Перейти до змісту

Чем опасно христианство или — кому выгодны 10 заповедей?

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

взято тут 

з багатьма тезами я погоджуюсь. все не так просто із релігією - християнством

але кожен вирішує сам для себе

Показати контент

Опубліковано

Про яке християнство взагалі розмова? Про п'яти книжник Мойсея? Так це взагалі Єврейська Тора - паршиво перекладена для гоїв. А, суть нового завіту полягає в тому, щоб привчити гоїв жити в муках і терпіти всі тяготи життя, начебто це все посилає Господь. А тишком-нишком, брати під контроль все що можна, і доїти паразитую-чий об'єкт, поки в нього не кінчиться кров.

Християнство - це свого роду..... "маніпулятивна зброя".  

Суть Тори - щоб людина була щаслива і задоволена своїм життя у кожній миті! А суть Християнства, щоб людина мучилася і терпіла заради мнимих винагород(які ще не факт що вона отримає) на тому світі. От тому, один народ живе на повну, а інші народи існують.:)

Думайте панове! ;)

Опубліковано
  В 19.07.2016 в 20:48, Vergil сказав:

От тому, один народ живе на повну, а інші народи існують.:)

Показати  

Особисто за себе скажу - я не атеїст. Я агностик.

І я навчився чітко розділяти 2 поняття "віра" та "релігія. Останнім часом це 2 несумісні речі. Нажаль.

Опубліковано
  В 20.07.2016 в 05:52, Zheny@ сказав:

Особисто за себе скажу - я не атеїст. Я агностик.

Показати  

Гностика - пізнання, це все чудово. Але, квантова фізика, на все це це ставить хрест. Да-да, сорі але це правда:). Ілюзія -" мілярди людей живуть повноцінним життям в сні":)

Цитувати

І я навчився чітко розділяти 2 поняття "віра" та "релігія. Останнім часом це 2 несумісні речі. Нажаль.

Показати  

А що, означає слово "релігія" тільки без гуглтранслейт і вікі. А от зі власних знань і книг?:)

Опубліковано
  В 22.07.2016 в 20:42, Vergil сказав:

А що, означає слово "релігія" тільки без гуглтранслейт і вікі. А от зі власних знань і книг?:)

Показати  

А смисл тобі відповідати, якщо ти задаєш питання не з ціллю розширити свій кругозір, а з ціллю докулупати доводами, що хтось неправий, бо твоя позиція по цьому поводу на даний момент поюнацьки максималістська й однозначна ? Ще й квантову фізику приплів :) Людство власне тіло лише на фіг зна скільки процентів вивчило, купа невиліковних хвороб й не пояснених процесів в організмі, а от будова всесвіту то дааа, вже всі всьо знають, без варіантів :) 

Опубліковано

1363154915_1698059727.jpeg

M2pcce8.jpg

p.s. ах, так-так, Євгєній, пардоньте що не заховав таке під спойлер, але ви вже ото якось потерпіть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...