Перейти до змісту

Шукаю майстра для виготовлення гаражних воріт

romigh2009

Рекомендовані повідомлення

саме треба людина яка розуміється в гаражних воротах , і може надати толкову консультацію , поради які і як краще встановити . Чекаю пропозицій .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Консультацію надати можу і дати навіть чертежи. А також показати чертеж  втілено в життя. Ворота варили самі. 

Ворота були зроблені всього 3 тижня тому. 

image.jpeg

image.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіщо такий здоровезний поріг під малими дверима?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

39 минут назад, Deemon сказал:

навіщо такий здоровезний поріг під малими дверима?

Поріг високий бо мені так зручно ( ворота робив під себе) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Однозначно секційні,які піднімаються до гори(вверх) ,або за допомогою мотора,або у ручну,все залежить від Вашої платоспроможності, місця перед гаражом не займають, трішки теплі(не знаю чи воно треба) і взагалі, то є складне питання,да це  дорого,але з металевими які треба у ручну розсовувати навіть не порівнюйте,ну і ціна канєшно велика думаю від 700 до 1000 евро готуйте,правда дорого,згоден,але то є вєщ,все залежить від розміру проєма і від якості мотора Китай,Італія,ну Ви зрозуміли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 минут назад, yura-patriot сказал:

Однозначно секційні,які піднімаються до гори(вверх) ,або за допомогою мотора,або у ручну,все залежить від Вашої платоспроможності, місця перед гаражом не займають, трішки теплі(не знаю чи воно треба) і взагалі, то є складне питання,да це  дорого,але з металевими які треба у ручну розсовувати навіть не порівнюйте,ну і ціна канєшно велика думаю від 700 до 1000 евро готуйте,правда дорого,згоден,але то є вєщ,все залежить від розміру проєма і від якості мотора Китай,Італія,ну Ви зрозуміли.

Чучуть добавлю Ваш варіант хороший, але він пригодний тільки якщо гараж знаходиться в будинку або біля будинку. Якщо в кооперативі то однозначно тільки металеві. Бо Ваш варіант не переживе і першу ніч після установки. (700-1000 євро в кооперативі не валяють). 

Плюс мій варіант гаражних воріт набагато буде тепліший ( встановиться 5 см пінопласт плюс зверху обшивка). 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ворота в гараж хати. чекаю ще варіантів , майстрів .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

досі шукаю людину яка займається автоматичними гаражними воротами .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...