СОАД Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 06:55 #1 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 06:55 Шукаю людину яка може встановити теплолічільник на квартиру, всі документи є, ось тільки Луцьктепло не встановлює їх((( хто візьметься та яка ціна
Zheny@ Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 07:18 #2 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 07:18 22 хвилин тому, СОАД сказано: Шукаю людину яка може встановити теплолічільник на квартиру Ти сюди, по місцю проживання? Марно! 1) не дадуть дозвіл. 2) Практично - нереально. НЕ так у нас зроблена система опалення 3) я вже це питання колись підіймав.
СОАД Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 07:19 Автор #3 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 07:19 Только что, Zheny@ сказал: Ти сюди, по місцю проживання? Марно! 1) не дадуть дозвіл. 2) Практично - нереально. НЕ так у нас зроблена система опалення 3) я вже це питання колись підіймав. на іншу квартиру)) всі дозволи є, а по нашому будинку можу ввечері все тобі розповісти)) там тоже можна але через "сраку))"
tarasmv Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 07:42 #4 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 07:42 Я говорив на цю тему з директором Мегавод, вони встановлюють лічильники. Він сказав, що на квартиру Луцьктепло банально не дає дозволів і документації, тільки на під'їзд або будинок і то зі скрипом. Це треба зимою постійно дзвонити і жалітися що холодно і за що я плачу і т.д.
Sashapetrash Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 08:02 #5 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 08:02 опалення надає луцьктепло, вони є монополістом, дозвіл дають вони якого на квартирний лічильник ви не отримаєте, не надають вони таких дозволів, система опалення старих будинків - вертикальна і теоретично можливо поставити лічильник(можливо придеться навіть не один), на кожну батарею ставиться термодатчик та водообчислювач, по суті навіть якби і далиб той дозвіл то лічильник той ви самі не захочете, вас заклюють перевірками, повірками, калібровкою/налаштуванням лічильника, тут похожа ситуація як із багатотарифним лічильником на гарячу воду(десь така тема вже піднімалась) забашляти прийдеться стільки що ви за голову візьметесь, да і не ясно коли і чи взагалі воно себе колись окупить
СОАД Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 09:24 Автор #6 Опубліковано 2 Серпня, 2016 в 09:24 шукаю людину, дозволи вже на руках потрібно тільки встановити
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.