Перейти до змісту

Озеро Ухове (Ухо) с. Уховець

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Побачив "з супутника" озерце з непоганим пляжем - озеро Ухове біля села Уховецьк

Ухове.jpg

Гарний пляж, що я побачив, обведений червоним, але тут

@ODZER писав, що він (я так розумію, саме про це місце він вів мову?) начеб-то відгорожений і належить піонерському табору, котрий обведений рожевим... якщо так, то чи не доступно ставити палатки поруч, попід деревами, обведено зеленим?...

Хтось там відпочивав?

Опубліковано

Пару років тому був на цьому озері, 15-17 кілометрів від Ковеля по бетонці в сторону Маневич і ще плюс 1-2 км від цієї бетонки в сторону Уховецька. Дозволяли відпочивати з протилежної сторони від табору, з сторони села.

Опубліковано

Ніякий там пляж не загороджений. Був там минулого року і нічого не було. І ніколи не помню шоб був загороджений пляж. Пляж чистий, піщаний, добрий для діток. Поки зайдеш мені по шию -190 см.- потрібно метрів 50 пройтись. Людей не так багато відпочиває. І палатки ставлять, і машини і люди пікнік влаштовують , там де в тебе обведено червоним. Поряд є магазин з пивом, водою, чіпсами, морозивом. Так що вперед розвідувати Ковельщину.  Не забудь захватити вудки, щоб було з чого зробити юшку!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...