neostar Опубліковано 26 Квітня, 2006 в 22:34 #1 Опубліковано 26 Квітня, 2006 в 22:34 Відкриття нового клубу заплановано на 27 квітня 2006 року ! Прошу всіх оцінити новий рівень - новий етап у розвитку комп клубів у Луцьку! Наші переваги: 1. Вишуканий спокійний інтерєр 2. Режим закритих дверей 3. Компютери 20 шт. - Athlon 3.00 64bit - 512 DDR(заплановано 1Gb) - 6600 GeForce - плазмові монітори LG 1717s - миші Logitech B58 4. Cітка 1 Gb !!!!!!!!!!!!!!!! 5. Internet 512 kb - заплановано 1 мб. 6. Мережева Веб-камера - сигнал одразу в інтернет (онлайн можна бачити шо робиться в клубі!) 7. Охорона 8. Кольоровий лазерний принтер+сканер+ксерокс 9. Локер працює з пристроями зчитування магнітних карт+відбитків пальців+чекових білетах! 10. Незабаром чай.кава.капучіно... мокачіно та багато приємного! Запрошую відвідати та поділітись враження - покритикувати всі наші "недоліки"
Shkoder Опубліковано 27 Квітня, 2006 в 01:03 #2 Опубліковано 27 Квітня, 2006 в 01:03 задолбётесь новые стулья покупать более ненадежной (не держит нагрузку, гнется и ломается) и неудобной (очень шаткий и непредсказуемый) конструкции для сидения, чем вот такие стулья-скрепки я в жизни не встречал
Zevs_Isver Опубліковано 27 Квітня, 2006 в 07:31 #3 Опубліковано 27 Квітня, 2006 в 07:31 хоть я в клубы и не хожу, но всёравно класненько
Адміністратори t0rik Опубліковано 27 Квітня, 2006 в 07:40 Адміністратори #4 Опубліковано 27 Квітня, 2006 в 07:40 Бля. Реклама не оплачена.Клосед топик. Прибьёцца через полчаса.
neostar Опубліковано 30 Квітня, 2006 в 06:34 Автор #5 Опубліковано 30 Квітня, 2006 в 06:34 на рахунок стільців то вони не зручні - а от по надійності - побачимо - в банках стоять - і нічого! - нічого вічного не буває... а на рахунок реклами - то можете прибивати коль так! я не знав про такі справи - хоч звичайно розумію шо не правий - робіть як знаєте!
Songoku Опубліковано 30 Квітня, 2006 в 07:24 #6 Опубліковано 30 Квітня, 2006 в 07:24 на рахунок стільців то вони не зручні - а от по надійності - побачимо - в банках стоять - і нічого! - нічого вічного не буває...а на рахунок реклами - то можете прибивати коль так! я не знав про такі справи - хоч звичайно розумію шо не правий - робіть як знаєте! Новий рівень. Вже планочка на рівні 64+ проців і нормальних монів
Avatar Опубліковано 30 Квітня, 2006 в 14:48 #7 Опубліковано 30 Квітня, 2006 в 14:48 Блін, ну компів натулили, особливо це видно на третьому малюнку внизу поста! Так же не зручно буде! Перегородки не помішали б! Особливо якщо хтось захоче полазити в неті по цікавим сторінкам! Та навіть по звичайним... я, наприклад, взагалі ненавиджу, коли хтось незнайомий стоїть і втикає, що і де я лажу по інету!!! А особливо це буде чути при мережевих іграх! А так все ОК!
MANJAK11 Опубліковано 30 Квітня, 2006 в 17:26 #8 Опубліковано 30 Квітня, 2006 в 17:26 а що вже є плазмові монітори ? А скільки такий коштує ?
neostar Опубліковано 30 Квітня, 2006 в 18:00 Автор #9 Опубліковано 30 Квітня, 2006 в 18:00 а шо це таке відкриття для тебе???! коштує 250 кашлатих! шо на рахунок людей які стоять і втикають у монітор бо мало місця - то ЇХ ВЗАГАЛІ НЕ БУДЕ - КОНТРОЛЬ ЗАКРИТИХ ДВЕРЕЙ - ПЕРЕГОРОДКИ ВЗАГАЛІ НЕДОРЕЧНІ - це вже як кому! є три ряда - у ряді біля вікна працюють дорослі клієнти - так шо часу у когось дивитись у твій монітор не буде ! у ході роботи будем виправляти недоліки!
noven Опубліковано 30 Квітня, 2006 в 20:55 #10 Опубліковано 30 Квітня, 2006 в 20:55 нда.. цікаво де таке буде? + імхо теж тіснувато.. клаустрафобія страшна штука..
MANJAK11 Опубліковано 30 Квітня, 2006 в 21:09 #11 Опубліковано 30 Квітня, 2006 в 21:09 а шо це таке відкриття для тебе???! коштує 250 кашлатих! шо на рахунок людей які стоять і втикають у монітор бо мало місця - то ЇХ ВЗАГАЛІ НЕ БУДЕ - КОНТРОЛЬ ЗАКРИТИХ ДВЕРЕЙ - ПЕРЕГОРОДКИ ВЗАГАЛІ НЕДОРЕЧНІ - це вже як кому! є три ряда - у ряді біля вікна працюють дорослі клієнти - так шо часу у когось дивитись у твій монітор не буде ! у ході роботи будем виправляти недоліки! про жидкокристалические або ТФТ монітори чув ,а про плазмові чув але ще не бачив, Заверніть мені з десяток, я їх десь по штуці баксів скину оптом зразу, але тільки ПЛАЗМОВІ будьласка ))
neostar Опубліковано 1 Травня, 2006 в 19:01 Автор #12 Опубліковано 1 Травня, 2006 в 19:01 а шо це таке відкриття для тебе???! коштує 250 кашлатих! шо на рахунок людей які стоять і втикають у монітор бо мало місця - то ЇХ ВЗАГАЛІ НЕ БУДЕ - КОНТРОЛЬ ЗАКРИТИХ ДВЕРЕЙ - ПЕРЕГОРОДКИ ВЗАГАЛІ НЕДОРЕЧНІ - це вже як кому! є три ряда - у ряді біля вікна працюють дорослі клієнти - так шо часу у когось дивитись у твій монітор не буде ! у ході роботи будем виправляти недоліки! про жидкокристалические або ТФТ монітори чув ,а про плазмові чув але ще не бачив, Заверніть мені з десяток, я їх десь по штуці баксів скину оптом зразу, але тільки ПЛАЗМОВІ будьласка )) продам по 300 баків десяток - бери умнік - плазма дешевше коштує!
Morock Опубліковано 3 Травня, 2006 в 09:30 #13 Опубліковано 3 Травня, 2006 в 09:30 продам по 300 баків десяток - бери умнік - плазма дешевше коштує! плазмові монітори LG 1717s продам універсальний автоматичний лапшезкидач, недорого а Вам, шановний, краще 2 одразу якщо не секрет, що за "розумник" таке Вам розповів? Лінк Інфу на сайті лиж абравіарура ЖК означає "Жидко Кристалический", а не плазмовий Время реакции матрицы (мс) : 12Входной Сигнал : Аналоговый 250 єнотів за це? здається Ви переплатили по темі: а екрани напроти вікна не засвічує?
MANJAK11 Опубліковано 3 Травня, 2006 в 11:13 #14 Опубліковано 3 Травня, 2006 в 11:13 а шо це таке відкриття для тебе???! коштує 250 кашлатих! шо на рахунок людей які стоять і втикають у монітор бо мало місця - то ЇХ ВЗАГАЛІ НЕ БУДЕ - КОНТРОЛЬ ЗАКРИТИХ ДВЕРЕЙ - ПЕРЕГОРОДКИ ВЗАГАЛІ НЕДОРЕЧНІ - це вже як кому! є три ряда - у ряді біля вікна працюють дорослі клієнти - так шо часу у когось дивитись у твій монітор не буде ! у ході роботи будем виправляти недоліки! про жидкокристалические або ТФТ монітори чув ,а про плазмові чув але ще не бачив, Заверніть мені з десяток, я їх десь по штуці баксів скину оптом зразу, але тільки ПЛАЗМОВІ будьласка )) продам по 300 баків десяток - бери умнік - плазма дешевше коштує! анекдот ))))) Береш в руки клавіатуру,підключаешся до інтернету вводиш в поісковіку * ПЛАЗМЕННЫЕ МОНИТОРЫ * Якщо знайдеш дешевше 2000$ з мене пиво )) Тим більше якщо знайдеш плазмовий монітор 19 дюймів тоді з мене ще одне пиво
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.