Перейти до змісту

Куплю Volkswagen Golf 2

SashaPN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю Volkswagen Golf 2 1.3, 1.6 бензин в гарному, не гнилому,  робочому стані по м. Луцьку  

З можливістю перереєстрації.

Бюджет до 2000 у.е, звісно в залежності від стану можливий і +

Якщо є власники такого, будь-ласка пишіть в лічку

Всім дякую за увагу.

Опубліковано

За таку ціну це вже повна реставрація повинна бути, як кажуть шкура вичинки тоді не стоїть :) 

Опубліковано

Там я моніторю, але як показує практика,  перекупів багато, з документами проблеми точніше їх взагалі нема, а якщо і є щось то на ченість покластися ну ніяк, разводять по чорному

Опубліковано

Шукай і тобі обов"язково повезе! Я свій ще в рідній красці і не варений (окрім порогів) купив за 1600 рік назад.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Питання закрите, придбав кадета в гарному стані, може хтось має досвід з їхньою старою проблемою - паливним датчиком, буду вдячний якщо хтось вирішить дану проблему , звісно не безкоштовно. Контакти знаючих людей і вартість даної послуги прошу в лічку. Всім з Новим роком і наперед дякую.

Опубліковано
On 03.01.2017 at 16:26, SashaPN сказано:

Питання закрите, придбав кадета в гарному стані, може хтось має досвід з їхньою старою проблемою - паливним датчиком, буду вдячний якщо хтось вирішить дану проблему , звісно не безкоштовно. Контакти знаючих людей і вартість даної послуги прошу в лічку. Всім з Новим роком і наперед дякую.

Не знаю шо за датчик, але якщо це десь в карбі то знаю хорошого карбюраторщика.

Опубліковано

Трохи не те :) це датчик рівня палива в бензобаці, там стираються дорожки на платі поплавка і нема контакту, тому показує ноль, але коли заправиш повний  бак то рівень палива показує на ура. Я навіть маю плату на заміну від Нексії, пишуть що підходить, проблема в тому що сам датчик знаходиться в баці під машиною, і треба робити це на ямі та і опиту в мене в подібних справах нема, не хочеться на авось лізти туди.

Опубліковано

Там можна замінити саму плату з дорожками( ту де поплавок соває контактик))))) здається мені , що від ланоса має підійти.....але я не впевнений,бо так і не вирішив до кінця ту проблему,продав ластівку)))))

Опубліковано
В 03.01.2017 at 16:26, SashaPN сказал:

не знаю де в тебе бак ,в мене під задніми сідушками ,і доступ до датчика з салону, в мене не кадет

така сама проблема була ,рішалась 5-ти літровою каністрою в багажнику :) ,

шукав по шротах ,магазинах ,не знайшов,

викрутив поплавок з датчиком ,розібрав прижав сильніше рухомий контакт ,і все запрацювало

Опубліковано
16 годин тому, Rock сказано:

не знаю де в тебе бак ,в мене під задніми сідушками ,і доступ до датчика з салону, в мене не кадет

така сама проблема була ,рішалась 5-ти літровою каністрою в багажнику :) ,

шукав по шротах ,магазинах ,не знайшов,

викрутив поплавок з датчиком ,розібрав прижав сильніше рухомий контакт ,і все запрацювало

В кадетів аж там.....

IMG_9363_cr.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...