Перейти до змісту

Грузить процесор Hardware interrupts

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім добра.

Не зрозуміло з яких причин починає тормозити ноутбук. Причому дуже жорстко.  Дивлюсь в диспетчер задач - показує що загрузка 40-60% але який процес так гонить проц не видно.

Запустив process explorer. там зразу видно що це Hardware interrupts. 

Пошукав в гугл. Багато в кого таке було. Але як воно вирішується зовсім не зрозуміло. Може з тутешніх відвідувачів форуму хто що знає як вирішується проблема.

be939ed545c649ac84a03f1bd36b3ea9.png

Опубліковано

читав я той пост. була ще тоді win xp. переставив дрова на сєтєву карту. здається пройшло. а через пару днів те саме.

зараз win 7. не думаю що щось зміниться.

причому воно якось виникає коли йому захочеться. може місяць і більше не бути. а може і кожен день бути.

Опубліковано

друге цікавіше. але то мабуть не з моїми талантами аналізувати лог програми  Kernrate View

але попробую. 

Опубліковано

в мене оновлення ніколи і не було включене. завжди відключаю. зразу після встановлення

Опубліковано
2 годин тому, СОАД сказано:

я тупо відключив оновлення системи взагалі й відпустило

Тупо цей варіант тут не пройде. При включених оновленнях доволі часто svchost.exe навантажує систему на 100/{кількість ядер}%.

В ТС інший варіант. Hardware interrupts - апаратні переривання. Можливо проблема у залізі, або в софті, яке ним керує. Колись в мене таке було при несправності по USB. Відключаєш в BIOS і все працює. Причому завантажувався Lubuntu - також все працювало, а під Wіndows машинка сильно гальмувала.

Опубліковано

можна спробувати поставити LatencyMonitor і подивитись який драйвер жере ресурси

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...