Перейти до змісту

Lutsk Street Racing!!! -у розробці

gladiator

Рекомендовані повідомлення

Ось це чудо!

post-3922-1207130828.jpg

post-3922-1207130838.jpg

post-3922-1207130859.jpg

post-3922-1207130871.jpg

Район быля 26 школи!

Made by ART and RomanuZ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так понял, что это для КС? и это дворик за бывшим "Олдемом"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не для КС! Да то біля Олдема.

Це просто редактор карт а так воно буде по іншому. Це гра, а не карта для КС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и типа на этом маленьком кругу будут гонки? :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А все толком об"яснити?

Що за гра, який жанр, яка графіка, які вимоги, хто буде писати, на чому, сюжет гри. Невже не можна було нормально сформолювати думку, а не показати 4 скріна які більше нагадують КС ніж самостійну гру.

І якщо вже так, то не Made by ART and RomanuZ а WIP by .... тому що Ви ще незробили ігри, а всього-на-всього Work In Progress!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДІМ@, справжній жах - твій підпис.

P.S. Дякую тобі, боже, за Block Content.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А и вправду... мне кажется топикстартер сказавши А надо как то и Б молвить, потому что лично я ничего не понял с данной темы, и зачем было ее создавать вообще? Давай подробнее.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЖАХ............ :)

Ти мля і таке не зробиш..... тюлень!

2SunSeth

спс :P +1

З.І Ігра будуть гонкі, по Луцьку, графіка канешно не КРІЗІС чи АССАССІНГ но потяне.

А вам тіко когось обісрати, а самі криворукі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого особо говорить не буду.

"Лада рейсінг клаб" робилася цілою групою народу і надіюсь всі помнять чим це все закінчилось :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів поділитися з вами: поради, та інше. А ви як НЕ ХОРОШІ ЛЮДИ, тіко аби обісрати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От цікавий народ. Викладають 4 скріна, маде бай і думають що все в їхніх руках? А не тут то було! Знаєте, шановні розробники гри таку приказку: "встречают по одешке, а проважают по уму"? Знаєте! Так ось. По чому Вас форум мав зустріти? По 4-ох кривих скрінах, навіть не ігрових, і підписом маде бай? По перше. Скріни показує людина з ніком gladiator, яка можливо до розробки і має якесь відношення але в маде бай її нема.

Далі, скажу Тобі по всоїй практиці. Зараз я знаходжусь в команді розробникив одного автомобільного симулятора, команду збирати почали ще в серпні, про те що хочимо написати гру знали декілька чоловік. Так ось, із серпня місяця у нас нічого не клеєлось аж до лютого місяця. Начебто і програміст був і моделери класні але все одно щось не то, поки ми не написали дизайнерські документи, де було описано все от і до... І робота почала іти як по маслу. Ми твердо знали що хотіли від ігри, що хотіли від програмістів та моделерів...

Так ось, давай зробимо вигляд, що всі вище написані пости не були написані і Ти гарно представиш нам гру, а ще краще ART and RomanuZ напишуть концепт документи, що вони хочуть від гри, все до "мєлочі" і тоді Ти напишиш в декілкох реченнях опис гри. Що за жанр, які вулиці міста будуть присутні, які будуть автомобілі, що з ними можна буде робити; яким буде двигун гри, яка графіка, яка фізика, тобто що б гру можна було сприйняти серйозно (зайди на любий сайт в інтернеті і подивись як описують грамотно гру), а не Made by ART and RomanuZ в яких нічого не зрозуміло! Домовились?

PS І повір, головне критика, в ній Ти більшого дізнаєшся ніж від похвали! Щасти...

І ще... Якщо потрібна якась допомога, як зкористатьсь приватом надіюсь Ти знаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів поділитися з вами: поради, та інше. А ви як НЕ ХОРОШІ ЛЮДИ, тіко аби обісрати!

ну если честно, то ваша игра больши некому не будет интересна, кроме вас самих и парней с вашего района, так как большинство этот район не знает. Вот если траса была около цума, это уже другое дело :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Львівський GTA, запорожець в NFS Most Wanted, тепер оце творіння. Це все добре! Прогрес! Хотів би полабати в цю майбутньо гру. А взагалі рекомендував би зв'язатись з На3іком! Тобі тільки краще буде, топіксратер!

Ідея гри достойна респекта! Треба тільки дати їй життя!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти мля і таке не зробиш..... тюлень!

А я фігньой нестрадаю.....

P.S.Мудрість:обзивати людей яких даже незнаєш неможна, а то буде :D , ясно? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Dima-лол-всі великі команди Як Gsc починали з гаражних проектів!!Над геніями сміялись мов Земля не кругла и т дЮТак що не гони а поважай чужу творчість

Хлопці молодці-підтримую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також підтримую розробників :huh:

В мене питання: Ця ігра буде створена на основі GTA чи як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось бачите, куча лєвих і не зрозумілих питань, а про гру так нічого і не відомо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

NAZIK ок!

Почекайте до вихлду демки, будь-ласка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикол було б пограти ігруху в себе на районі !!! Підтримую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну харе пацана чмирить.

Це його спроба реалізувати себе. Гляньте на це з такого ракурсу. Получиться щось - зашибісь, не дурак. Не вийде, вздохне і спробує себе в чомусь новому, або заново почне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я можу допомогти, так як працював з редактором карт для КС. А це - теж саме...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2kolyvan Буду мати на увазі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты хочешь сказать, что делаешь не МОД, а собственную ИГРУ?? Отлично. А движок для нее ты уже написал? Моделей сделал? Скриптов?....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це порока на 200 мільйонів долларів. Озвучку закупи. Мапперів набери. Графіку закупи. А движок предлагаю использовати Анреал 3. Те шо надо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...