zaHARE Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 05:44 #1 Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 05:44 Як повідомив заступник мера Петро Гоцалюк,прийнято рішення про знесення ряду АЗС,розташованих в межах міста."Я вважаю,що це буде чи не найбільшою справою для нашого міста за останнє десятиріччя.І це не популістьке рішення,а підсумок важкої боротьби з місцевими і навіть українськими олігархами і таке повинно було рано чи пізно статись",зазначив заступник Луцького голови.-"Зараз дане рішення проходить перевірку в конституційному суді,але закон на нашому боці.Усі АЗС збудовані із значними порушеннями господарчого кодексу України.І в мене немає підстав сумніватись в позитивному рішенні суду.Можливо наше місто створить прецендент і головне ми сподіваємось на підтримку лучан.Ми повиині йти до європейського зразку господарювання."
petrofm Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 06:04 #2 Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 06:04 Усі АЗС збудовані із значними порушеннями господарчого кодексу України і нехай ті чиновники, чиї підписи стоять на дозвільних паперах на побудову цих АЗС, відшкодують власнику затрати на побудову цих АЗС , оце буде правильно
Vint Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 06:07 #3 Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 06:07 Хай би той Шиба зайнявся ремонтами доріг у місті, а то відкати не сунули до кішені і зразу захотілося всіх позносити... придурки...
VovkleV Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 08:19 #4 Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 08:19 ......"цирк поїхав а клоуни залишились!"*(про Шибу). Я взагалі ніколи нерозумів, яким треба бути ідіотом , щоб дозволити побудувати заправку поруч з житловим багатоквартирним будинком, чи супермаркетом, чи ще краще поруч з дитячим майданчиком!!! Недай бог якась п"яна "тварина" кине нетуди бичка на заправці.... За кордоном всі заправки за межами міста....... а в нашому селі все можна - а те чого неможна - можна за великі гроші!?......А всі ці обіцянки і "розправи" над АЗС просто піар - типу подивіться які ми хороші + можливість "скосити ще бабла" затягуючи "знос".
Zeuss Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 09:24 #5 Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 09:24 ІМХО це все голосні заяви які не містять під собою нічого конкретного.Або таким специфічним гумором деякі піджачки з мерії святкують 1-ше квітня.
info Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 09:25 #6 Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 09:25 За кордоном всі заправки за межами міста.......коли ти останній раз був за кордоном?заправки там - где людям удобнее заправляться..
Shura Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 09:27 #7 Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 09:27 подтверждаю. в Афинах заправки - как магазин "Пано" в центре Луцка, на первом этаже дома.
nataliya Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 16:52 #8 Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 16:52 подтверждаю. в Афинах заправки - как магазин "Пано" в центре Луцка, на первом этаже дома.А в Відні, в центрі, заправки прямо в підземних гаражах під багатоквартирними будинками. Хоча, що будують у нас, а що у них!
ipua Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 18:11 #9 Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 18:11 Не здивуюсь коли почнуть зносити заправки Укр-Петроль. Криша (Климчук) вже навіть не посол в Прибалтиці. Стосовно WOG я сильно сумніваюсь (поки )
vanus Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 18:38 #10 Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 18:38 Знаю лише про одну. На перехресті з Дубнівська Карпенка карого. Там реконструкція автозаводу. І на правах оренди в них заправка Укрнафта. Вот їх вони і посунуть. Джерело з автозаводу.
ipua Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 18:53 #11 Опубліковано 1 Квітня, 2008 в 18:53 Знаю лише про одну. На перехресті з Дубнівська Карпенка карого. Там реконструкція автозаводу. І на правах оренди в них заправка Укрнафта. Вот їх вони і посунуть. Джерело з автозаводу. Палиця з Порошенком в одній команді
zaHARE Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 05:09 Автор #12 Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 05:09 Ну що,всім дякую, 1 квітня закінчилось,тему можна закрити. ЗІ:хто не зрозумів,то це був жарт.
Zevs_Isver Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 05:43 #13 Опубліковано 2 Квітня, 2008 в 05:43 а жаль,некоторые заправочки стоило бы посноситьнапример у ТУТ-ТУТчига,а то там и везд-выезд, и децкая прощадка, и разворот, и переход, и остановка общ. транспорта
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.