Перейти до змісту

Спортивне харчування Nutrixion


KRAVAS  ML

Рекомендовані повідомлення

Усім привіт, хочу представити вам спортивне харчування Nutrixion.

 Nutrixxion – це спортивне харчування найвищої якості, виготовлене в Німеччині. Енергетичні батончики, гелі, напої-ізотоніки – у нас є все для ефективних занять циклічними видами спорту.
Якість є основним принципом компанії, оскільки від харчування, яке ми обираємо, залежить не тільки ефективність тренувань і перегонів, а й наше здоров'я у довгостроковій перспективі.

 

Саме тому в Nutrixxion ми обираємо найкращі інгрідієнти, використовуємо найновіші технології і наукові дослідження, щоб гарантувати вам продукт найвищої якості.
 

Вам сподобаються продукти Nutrixxion так само, як вони радують наших професійних спортсменів.

Ось наші продукти :

 

Гель в асортименті (44 г)

Гель Апельсин (44 г)

Харчові добавки з вуглеводами, вітамінами і кофеїном (100 мг/100 г).

Спеціальна комбінація вуглеводів з довгими та короткими ланцюгами. Амінокислоти, вітаміни та мінерали, що входять до складу гелю, довершують легко засвоюваний енергетичний комплекс. Окрім цього, він містить BCAA: лейцин, ізолейцин і валін. Для спортсменів з непереносимістю фруктози це ідеальний продукт, що дозволяє їм також скористатися перевагами вуглеводів з короткими ланцюгами. Також пропонується з кофеїном.

 

Смаки : ваніль, апельсин, лимонний фреш, кола-лимон з кофеїном

Не варто перевищувати рекомендовану дозу. Харчові добавки не слід використовуватися в якості заміни для збалансованого харчування і здорового способу життя. Продукт слід зберігати в недоступному для дітей місці. * Високий вміст кофеїну (100 мг / 100 г). Не рекомендовано для осіб, чутливих до кофеїну, а також дітей, жінок під час вагітності та в період грудного годування.

Зберігати в прохолодному сухому місці. Зроблено в Німеччені.

Рекомендації щодо вживання: 8 пакетів на день (з проміжком 20-45 хв), запиваючи водою (250 мл).

Тренування — без кофеїну
Змагання — з кофеїном

2-3-0.gif

58 грн.

 

Енергетичний батончик (55 г)

Енергетичний батончик, смак банану (55 г)

 

Злаковий батончик з вуглеводами та вітамінами.

Смачні та легко засвоювані енергетичні батончики для амбітних спортсменів. Спеціальна суміш вуглеводів для живлення під час навантажень. Можна вживати також як снек для швидкого втамування голоду!

Смаки: вівсянка з родзинками, банан, капучино, солоний горіх, фруктовий йогурт, фруктовий смак.

Продукт не повинен використовуватися в якості заміни різноманітного і збалансованого харчування, а також здорового способу життя.

Зберігати в прохолодному сухому місці. Зроблено в ЄС.

Як вживати:

Тренування, Змагання

3-3-3.gif

60 грн.

 

Гель XX-Force подвійний кофеїн (44 г)

Гель XX-Force подвійний кофеїн (44 г)

 

Харчові добавки з вуглеводами, вітамінами і кофеїном (200 мг/100 г).

Створений на основі класичного гелю Nutrixxion, цей трубо-гель є логічним результатом подальшого розвитку і розроблений спеціально для важливих змагань. Подвоєння незамінних амінокислот (BCAA), збільшення вмісту кофеїну (80 мг) і додавання таурину (500 мг) робить гель xx-Force ідеальним продуктом для надважких спортивних навантажень.

Не варто перевищувати рекомендовану дозу. Харчові добавки не слід використовуватися в якості заміни для збалансованого харчування і здорового способу життя. Продукт слід зберігати в недоступному для дітей місці. * Високий вміст кофеїну (200 мг / 100 г). Не рекомендовано для осіб, чутливих до кофеїну, а також дітей, жінок під час вагітності та в період грудного годування.

Зберігати в прохолодному сухому місці. Зроблено в Німеччині.

 

Рекомендації щодо вживання: 2 пакетика на день (з проміжком 20-45 хв), запиваючи водою (250 мл).

Змагання

2-3-0.gif

66,08 грн.

          Енергетик XX-Nytro (25 мл)

 

Енергетик XX-Nytro (25 мл)

 

Енергетик із високим вмістом кофеїну та гуарани стимулює ваш організм консолідувати сили у відповідальний момент. Підвищує працездатність та концентрацію.

 

Харчові добавки не слід використовуватися в якості заміни для збалансованого харчування і здорового способу життя. Продукт слід зберігати в недоступному для дітей місці. Високий вміст кофеїну (600 мг / 100 мл). Не рекомендовано для осіб, чутливих до кофеїну, а також дітей, жінок під час вагітності та в період грудного годування.

Зберігати в прохолодному сухому місці. Зроблено в Німеччині.

Рекомендації щодо вживання: 2 ампули на добу (з проміжком не менше 60 хвилин) під час навантажень.

 

66 грн.

 

Рідкий магній (25 ml)

Магній, смак апельсину (25 ml)

 

Харчова добавка з магнієм (250 мг / 25 мл). Смак апельсину

 

Питна 25-мл ампула містить 250 мг магнію, який є важливим мінералом для м'язів. Магній запобігає винекненню спазмів, сприяє зниженню втоми, підтримує функціонування м'язів і кісток. Можна вживати перед, під час і після спортивних заходів. Ми рекомендуємо випити один шот ввечері напередодні змагання.

Рекомендована доза: 1 шот (25 мл) на день.

Зберігати в прохолодному сухому місці. Зроблено в Німеччині.

Рекомендації щодо вживання: 1 шот (25мл) в день. Найкраще – ввечері напередодні змагань.

36,68 грн.

L-карнітин жувальні таблетки (60 шт)

 

L-карнітин жувальні таблетки (60 шт)

 

L-карнітин – речовина, яку наш організм використовує в процесі перетворення накопиченого жиру в енергію, саме тому цю харчову добавку часом називають “жироспалювачем”.

 

Спалювання жиру і додаткова енергія – дві основні переваги вживання додаткового L-карнітину. Але це ще не все, ця вітаміноподібна добавка допоможе:

 

  • підвищити витривалість
  • покращити спортивні результати
  • прискорити відновлення після серйозних навантажень
  • покращити роботу мозку
  • запобігти оксидативному стресу

 

Недавнє дослідження (джерело – Journal of Physiology), в якому були задіяні 14 волонтерів протягом 9 місяців, підтвердило, що регулярне вживання L-карнітину в якості харчової добавки підвищує ефективність використання жиру в якості джерела енергії. Учасники дослідження показали на 11% кращі результати порівняно із контрольною групою.

 

На рівні фізіології така ефективність L-карнітину пояснюється його здатністю знижувати виробництво молочної кислоти. Таким чином, ви зменшите відчуття болю в м’язах і убережете їх від пошкодження під час важких навантажень.

 

Поради щодо вживання:

з’їдайте дві таблетки кожного дня під час їжі або разом із енергетичним батончиком. L-карнітин буде ефективним тільки при вживанні одночасно із вуглуводами та протеїном. Деякі давні дослідження не враховували цей фактор і саме тому не підтверджували ефектичність L-карнітину.  

 

 

В помірних дозах – 1-3 г на день – L-карнітин не викликає жодних побічних ефектів.

 

Вміст:

Кожна жувальна таблетка містить 500 мг чистого L-карнітину.

60 таблеток (150 г)

 

Зберігати в прохолодному сухому місці. Зроблено в Німеччині.

Не варто перевищувати рекомендовану дозу. Харчові добавки не слід використовуватися в якості заміни для збалансованого харчування і здорового способу життя. Продукт слід зберігати в недоступному для дітей місці.

Рекомендації щодо вживання: 1-2 таблетки перед і після навантаження. 2 таблетки на день.

Змагання, тренування

2-3-1.gif

760 грн.

 

Endurance Drink Lemon - лимон (700-2200 г)

Endurance Drink Lemon - лимон (700-2200 г)

 

Багатий на вуглеводи спортивний напій окрім збалансованої суміші вуглеводів містить важливі мінерали, вітаміни та амінокислоти (BCAA).


5 мінералівBCAA10 вітамінівL-карнітинКомплекс вуглеводів

 

5 мінералів
 
    BCAA
 
           10 вітамінів
 
         L-карнітин    Комплекс
   вуглеводів

 

Продукт не повинен використовуватися в якості заміни різноманітного і збалансованого харчування, а також здорового способу життя.

Зберігати в прохолодному сухому місці. Зроблено в Німеччині.

Рекомендації щодо вживання: 2 мірні ложки (35 г) розчинити в 500 мл води. Під час навантажень вживати по 150 мл кожні 15 хвилин. 5 порцій на день.

Endurance - Як вживати

610 грн.

 

Iso Refresher - Citrus цитрус (700 г)

Iso Refresher - Citrus цитрус (700 г)

 

Порошок для приготування напою з вуглеводами та мінералами.

Смак цитрусу. Рекомендована норма вживання: 2 мірних ложки (35 г) розчинити у 250–500 мл води. Під час навантаження кожних 15 хвилин вживати 150 мл Iso Refresher. 5 порцій в день.

 

5 вітамінівКомплекс вуглеводів

 

 

5 вітамінів
 

  Комплекс
  вуглеводів

 

Продукт не повинен використовуватися в якості заміни різноманітного і збалансованого харчування, а також здорового способу життя.

Зберігати в прохолодному сухому місці. Зроблено в Німеччині.

Рекомендації щодо вживання: 2 мірні ложки (35 г) розчинити в 500 мл води. Під час навантажень вживати по 150 мл кожні 15 хвилин. 5 порцій на день.


ISO Refresher - Як вживати

485грн.

 

Endurance - XX Force (700-2200 г)

Endurance - XX Force (700-2200 г)

 

Порошок для приготування напою з вуглеводами, мінералами, вітамінами, кофеїном (230 мг/100 г), таурином і карнітином.

Створений на основі класичного напою Nutrixxion Endurance, цей трубо-напій є логічним результатом подальшого розвиту і розроблений спеціально для важливих змагань. Додатково збагачений кофеїном (80 мг) і таурином (500 мг), напій забезпечує засвоєння тілом рідини. Вуглеводи, амінокислоти (BCAA), магній та вітаміни живлять організм під час навантаження. Напій Endurance XX Force вживається у випадку значних фізичних навантажень.


6 мінералівBCAA10 вітамінівL-карнітинКомплекс вуглеводів

 

 

6 мінералів          BCAA             10 вітамінів          L-карнітин        Комплекс вуглеводів

 

 

Продукт не повинен використовуватися в якості заміни різноманітного і збалансованого харчування, а також здорового способу життя. Містить кофеїн (230 мг/100 г). Не рекомендовано для дітей, жінок під час вагітності та в період грудного годування.

Рекомендації щодо вживання: 2 мірні ложки (35 г) розчинити в 500 мл води. Під час навантажень вживати по 150 мл кожні 15 хвилин. 3 порції на день.


Endurance xx-Force - Як вживати

756,00 грн.

 

 

Recovery - Orange апельсин (700 г)

Recovery - Orange апельсин (700 г)

 

Порошок для приготування напою з вуглеводами, мінералами і вітамінами.

 

Енергетичний комплекс на основі напою Nutrixxion Endurance з додатковим вмістом пептидів. На відміну від традиційного протеїну, у випадку пептидів мова йде про дуже короткі ланцюги амінокислот, які швидше засвоюються.


4 мінералівBCAA6 вітамінівL-карнітинКомплекс вуглеводів

 

 

4 мінералів
 
       BCAA
 
     6 вітамінів
 
    L-карнітин     Комплекс
     вуглеводів

 

 

Зроблено в Німеччині. Зберігати в прохолодному сухому місці. 

Продукт не повинен використовуватися в якості заміни різноманітного і збалансованого харчування, а також здорового способу життя.

Рекомендації щодо вживання: 2 мірні ложки (35 г) розчинити в 500 мл води. Протягом перших 30 хвилин після навантаження випити 1-2 пляшки. 2 порції на день.

Recovery Peptid - Як вживати

760 грн.

 

Пляшка 600 мл

Пляшка 600 мл

 

600 мл

Офіційна брендована пляшка від професійної команди Nutrixxion

112 грн.

 

Пляшка 750 мл

Пляшка 750 мл

 

750 мл

Офіційна брендована пляшка від професійної команди Nutrixxion 

112 грн.

 

Сумка-рюкзак

 

 

Сумка-рюкзак

Розміри: 35 см x 43 см (Д x Ш) .

95,00 грн.

 

Як вживати

Збалансоване надходження мікроелементів до організму спортсмена – один із секретів успішного харчування. Вживаючи продукцію Нутрішн, ви отримуєте все необхідне поступово протягом дня, а не "ударними дозами", які порушують хімічний баланс в організмі.

 

Наприклад, наш основний напій "Nutrixxion Endurance" містить:

 

  • 5 мінералів
  • 10 вітамінів
  • BCAA
  • L-карнітин
  • вуглеводи

 

Так само всі енергетичні гелі містять амінокислоти BCAA, протеїнові напої містять аргінін і т.д. Достатньо дотримуватись наших рекомендацій щодо системи харчування відповідно до вашого виду спорту і ви будете отримувати всі необхідні речовини в достатній кількості. Вибіркове вживання окремих амінокислот, BCAA чи інших препаратів може зашкодити балансу мікроелементів в організмі.

Нижче подані рекомендації щодо вживання продуктів Nutrixxion відповідно до вашого виду спорту. Дані рекомендації – це основа, яку кожен атлет може модифікувати відповідно до своїх індивідуальних потреб.

NTX_howtouse_UA_ROAD-MTB.jpg

NTX_howtouse_UA_RUNNING.jpg

NTX_howtouse_UA_TRIATHLON.jpg

NTX_howtouse_UA_TEAM_SPORT.jpg

 

P.S. Не варто перевищувати рекомендовану дозу. Харчові добавки не слід використовуватися в якості заміни для збалансованого харчування і здорового способу життя. Продукти слід зберігати в недоступному для дітей місці. 

Також, можливе привезення іншої продукції  NUTRIXXIONBROOKS  та   ABUS, за цим питанням звертатись або в лс, або за контактним тел. 063 350 70 72 Назар.

http://abus.com.ua/    http://brooksengland.com.ua/

 Дякую, за увагу !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...