Перейти до змісту

Продам попугая с приданным :)

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продаётся волнистый попугайчик.Возраст - около трёх лет. Цвет - зелёный. Здоровый.

В комплекте с ним идёт клетка, кормушки, поилка, прочие прибамбасики, домик. А так же почти килограмм бельгийского корма премиум класса Prestige Premium Budgies ну и остатки всяких камешков/подкормок.

DSC5365.jpg

Цена - 300 280 250 222 200 грн за всё.

Самовывоз из района "Соло" (экс-"Мадагаскар").

050 2057762

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Цвірінькає :)

Якісь слова розібрати можна. Деякий час жив із дівчинкою, тому трохи позабував людську мову :)

Реагує на розмову з ним, на розмову без нього, на журчання води, на музику :)

Звати його Ретчет :)

Опубліковано
On 04.07.2016 at 17:26, ursa сказано:

Деякий час жив із дівчинкою, тому трохи позабував людську мову

Боюсь навіть спитати,а дівчинка,що не людською мовою розмовляла?

Опубліковано

Папуги, коли вони парою живуть, не розмовляють інакше, ніж папужачою мовою ;)

Опубліковано

Вибачаюсь,я про дівчинку буквально зрозумів,ну що в кімнаті дівчинка(людина) жила,і т.д.В мене корелла,свобідно літає по хаті.Наглий до не можу...поїсти не дає,все забирає.Раз був в нього шок,ми на море поїхали,так теща жила і він з нею говорив-*пташка,пташечка*Це жінка так йому говорить ,а теща про це не знала ,так що чистотоа експерименту 100%.А так щось ,коли на плече сяде,то по своєму щось говорить...

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

200 грн.

Продам срочно :)

Очень скоро не будет возможности присматривать за птицей... 

Опубліковано

Блін... бував би ти в Нововолинську, попросив би тебе завезти його моїй тещі (а я би якось розрахувався)... бо була у неї подарована парочка таких, і... та "сучка" заклювала молодого самця, причому так, що він просто одного ранку вмер... а цей, по ходу уже не молодий, з опитом, себе би в обіду не дав...

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...