Перейти до змісту

ВІДКРИВСЯ НОВИЙ КЛУБ

neostar

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

post-100-1146090827.jpgВідкриття нового клубу заплановано на 27 квітня 2006 року :blink:!

Прошу всіх оцінити новий рівень - новий етап у розвитку комп клубів у Луцьку!

Наші переваги:

1. Вишуканий спокійний інтерєр

2. Режим закритих дверей :D

3. Компютери 20 шт. - Athlon 3.00 64bit - 512 DDR(заплановано 1Gb) - 6600 GeForce - плазмові монітори LG 1717s - миші Logitech B58

4. Cітка 1 Gb !!!!!!!!!!!!!!!!

5. Internet 512 kb - заплановано 1 мб.

6. Мережева Веб-камера - сигнал одразу в інтернет (онлайн можна бачити шо робиться в клубі!)

7. Охорона

8. Кольоровий лазерний принтер+сканер+ксерокс

9. Локер працює з пристроями зчитування магнітних карт+відбитків пальців+чекових білетах!

10. Незабаром чай.кава.капучіно... мокачіно та багато приємного!

Запрошую відвідати та поділітись враження - покритикувати всі наші "недоліки"

post-100-1146090845.jpg

post-100-1146090858.jpg

post-100-1146090868.jpg

post-100-1146090877.jpg

Опубліковано

задолбётесь новые стулья покупать :blink: более ненадежной (не держит нагрузку, гнется и ломается) и неудобной (очень шаткий и непредсказуемый) конструкции для сидения, чем вот такие стулья-скрепки я в жизни не встречал

• Адміністратори
Опубліковано

Бля. Реклама не оплачена.Клосед топик. Прибьёцца через полчаса.

Опубліковано

на рахунок стільців то вони не зручні - а от по надійності - побачимо - в банках стоять - і нічого! :) - нічого вічного не буває...

а на рахунок реклами - то можете прибивати коль так! я не знав про такі справи - хоч звичайно розумію шо не правий - робіть як знаєте!

Опубліковано
на рахунок стільців то вони не зручні - а от по надійності - побачимо - в банках стоять - і нічого! :) - нічого вічного не буває...

а на рахунок реклами - то можете прибивати коль так! я не знав про такі справи - хоч звичайно розумію шо не правий - робіть як знаєте!

Новий рівень. Вже планочка на рівні 64+ проців і нормальних монів :)

Опубліковано

Блін, ну компів натулили, особливо це видно на третьому малюнку внизу поста! Так же не зручно буде! Перегородки не помішали б!

Особливо якщо хтось захоче полазити в неті по цікавим сторінкам! Та навіть по звичайним... я, наприклад, взагалі ненавиджу, коли хтось незнайомий стоїть і втикає, що і де я лажу по інету!!!

А особливо це буде чути при мережевих іграх! :)

А так все ОК!

Опубліковано

а шо це таке відкриття для тебе???! коштує 250 кашлатих! :jeer:

шо на рахунок людей які стоять і втикають у монітор бо мало місця - то ЇХ ВЗАГАЛІ НЕ БУДЕ - КОНТРОЛЬ ЗАКРИТИХ ДВЕРЕЙ - ПЕРЕГОРОДКИ ВЗАГАЛІ НЕДОРЕЧНІ - це вже як кому! є три ряда - у ряді біля вікна працюють дорослі клієнти - так шо часу у когось дивитись у твій монітор не буде ! у ході роботи будем виправляти недоліки!

Опубліковано
а шо це таке відкриття для тебе???! коштує 250 кашлатих! :jeer:

шо на рахунок людей які стоять і втикають у монітор бо мало місця - то ЇХ ВЗАГАЛІ НЕ БУДЕ - КОНТРОЛЬ ЗАКРИТИХ ДВЕРЕЙ - ПЕРЕГОРОДКИ ВЗАГАЛІ НЕДОРЕЧНІ - це вже як кому! є три ряда - у ряді біля вікна працюють дорослі клієнти - так шо часу у когось дивитись у твій монітор не буде ! у ході роботи будем виправляти недоліки!

про жидкокристалические або ТФТ монітори чув ,а про плазмові чув але ще не бачив, Заверніть мені з десяток, я їх десь по штуці баксів скину оптом зразу, але тільки ПЛАЗМОВІ будьласка ))

Опубліковано

а шо це таке відкриття для тебе???! коштує 250 кашлатих! :)

про жидкокристалические або ТФТ монітори чув ,а про плазмові чув але ще не бачив, Заверніть мені з десяток, я їх десь по штуці баксів скину оптом зразу, але тільки ПЛАЗМОВІ будьласка ))

продам по 300 баків десяток - бери умнік - плазма дешевше коштує!

Опубліковано
плазмові монітори LG 1717s

продам універсальний автоматичний лапшезкидач, недорого

а Вам, шановний, краще 2 одразу

якщо не секрет, що за "розумник" таке Вам розповів?

Лінк Інфу на сайті лиж

абравіарура ЖК означає "Жидко Кристалический", а не плазмовий :)

Время реакции матрицы (мс) : 12
Входной Сигнал : Аналоговый

250 єнотів за це?

здається Ви переплатили

по темі:

а екрани напроти вікна не засвічує?

Опубліковано

а шо це таке відкриття для тебе???! коштує 250 кашлатих! :)

:friday: анекдот ))))) Береш в руки клавіатуру,підключаешся до інтернету вводиш в поісковіку * ПЛАЗМЕННЫЕ МОНИТОРЫ * Якщо знайдеш дешевше 2000$ з мене пиво )) Тим більше якщо знайдеш плазмовий монітор 19 дюймів тоді з мене ще одне пиво :jeer:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...