Перейти до змісту

«Black Spider» ("Черная вдова")поштучно!


oyoyoy

Рекомендовані повідомлення

Жироспалювач «Чорний павук» ( «Чорна вдова») з екстрактом ефедри стоїть поряд з іншими потужними препаратами  для спалювання жиру. "Чорна вдова" за потужністю стоїть поруч з оригінальним ЕКА стеком, в якому міститься найсильніша формула з ефедри, кофеїну і аспірину. Це сприяє оптимальної втрати ваги і стійким запасом енергії.

Ціна 150 грн за 10 шт !!!
Препарат дуже потужний !!!
Продаю поштучно щоб ви змогли перевірити реакцію на препарат.

характеристика:
- Підвищені енергії.
- Вражаючі показники спалювання жиру.
- Відмінний стимулятор перед тренуванням.
- Піднімає настрій.
- Швидка втрата ваги.

ЕКА (екстракт ефедри / кофеїн / аспірин).

10 шт.-120 грн.

20 шт.-200 грн.

30 шт. -280 грн.

40 шт - 350 грн.

50 шт.- 400 грн.

60 шт. - 450 грн.

 

 

325275148_1_1000x700_black-spider-chernaya-vdovaposhtuchno-gorodische.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно розуміти, що люди з серйозною зайвою вагою мають купу проблем з здоровям (проблем з серцем, з інсуліном, ендокринною системою, опорно-руховим апаратом, і з іншими системами) і дуже ймовірно можуть просто дати дуба від цієї чорної вдови. І вам прийдеться відповідати досить серйозно. Це не якісь погрози чи антиреклама, а просто елементарне застереження. Просто сходіть до терапевта в лікарню, покажіть свій препарат і вислухайте що він скаже і вже тоді приймайте якісь дії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ефедра мощнейша штука для жироспалювання ,але і спецефекти від неї тоже потужні ,більше однієї таблетки не радив би пити ,і то з ранку.

http://sportwiki.to

ЭКА_(эфедрин,_кофеин,_аспирин)#.D0.9F.D0.BE.D0.B1.D0.BE.D1.87.D0.BD.D1.8B.D0.B5_.D1.8D.D1.84.D1.84.D0.B5.D0.BA.D1.82.D1.8B_.D0.B8_.D0.B2.D1.80.D0.B5.D0.B4_.D0.B4.D0.BB.D1.8F_.D0.B7.D0.B4.D0.BE.D1.80.D0.BE.D0.B2.D1.8C.D1.8F

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:blink: ну БОРДА є БОРДА ).

Якраз побічних ефектів при правильному прийнятті і не має. (ну все відносно- бо ПОЛЮБОМУ хтось напише-АГАААА а я бачив що є....).

До побічних ефектів я би відніс- більше потовиділення при першій годині після прийому і якщо на ніч його випити то безсонну ніч. ну мабуть все.

А от щодо + то скажу так при фіз. нагрузках і правильному харчуванні препарат спалює до 700 гр. ваги за день

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є пропозиція махнутись неглядя )) в мене є http://rozetka.com.ua/nr_lipo_6_black_ultra_concentrate_60_liqui_caps_46963/p294039/  пропоную помінятись на пробу 10 таблетками .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нащо травити себе цією гидотою?! Просто на пів відра треба менше жерти та займатись елементарним спортом,  і буде вам щастя!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж в вільний час займався продажем спорт харчування, щоб там би Борда не казала, чимало продав з цієї лінійки, включаючи вдову. Її декільком луцьким своїм знайомим, у яких про ефект міг спитати/побачити на власні очі, так от скажу, річ дійсно дієва, двоє з них не допили навіть банки, побачивши кубики на животі, але і варто розуміти, що це допомога, а не метод. Вони реально працювали в залі і виділяли окремі години для кардіо, повноцінного, а не розминки. Якщо пити капсули, лежачи на дивані, результати чекати не потрібно, і кучу побочок ви побачите.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут ніхто і не каже ,що це панацея ,без тренувань результату не буде. Часто густо такі препарати пють для сушки ,чи щоб зіскочити з плато як було в моєму випадку,вага стояла на місці і нерухалась ну ніяк ,жироспалювач допоміг ,а далі кардіо і забуваєм про алкоголь і вуаля є результат )))) Хоча зробити значно дешевший замінник ефедри не проблема сироп від кашлю + кофеїн в таблетках+ ацетилсаліцилова кислота ,тут вже можна гратись з своєю нормальною нормою препарату.(якщо не розбираєтесь не вздумайте повторювати)

P.S Ну і не забуваєм про метопролол ,якщо з дозою перестарались. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 тижня потому...
  • 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...