайно дешевше. Ну принаймні у мене в друкарні така ціна. Це вже зі знижкою. Звичайно друк на товстому папері 10 грн. за лист. Це причому друк з однієї сторони і без ламінування. Тому буде дешевше, якщо друкувати самому на власному обладнанні. Або в кума за пиво, якщо такий є. Або купити оригінальну гру і не паритися. Захочеш друкувати, можу цим зайнятися, але спершу треба все добре прорахувати.
Nenitel Опубліковано 28 Листопада, 2016 в 19:25 Автор #7 Опубліковано 28 Листопада, 2016 в 19:25 @tarasmv Дякую за повну і розгорнуту відповідь, зараз буду дивитись матеріали, і рахувати, як і що краще друкувати, і через трошки часу, відпишу! Ще раз дякую за ваші відповіді!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.