Перейти до змісту

Детский садик


Frodo

Рекомендовані повідомлення

Попрошу очень более опытных в этом деле родителей поделится опытом, как выбрать ребенку садик. Мы живем в районе ТАМ-Тама и все более и более часто возникает вопрос, в какой именно садик пойдет наш сын. Пишите кто чего знает и думает, буду очень благодарен. Спасибо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...mp;#entry185937

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...&hl=садочок

А за "Там-Тамом" є хороший садок за 10 школою. Чула багато хороших відгуків. Ще не так далеко 43.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре було б, якби ви сходили в ті садочки, які недалеко від вашого дому і поговорили із завідуючими. Або просто погуляйте біля садочків і поспостерігайте, як гуляють діти з виховательками. Наш старший колись ходив у садочок. Навіть два різних. Я не хочу хвалити якийсь окремий садок. Ми мали проблеми в садочку який дуже хвалили. Проблеми зі ставленням до здоров'я дитини. Вихователі там були хороші, але дитині цей садочок не підійшов. Так що частіше всього діло не в садочку, а у вихователях і няні.

Просто поцікавтесь які оздоровчі заходи проводяться у дитсадку для дитини (трав'яні чаї та дихальні вправи, басейн і т.п), чи великі групи, хто вихователі.

А ще не раджу (з досвіду) віддавати дитину у садок раніше ніж у 3 - 3.5 роки. Дитина має вміти самостійно одягатись, їсти і ходити в туалет. Вихователі, звичайно, будуть допомагати дитині у всьому, але ж за всіма не вдивишся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку, хороший садочок - це хороші вихователі та няні, які будуть добре дивитись за дітьми та вміло виховувати. Якщо вихователі не дуже добре виконують свою роботу , то відповідно в дитини не буде бажання ходити в садочок , будуть проблеми. Ну і звичайно , щоб було тепло та харчували добре :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...