Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

З'явилась ідейка придмати собі цю мафинку. Спочатку думав ідейка бредова, але зараз все більше себе настроюю на нього. Машинка мені подобається. Його ціна в Укріїні біля 800 у. о. В Америці рівно на половину дешевше(на офіційному сайті 399 у.о.) це за версію звбудованим 8 гб. накопичувачем.

Ось думаю навіщо він мені потрібний ??? Буду використовувати рівнона половину, це функції телефона і фунцкії плеєра, використовував ще б усі інтернет можливості, але знашим і-нетом самі розумієте... туго. Хотів би комунікатор, але після юзання КПК відпало бажання. Бажання купити смарта від нокії теж чомусь пропало... Хочеться якогось цікавого гаджета.

Отже, тех. хар. я не буду постити якшо цікаво в неті вони скрізь є.

Що ви можете порекомендувати на заміну???

Я в роздумах "To be or not to be ???"

Викладуюю фоточьку

apple-iphone-l.gif

...

Що скажите?

Опубліковано
Його ціна в Укріїні біля 800 у.

Нещодавно знайомий пропонував за 650 у.о. Нові і вже перешиті.

Опубліковано

В мене на роботі начальство вже купило 4 таких апарата, настроював їх я особисто. З свого досвіду наведу тобі плючи і мінуси цього апарата: отже, працювати з ним дуже легко все інтуїтивно зрозуміло як в користуванні так і налаштуванні, інтернет і пошта налаштовуються дуже легко (робота в інтернеті взагалі супер :) ), прекрасний дисплей, металевий корпус, як телефон працює відмінно, адресна книга також на рівні. Тепер про мінуси: перший - це вага, як на мене носити в кишені такий апарат трішки некомфортно, другий - в інтернеті трафік жре копець як ;) , інтернет на компі через йамобілко налаштувати практично неможливо, ну теоретично такий спосіб є але на практиці я його не відпрацьовував (танці з бубном як не як ;) ), mms там відсутні взагалі як такі, синхронізація і запис музики, відео на телефон тільки через itunes - світить прив'язкою до одного компа, встановлення програм та ігор на ньому взагалі не розумію як робиться (хоча за браком часу не було коли і розібратись толком).

Ну вибір все одно за тобою, але як на мене це просто розрекламована "цяцька".

Я для себе вибір зробив, мій NOKIA E51 мені подобається набагато більше як iPhone, в себе на телефоні за допомогою symbian програм я можу повністю "протюнінгувати" телефон під себе, а йаМобілко не дає такої можливості, хоча в кожного свої вимоги до телефону, але я б все одно вибрав би щось компактніше як для простого телефону :lol:

Опубліковано

Фигня вся эта яМобилко. Знакомый взял себе, мы два вечера с ним прое промучались и в результате вернули. Из плюсов - вайфайка шустрая и настроилась в пол пинка, как телефон в принципе тоже ниче, адресная книга таки удобная, ну Ютуба слету подключается, тоже прикольно, погоду мона смотреть... Но... Инет, кроме вайфайки токо EDGE, ММС нет и в помине, камера без каких либо настроек (навел, счелкнул, радуешся - убого, да и 2Мп для такого апарата...), Батарейку поменять низя - нуно в Эппл отправлять :rolleyes: Контакты на СИМ-карте оно не видит без спец. анлока, свою мелодию на звонок не поставить, синхронизация с яТунсом вообще убила. Блютуз токо для гарнитуры.... Ну и т.д. Вопщем оно своих денюх не стоит ни разу, просто понтовая цацка для любителей этих самых понтов. Но не более.

Опубліковано
Його ціна в Укріїні біля 800 у.

Нещодавно знайомий пропонував за 650 у.о. Нові і вже перешиті.

Круто... Правда це тобі пропонував знайомий. А "офіційна" ціна 800$ Повністю перепрошита. і 750 не анлок $.

iPhone Buy in Ukraine

ЗВісно що ніхто не буде купувати яблучного телефончіка за таку ціну. Будем шукати подешевше.

Тепер про мінуси: перший - це вага, як на мене носити в кишені такий апарат трішки некомфортно, другий - в інтернеті трафік жре копець як :D , інтернет на компі через йамобілко налаштувати практично неможливо, ну теоретично такий спосіб є але на практиці я його не відпрацьовував (танці з бубном як не як :D ), mms там відсутні взагалі як такі, синхронізація і запис музики, відео на телефон тільки через itunes - світить прив'язкою до одного компа, встановлення програм та ігор на ньому взагалі не розумію як робиться (хоча за браком часу не було коли і розібратись толком).

Вага не проблема, навпаки метал є метал, хоч відчуваєш що щось є в кармані. ММС не користуюсь, правда умілець з

В.Британії написав прогу які відправляє і отримує мультимедійні повідомлення , нажаль тільки для оператора "о2", росіяни ж написали прогу якою можна тільки відправляти ммскі. Існує прога Прога Iphone Pc Suite, яка повнісю заміняє йаМелодія.

Фигня вся эта яМобилко. Знакомый взял себе, мы два вечера с ним прое промучались и в результате вернули.

Цікаво куди і яким чином???

Вопщем оно своих денюх не стоит ни разу, просто понтовая цацка для любителей этих самых понтов. Но не более.

Думаю якби ти її взяв за 349 доларів, як в офіційних Маковськіх магазинах ти б не так говорив.

Дякую за відповіді, але на мою думку, якшо цим всім цікавитись і матируки які розтусь того місця з якого треба, можна багато чого добитись і знайти. Але всеріно не була дана відповідь що можна взяти взамін до 600 у. о.???

Опубліковано
А "офіційна" ціна 800$ Повністю перепрошита.

Могу продать и за 700 :ok:

Цікаво куди і яким чином???

Человеку, который ее продал конечно же :)

Думаю якби ти її взяв за 349 доларів, як в офіційних Маковськіх магазинах ти б не так говорив.

Дякую за відповіді, але на мою думку, якшо цим всім цікавитись і матируки які розтусь того місця з якого треба, можна багато чого добитись і знайти.

Я б говорил так же, ибо телефон ПУСТОЙ, тобишь просто дорогая цацка. Реального функционала в нем процентов 20. И уж поверь, руки у меня ростут откуда надо :)

Что ж до того, что можно взять в замен до 600 баксов, то Toshiba PORTEGE G900 будет в самый раз.

Опубліковано

Можу запропонувати тобі iPhone за ціною 600$. Взяв собі на замін N95 8gb (поломаного), але мені його відремонтували і тепер в мене дилема. Але вирішив залишити N95. iPhone в мене в користуванні з 4 квітня 2008 р. Версія прошивки 1.1.4, повний комплект та є захисна плівка.

Як альтернативний варіант iPhone подивись N95 8gb, але ціна вища 600$ , орієнтовно 750-800 можна в неті знайти.

Опубліковано

знакомый продает 16гб айфон новый анлокнутый и с русским версмя 1,1,4 идеал сам ему ставил анлок и русский

Опубліковано

Екран цієї штучні прямо кажучи погибає від пальців за півроку через те що постійно приходиться пацати руками виникають царапини.

всежтаки це перші йфМабилко від еплів думаю з часом вони випралять всі глюки і недопрацювання

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Opera Mini на Apple iPhone не появится

iphone_denied.jpg

Норвежская Opera Software, разработчик веб-браузеров Opera для персональных компьютеров и Opera Mini для мобильных телефонов, поддерживающих платформу Java, создала версию Mini для известного смартфона Apple iPhone. Однако в онлайн-магазин App Store - единственный источник легального программного обеспечения для iPhone и iPod Touch - она не попадет, пишет New York Times.

И неудивительно - это не первый раз, когда Apple не пропускает в свой магазин приложения, которые могут конкурировать с продуктами компании. Так было, например, с программой для скачки подкастов и приложением для проверки почты. Согласно имеющейся информации, Opera Mini была заблокирована по той причине же самой причине: это приложение является прямым конкурентом встроенному браузеру iPhone — Safari.

Opera пока ничего не говорит о будущем нового браузера: будет ли он распространяться через третьи каналы, или его просто выкинут в мусорную корзину.

©

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Фигня вся эта яМобилко. Знакомый взял себе, мы два вечера с ним прое промучались и в результате вернули. Из плюсов - вайфайка шустрая и настроилась в пол пинка, как телефон в принципе тоже ниче, адресная книга таки удобная, ну Ютуба слету подключается, тоже прикольно, погоду мона смотреть... Но... Инет, кроме вайфайки токо EDGE, ММС нет и в помине, камера без каких либо настроек (навел, счелкнул, радуешся - убого, да и 2Мп для такого апарата...), Батарейку поменять низя - нуно в Эппл отправлять ;) Контакты на СИМ-карте оно не видит без спец. анлока, свою мелодию на звонок не поставить, синхронизация с яТунсом вообще убила. Блютуз токо для гарнитуры.... Ну и т.д. Вопщем оно своих денюх не стоит ни разу, просто понтовая цацка для любителей этих самых понтов. Но не более.

+1

Хотя некоторые из моих знакомых и восхищаются аппаратом, я отказался от оного за 3 сутки использования.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...