Перейти до змісту

Майстрині-вишивальниці в Луцьку (чи на Волині хоча б...)

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Треба вишити кльову сорочку, швидше всього і не одну. Хтось може має контакти людей, які б це гарно робили і мали вільний час. Бо знайшов двох, обидві завантажені по вуха, та й ціни в них... скажем, не дуже дешеві...

Як варіант - можливо є виходи на машинну (але якісну!) вишивку...

Опубліковано

На Варшавці є магазинчик в критому (жовто-блакитному ряді), де продаються вишивки. Там дуже хороша продавщиця. Вони якраз і скуповлюють у майстринь сорочки. Там є і ручна і машинна вишивка. Думаю в неї можна попитати вихід. Сьогодні пізно, а завтра поцікавлюсь конкретно, бо маю і ручних майстринь і на машинці.

Опубліковано

Колись замовляли пару раз. Якраз на українську тему, сорочки і машина :) (050) 716-71-84 , Оксана.

Плюси - недорого, може бути в дрібносерійних масштабах, пані має смак :D

Мінуси - гладдю, не хрестиком.

Опубліковано
А спитай в Yulampochka - вона ніби вишивала, не знаю, чи на замовлення.

Спитав, допомогло :)

Колись замовляли пару раз. Якраз на українську тему, сорочки і машина :) (050) 716-71-84 , Оксана.

Плюси - недорого, може бути в дрібносерійних масштабах, пані має смак :D

Мінуси - гладдю, не хрестиком.

Дякую за інфу! будемо спробуємо сконтактуватися, якщо ти даєш позитивні відгуки

Опубліковано

Слава Іванівна 5-48-22. Вона вишиває вручну, возить свої роботи до Києва, дуже якісні. Також має майстринь з машинної вишивки. Такщо телефонуй.

Опубліковано
На Варшавці є магазинчик в критому (жовто-блакитному ряді), де продаються вишивки. Там дуже хороша продавщиця. Вони якраз і скуповлюють у майстринь сорочки. Там є і ручна і машинна вишивка. Думаю в неї можна попитати вихід. Сьогодні пізно, а завтра поцікавлюсь конкретно, бо маю і ручних майстринь і на машинці.

був в магазинчику, продавщиця приємна, але ж вона посередник, тому до вартості вишивки можливо ще додаються і її послуги :) як би то так, щоб напряму поспілкуватися

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...