Перейти до змісту

Де можна роздрукувати паперову настільну гру?

Nenitel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зацікавила тематика настільних ігор типу Eldritch Horror або Legendary Encounters: An Alien Deck Building Game . Побачив що є багацько ігор у варіанті pnp (print and play).

Питання, чи хтось займався власноручним роздруком таких масштабних ігор, і чи взагалі резонно це робити вдома, чи краще купити готову гру за 1 300 грн і не мати собі мороки?

Також цікавить, чи є друкарні у Луцьку які за це можуть взятись.

Заздалегідь дякую!

P.S: відео геймплею

Опубліковано

власне можна знайти багато файлів, які вже навіть розбиті під а4, або інші зручні формати, пізніше трішки скину варіанти. Просто цікавить наскільки це реально в реаліях Луцька, і чи є фінансова вигода від всього цього дійства...

Опубліковано
49 хвилин тому, Nenitel сказано:

власне можна знайти багато файлів, які вже навіть розбиті під а4, або інші зручні формати, пізніше трішки скину варіанти. Просто цікавить наскільки це реально в реаліях Луцька, і чи є фінансова вигода від всього цього дійства...

ну по А4 і сама можеш роздрукувати, тільки потім клеїти якось "не той во"

а поліграфісти зразу на А0 зроблять і все

Опубліковано

Роздрукувати ігрове поле можна й по частинам, його ж все рівно потім складати щоб в коробку покласти. Тому можна роздрукувати на А3 - (16-20 грн.) за лист і проклеїти скотчем або заламінувати великим форматом, тоді буде дуже гарно складатися. Хоча там ніби ігрове поле не велике.

А от карти, якщо друкувати приміром по 6 на листку - 100 листків (це приблизно, тому що розміру карт я не знаю). - на твердому папері - мінімум 300 г/м2 буде по 8 грн. за лист, якщо з однієї сторони = 800 грн. Якщо влізе більше то звичайно дешевше. Ну принаймні у мене в друкарні така ціна. Це вже зі знижкою. Звичайно друк на товстому папері 10 грн. за лист. Це причому друк з однієї сторони і без ламінування.

Тому буде дешевше, якщо друкувати самому на власному обладнанні. Або в кума за пиво, якщо такий є.

Або купити оригінальну гру і не паритися.

Захочеш друкувати, можу цим зайнятися, але спершу треба все добре прорахувати.

Опубліковано

@tarasmv Дякую за повну і розгорнуту відповідь, зараз буду дивитись матеріали, і рахувати, як і що краще друкувати, і через трошки часу, відпишу! 

Ще раз дякую за ваші відповіді!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...