Перейти до змісту

Куплю динаміки в авто

Rodan

Рекомендовані повідомлення

Куплю  динаміки в авто, щоб був хороший звук! і щоб без дефектів!
2 овала і 2 на перід не великих.

Розмір передніх 10 см., можна більші трохи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Актуально!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На скільки хороший?) Яка голова, усь? Цінова межа?

Нема сенсу ставити щось пристойне (динаміки), якщо нема чому їх розкачати.

Маю з дефектом овали Джибіелі серії ГТО, і нормальні Піонери, моделі завтра зможу глянути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 02.11.2016 at 21:50, Серега89 сказано:

На скільки хороший?) Яка голова, усь? Цінова межа?

Нема сенсу ставити щось пристойне (динаміки), якщо нема чому їх розкачати.

Маю з дефектом овали Джибіелі серії ГТО, і нормальні Піонери, моделі завтра зможу глянути.

Голова alpine cde 100eub https://avtozvuk.ua/info/8538
на данний момент в полках стоять kenwood kfc 6970ie 4 полосні
тому думаю що мій мафон для середнячка не поганий! хотів би назад динаміки точно не гірші! бо мої вже старенькі.
Усілка немає і саба теж, поки хочу просто хороші динаміки в салон, а згодом можливо і саб!
На рахунок бюджету розгляну усі варіанти, якщо буде щось достойне що мені сподобається то думаю домовимся!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб розумів, там лише назва бренду. В даного виробника, середняк значно вище по ціні йде. В alpine норм лінійні, а вихідний каскад слабенький. Неварто його гвалтувати овалами під усь. Бюджетніків буде достатньо. Або ставити підсилювач для пристойного звуку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 хвилин тому, EleKtrik сказано:

Щоб розумів, там лише назва бренду. В даного виробника, середняк значно вище по ціні йде. В alpine норм лінійні, а вихідний каскад слабенький. Неварто його гвалтувати овалами під усь. Бюджетніків буде достатньо. Або ставити підсилювач для пристойного звуку.

да його ніхто не гвалтує, він в парі з моїми кенвудами працює досить довго і не погано! Ясна річ що як буду ставити щось дійсно круте то буде підсилювач і скоріше всього alpine іншого класу. Суть в тому що кенвуди вже старі, і коли хочеш послухати голосно то ріже вуха, тому шукаю щось приблизно аналогічне. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...