Перейти до змісту

Куплю Volkswagen Golf 2

SashaPN

Рекомендовані повідомлення

Куплю Volkswagen Golf 2 1.3, 1.6 бензин в гарному, не гнилому,  робочому стані по м. Луцьку  

З можливістю перереєстрації.

Бюджет до 2000 у.е, звісно в залежності від стану можливий і +

Якщо є власники такого, будь-ласка пишіть в лічку

Всім дякую за увагу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех деж Ви раніше були...

П.С. За живий гольф 2 будуть 2500 у е просить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За таку ціну це вже повна реставрація повинна бути, як кажуть шкура вичинки тоді не стоїть :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@HelloBoy Та ну, зараз ціни на них впали. Досить таки хороший Гольф 2 можна знайти за 2 тисячі. 

@SashaPN Авто.ріа вам не друг?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там я моніторю, але як показує практика,  перекупів багато, з документами проблеми точніше їх взагалі нема, а якщо і є щось то на ченість покластися ну ніяк, разводять по чорному

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукай і тобі обов"язково повезе! Я свій ще в рідній красці і не варений (окрім порогів) купив за 1600 рік назад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також розглянy такі варіанти як Jetta, Reno 19

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пыжики в отличнм состоянии за такую цену

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не спішно тому коли що пишіть в лічку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Питання закрите, придбав кадета в гарному стані, може хтось має досвід з їхньою старою проблемою - паливним датчиком, буду вдячний якщо хтось вирішить дану проблему , звісно не безкоштовно. Контакти знаючих людей і вартість даної послуги прошу в лічку. Всім з Новим роком і наперед дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 03.01.2017 at 16:26, SashaPN сказано:

Питання закрите, придбав кадета в гарному стані, може хтось має досвід з їхньою старою проблемою - паливним датчиком, буду вдячний якщо хтось вирішить дану проблему , звісно не безкоштовно. Контакти знаючих людей і вартість даної послуги прошу в лічку. Всім з Новим роком і наперед дякую.

Не знаю шо за датчик, але якщо це десь в карбі то знаю хорошого карбюраторщика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трохи не те :) це датчик рівня палива в бензобаці, там стираються дорожки на платі поплавка і нема контакту, тому показує ноль, але коли заправиш повний  бак то рівень палива показує на ура. Я навіть маю плату на заміну від Нексії, пишуть що підходить, проблема в тому що сам датчик знаходиться в баці під машиною, і треба робити це на ямі та і опиту в мене в подібних справах нема, не хочеться на авось лізти туди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там можна замінити саму плату з дорожками( ту де поплавок соває контактик))))) здається мені , що від ланоса має підійти.....але я не впевнений,бо так і не вирішив до кінця ту проблему,продав ластівку)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 03.01.2017 at 16:26, SashaPN сказал:

не знаю де в тебе бак ,в мене під задніми сідушками ,і доступ до датчика з салону, в мене не кадет

така сама проблема була ,рішалась 5-ти літровою каністрою в багажнику :) ,

шукав по шротах ,магазинах ,не знайшов,

викрутив поплавок з датчиком ,розібрав прижав сильніше рухомий контакт ,і все запрацювало

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 годин тому, Rock сказано:

не знаю де в тебе бак ,в мене під задніми сідушками ,і доступ до датчика з салону, в мене не кадет

така сама проблема була ,рішалась 5-ти літровою каністрою в багажнику :) ,

шукав по шротах ,магазинах ,не знайшов,

викрутив поплавок з датчиком ,розібрав прижав сильніше рухомий контакт ,і все запрацювало

В кадетів аж там.....

IMG_9363_cr.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...