Перейти до змісту

Гума на зиму

Рекомендовані повідомлення

Хто на чому і при якому тиску в гумі взимку катається?

Особливо цікавить покришки 2"-2.25"

Шкодер, я знаю, ти про Фетті нічого сказати не можеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розумний сем, 2,25*29" з пробігом овер без малого 8тищ. перід 1,8-2,0 атм; зад 2,4...2,8атм - покатушки, 3,0 - цільова поїздка. Залишок протектора: 30 і 20% відповідно. При нижче -6 не викочуюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Українець)) Питання про гуму на ЗИМУ. 

На Смарт Семах лячно влітку виїзджати, коли дорога мокра, а ти кажеш про зиму)

Насправді на форумі писано-переписано про зимову резину. Шляхом спроб та помилок прийшли до висновку, що найкраща м'яка та широка, тобто в якої буде добре зчеплення з грунтом. Звісно, що покришки мають бути на малому тиску. Вибір багатьох, в тому числі і мій, Рокет Рон. Лекс, наприклад, в свій час агітував за Альберт, втім, кажуть, вона вже знята з виробництва.

А ще два роки тому їздив на жорсткій, але широкій Geax 2,5. Шипи там будь здоров! Проте резина жорстка. Тому враження дуже неоднозначні. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-Позаминулу зиму відкатав на Альбертах (26х2,25, кордові, performance) тиск був, як до 2 атм так і більше 3 атм. Покрихи залишили тільки приємні враження і жаль, що зняли з виробництва. Самоочишуються поганенько, але їхали практично по будь-якому покриттю.

-Минулу недозиму докатував Альберт спереду та Рейсінг Ральф ЕВО ззаду (обидва 26х2,25 на тисках до 2 атм). Ральф покриха не для зими. Виключно для сухого та трохи вогкого крунту по снігу сильно буксує навіть при низьких тисках.

-На цю зиму в мене Рокет Рон, який ще з кінця весни на передньому колесі та новенький Рокет Рон на заднє колесо. Обидва 27,5х2,1 кордові, performance зі старим протектором, тиск 1,6 атм спереду, 1,8 ззаду в теплому приміщенні на вулиці відповідно тиск буде нижчий. Тест на першому снігу позаминулої неділі показав, що рокет рони навіть самі дешеві царь і бог на снігу, гребуть і вигрібають. 

На рахунок вище вказаних смартсемів то думаю при тиску менше 2 атм вони будуть їхати по снігу, але не так впевнено, як альберти, рокет рони чи їм подібні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 час назад, Miro сказал:

Звісно, що покришки мають бути на малому тиску. 

по наших ямах на малому тиску небезпечно в плані пошкоджень. Сьогодні під вечір вже на перезутих хенкоках вскочив лівим переднім на Звязківців в яму. якби замість легкосплавних були металеві то диск погнувся би, а так проріз невиліковних і душевне глибоке розстройство.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Такер взагалі-то тут велогуму обговорюють

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неудобняк)) ніч, читав не задумуючись. 

мій гхост зимою в тестя в гаражі стоїть))) удачі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вже реально замислився.. Що ніх@ра у цьому світі не тямлю.. Хенкоки.. Ліве переднє.. Замість легкосплавних металеві..

!!!.. Абракадабра якась)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На квадриках катать удобней))) по льду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

На одному велосипеді Смарт Семи 1.6, на другому Блек Шарки 2.25. Смарт Семи хоч і вужчі але куди краще тримають дорогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...