Перейти до змісту

Шукаю сучасний віндовс хп

Emi

Рекомендовані повідомлення

Просьба залийте на фтп силку сюда,буду дуже вдячний.тільки хп щоб повний був(з різними новими додатками) :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що по твоєму "сучасний віндовс"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай лучше на Линуху или на БСД, там интересТнее, бубен и фСе такое :D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просьба залийте на фтп силку сюда,буду дуже вдячний.тільки хп щоб повний був(з різними новими додатками) :D

Ну-ну розкажи ,ми тут почитаємо, шо то за новий Windows такий , що ніхто не чув, а Гейтс тобі на вушко нашептав, що є такий ,з новими дадатками. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну-ну розкажи ,ми тут почитаємо, шо то за новий Windows такий , що ніхто не чув, а Гейтс тобі на вушко нашептав, що є такий ,з новими дадатками. :D

Он наверное имеет ввиду то НЕЧТО с визуальными цацами под вИсту скрученое под ХР чьимито криволапыМи ручками. :D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вам обязательно пофлеймить? :D

ну ищет человек скорее всего со всеми обновлениями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ftp://ftp.lm.lutsk.ua/Soft/Win XP Game Edition.iso - сама файна вінда, вигляд як вісти, оператівку нагружає мало бо з неї повикидали всі зайві служби і процеси, сетапка всього 210Мб, бо викинули також базу з драйверами, якшо маєш всі дрова до свого заліза можеш ставити цю вінду, непожалієш. До тогж вона з обновленями і має декілька встроєних програм якіми всі користуються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(з різними новими додатками)

вигляд як вісти, оператівку нагружає мало бо з неї повикидали всі зайві служби і процеси, ????сетапка всього 210Мб, бо викинули також базу з драйверами, якшо маєш всі дрова до свого заліза можеш ставити цю вінду, непожалієш. До тогж вона з обновленями і має декілька встроєних програм якіми всі користуються.

ти пропонуєш вінду, на якій без сексу і якоїсь матері ,рельно нічого не можливо заставити робити ( сеть ,телефони ,принтери ) і ще велику кучу програм , які неможливо поставити, і кучею глюків.

А хто рішив що ті служби лишні ;) ???, той хто її касртував. ;)

EMI шукає (з різними новими додатками) , а не кастрата. :)

PS.Нікого не хотів образити, просто стикаюсь з такими збірками доволі часто , і горе юзери вже надоїли своїми питанями ( поставив віндовс з 2008 року , а в мене нічого не працює, напевно железо погане ), і сильно не вірять коли пояснюєш ,що Windows XP SP2 вже вийшов давним давно. , вийде офіційно сервыс пак3 вот тоді і буде оновленя, атак оновлювати з сайта мекомягких.

а так всі ті прибамбаси ,якщо вже так хочеться ,краще ставити на на нормальну вінду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(з різними новими додатками)

вигляд як вісти, оператівку нагружає мало бо з неї повикидали всі зайві служби і процеси, ????сетапка всього 210Мб, бо викинули також базу з драйверами, якшо маєш всі дрова до свого заліза можеш ставити цю вінду, непожалієш. До тогж вона з обновленями і має декілька встроєних програм якіми всі користуються.

ти пропонуєш вінду, на якій без сексу і якоїсь матері ,рельно нічого не можливо заставити робити ( сеть ,телефони ,принтери ) і ще велику кучу програм , які неможливо поставити, і кучею глюків.

А хто рішив що ті служби лишні ;) ???, той хто її касртував. ;)

EMI шукає (з різними новими додатками) , а не кастрата. :)

PS.Нікого не хотів образити, просто стикаюсь з такими збірками доволі часто , і горе юзери вже надоїли своїми питанями ( поставив віндовс з 2008 року , а в мене нічого не працює, напевно железо погане ), і сильно не вірять коли пояснюєш ,що Windows XP SP2 вже вийшов давним давно. , вийде офіційно сервыс пак3 вот тоді і буде оновленя, атак оновлювати з сайта мекомягких.

а так всі ті прибамбаси ,якщо вже так хочеться ,краще ставити на на нормальну вінду.

да всьо там нормально на ній робить і сєть і принтери і все інше, ше проблем небуло з нею, якшо невіриш мож попробувати поставити собі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да всьо там нормально на ній робить і сєть і принтери і все інше, ше проблем небуло з нею, якшо невіриш мож попробувати поставити собі

Да ставив я Win XP Game Edition, і ще маю кучу різних огоморів ,зверів, філок і тому подібних, і всі їх ставив для опитів, ;) і всі зносив через пару днів.

правда одна попалась більш менш нормальна ,і та англійська , її і ставлю юзерам ,плюс руский муі.

а в мене стоїть ліцензія і оновлюється регулярно і немає ніяких глюків. Я не проте щоб всі ставили ліцезію , а проте щоб користувались орігінальною системою ,(а не калічену чиїмись шаловливими ручками), а служби лишні можна і самому руками виключити а не викинути як на багатьох збірках, заодно чось нове взнаєш про вінду. А оновленя вже давно можна ставити на піратський віндовс.

так само і примочки можна поставити , а не вшити ,що не знаєш як їх удалити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня и на лэптопе, и на десктопе стоит WinXP Pro ENG SP3 RC1 (хотя уже почти месяц как вышел RC2, все никак руки не доходят скачать и поставить, взять можно естественно здесь). До этого был опыт работы с русифицированной виндой. Я не буду делать категоричных заявлений, но чисто субьективно - мне англоязычная XP кажется как-то стабильнее. Пользуюсь именно англоязычной уже порядка 2,5 лет, поэтому могу делать определенные выводы, IMHO.

Всевозможные сборки, думаю, имеют право на жизнь, но это не для меня. Поскольку ноут (ну или комп) для меня прежде всего рабочий инструмент, мне важнее всего стабильность. Ну а ежели хочется человеку "з різними новими додатками", тогда и вылезут скорее всего всевозможные косяки, о которых написал Rock (сам не пробовал, но наслышан, а как известно, дыма без огня не бывает...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чили я просив на фтп залить,мені твої сайти до одного місця,трафік мізерний.Не зря я сосдав тему.

Роск свали вообще своїм флюдом і рекомендації свої в коробку с мусором засунь.я просив нормальну вінду обясню яку.Щоб була з додатами нормальними на відео карту ASUS.в мене ігри по інету не йдуть вибиває ошибка.

Шукаю норм вінду питання всилі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Emi ти б попростіше розмовляв. Тобі Рок дав правильну рекомендацію - береш оригінальний Windows, спокійно ставиш, після того ставиш нормальні драйвера під свою відеокарту. Моя, думка, що то не в операційній системі проблема, а в прокладці між стільчиком і клавіатурою.

З.І.

Щоб була з додатами нормальними на відео карту

Ет шо такоє? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чили я просив на фтп залить,мені твої сайти до одного місця,трафік мізерний.Не зря я сосдав тему.

Роск свали вообще своїм флюдом і рекомендації свої в коробку с мусором засунь.я просив нормальну вінду обясню яку.Щоб була з додатами нормальними на відео карту ASUS.в мене ігри по інету не йдуть вибиває ошибка.

вбив ....... нема слів B):lol::lol:

Щоб була з додатами нормальними на відео карту
Ет шо такоє? :)

а це з напрямку "умом росію нє понять" , або "телепати у відпустці" )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо сказать, прежде чем ругать других, спроси себя чем ты комуто помог на этом форуме. Вот краткий список твоих тем:

- 9 Apr 2008 Шукаю сучасний віндовс хп

- 6 Apr 2008 Шукаю кіно

- 4 Apr 2008 Шукаю команда яка зіграє з командою Mystс приблизно 5-5,6-6.

- 22 Mar 2008 Шукаю программу для створення банерів

- 15 Mar 2008 будь-ласка хто маэ треки гаража залийте на фтп

Personal Info

Emi

Участник

15 years old

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Товариш Emi отримує 7-ми денні канікули - підчитати книжки з української мови за 3-5 клас а також розпитати у мами про те, як потрібно розмовляти зі старшими.

Тема закрита.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...