Перейти до змісту

PDF-форма для заповнення

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Прислали нам кілька файлів в pdf-форматі, які необхідно заповнити.

Ніби все просто, але є граблі.

Даю файл. спробуйте. Бо в мене нічого не виходить. Concept Note.pdf

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відкрити у ворді, набитити що треба і засейвити у пдф, елементарніше немає куди...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна цим спробувати

PDF Editor.7z

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, Deemon сказано:

відкрити у ворді, набитити що треба і засейвити у пдф, елементарніше немає куди...

Суть в тому, що потрібно саме цю форму заповнити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, alexvvv сказано:

Можна цим спробувати

Та я качав про версію (ломану) - там теж не конає. Поля в формі виділяє, заповняє.

Але є ще 3 файла. Один з яких під назвою бюджет.  Там взагалі типу авто-суми має бути.  Так от ті дані ніяк не введеш у  форму.

Гратися пдф-ексель-ворд-і-назад - не варіант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЧЯДНТ?

сейвиться в пдф, з таким же іменем

screenshot_109.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, Deemon сказано:

сейвиться в пдф, з таким же іменем

це писання по верху.  НЕ те.

Як бути тут ?

note.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Foxit Reader - без проблем можна накидати коментарів, любим шрифтом і кольором, буде зашибісь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Deemon сказано:

Foxit Reader - без проблем можна накидати коментарів,

Це  я  бачив .А як бути і з формою, особливо там де я виділив.

В режимі редагування документа, в ПРО версії Рідера - є усі посилання, формули і т.д.

Але не працюває :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо заважає водяний знак, видаліть його.Якщо потрібна цілісність файлу, тобто зберегти усі водяні знаки, тоді розширте полігон редагування.

Відео

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 хвилин тому, Arttomov сказано:

Якщо заважає водяний знак,

ви, походу, не читаєте написаного.

Вище поданий pdf-файл. Зроблений.  по типу xls-овського. Є захищені ячейки і є ячейки  -куди потрібно внести дані.

Так от в ячейки дані не вносяться, а пишуться поверху, як по картинці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жень, а спитати в тих хто прислав?

чим має бутти заповне і як, розумію тупо, але варіант непоганий, 

помиляюсь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя там на початку є інструкція. Там часом не треба заходити на сайт і з нього заповнювати? Може не правильно трактую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, la20 сказано:

Женя там на початку є інструкція.

Та я читав, але це  не допомогло :)

7 хвилин тому, la20 сказано:

ам часом не треба заходити на сайт і з нього заповнювати?

може, але звідки саме заходити - не вказано :(

8 хвилин тому, Voronin10 сказано:

жень, а спитати в тих хто прислав?

Скачується з сайту.  Українського.

9 хвилин тому, Voronin10 сказано:

чим має бутти заповне і як, розумію тупо, але варіант непоганий, 

є ще 2 файли. Один зветься бюджет. І туди потрібно внести цифри, і автоматом рахуватися / сумуватися.

От яким чудом?

Версія pro - дає змогу зайти в ячейку і внести дані. Але без толку. Не сумує :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо не секрет дай посилання на сам сайт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та  не секрет

http://www.pl-by-ua.eu

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Zheny@

Скажи керівництву, що ці форми заповнювати не потрібно. Вони лише для ознайомлення.

Draft application documents 
To assist potential applicants in the process of the project development, the Joint Technical Secretariat (JTS) presents the general rules applicable for the first call (working versions of documents, official documents will be available on the launching day of the call), including eligibility criteria for the partners and for the activities and a full list of the output indicators - open the file(.zip)
JTS also presents the working versions of the application documents, including a draft of the Concept Note form, a draft of the full application form and a draft of the project budget - open the file (.zip)

UNTIL THE DAY OF THE OFFICIAL LAUNCH OF THE FIRST CALL FOR PROPOSALS (11 X 2016), THE JOINT TECHNICAL SECRETARIAT PROVIDES INFORMATION ONLY ON THE BASIS OF THE WORKING VERSION OF THE APPLICATION PACK. PLEASE USE THE [email protected] TO ADDRESS YOUR QUESTIONS. 

Попередні аплікаційні документи 

Для допомоги потенційним заявникам у підготовці проектів, зокрема, для ознайомлення із загальними принципами участі у першому конкурсі, Спільний технічний секретаріат (СТС) надає доступ до робочих версій документів (офіційні документи будуть відкриті для доступу в перший день оголошення конкурсу), в тому числі критеріїв прийнятності для партнерів та заходів та повний список індикаторів результатів - завантажити файл ( .zip)
СТС також надає робочі версії аплікаційних документів, в тому числі попередню версію форми Концептуальної записки, форми повної заявки та бюджету проекту - завантажити файл ( .zip)

ДО ДНЯ ОФІЦІЙНОГО ОГОЛОШЕННЯ ПЕРШОГО КОНКУРСУ ПРОЕКТНИХ ЗАЯВОК (11.10.2016 р.), СПІЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ СЕКРЕТАРІАТ НАДАЄ ІНФОРМАЦІЮ НА ПІДСТАВІ РОБОЧОЇ ВЕРСІЇ АПЛІКАЦІЙНИХ ДОКУМЕНТІВ. ЗАПИТАННЯ НАДСИЛАЙТЕ ЗА АДРЕСОЮ [email protected]

Попередня версія = Draft, шаблон. 

Документи, що потрібно заповнювати, викладуть для скачування на сайті після 11 жовтня. І швидше всього це будуть файли *.doc та *.xls

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, yu2007 сказано:

І швидше всього це будуть файли *.doc та *.xls

правильні ПДФки також гарно заповнюються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, yu2007 сказано:

Скажи керівництву, що ці форми заповнювати не потрібно. Вони лише для ознайомлення.

Ну, я не вникав, є у нас тут обучені люди, які грамотніше за мене читають англійською. То казали, що до 11,10 уже потрібно заповнити документи.

З рештою, у форматі екселя форма для бюджету уже є. 

Та й задача не стояла розібратися, а лише заповнити.  То я й подумав, що я реально відстав від можливостей pdf-а?

Ок. всім дякую.  Буду говорити із керівництвом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Та й задача не стояла розібратися, а лише заповнити.  То я й подумав, що я реально відстав від можливостей pdf-а?

відстав

от філабел файл від "госдепа"

PaceLaw.pdf

спробуй цей заповнити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 minutes ago, Zheny@ said:

Ну, я не вникав, є у нас тут обучені люди, які грамотніше за мене читають англійською. То казали, що до 11,10 уже потрібно заповнити документи.

:)

Перший конкурс буде оголошено 11 жовтня 2016 р. Оголошення буде розміщено на веб-сторінці Програми, у вибраних інтернет -виданнях з території Програми та оприлюднено під час Програмної конференції у Буковелі (11.10.2016 р.). Після оголошення конкурсу СТС розпочне проведення інформаційних заходів у регіонах (у листопаді відбудеться 4 зустрічі у Польщі, 4 у Білорусі та 6 в Україні), на яких буде детально розглянуто аплікаційні документи. У грудні СТС також проведе додаткові тренінги для головних партнерів проектів для допомоги у поданні Концептуальних записок.

Ці "чорновички" виклали, щоб зацікавлені потенційні бенефіціари вже починали розробляти проектну документацію, шукати транскордонних партнерів і т.д. "Чистовички", які викладуть 11.10.16, думаю не будуть майже відрізнятися по своїй структурі.

Зрештою, з сайта можна завантажити проектну документацію з конкурсів за попередні роки. Вона в ворді та екселі, а відмінності, якщо й є, не дуже значні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

відстав

от філабел файл від "госдепа"

PaceLaw.pdf

спробуй цей заповнити

Бачиш, не доводиться з таким стикатися.   Мені он сьогодні було більш актуальніше  розібратися чому не працює "Медова стиковка" ;)

Підозрюю, що саме такка форма (яку ти привів у приклад) і буде для заповнення!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 хвилин тому, yu2007 сказано:

Зрештою, з сайта можна завантажити проектну документацію з конкурсів за попередні роки. Вона в ворді та екселі, а відмінності, якщо й є, не дуже значні.

так ото ж. А мені дали файли - і їпися. Дали посилання звідки качали.

Я по своїй наївності, що все уже до мене перечитано і обдумано (я ж то простий виконавець)  давай із файлом колупатися.

Не завадить часом і ініціативу проявити, яка зачасту .... ініціатора і наказує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...