Irina_G Опубліковано 15 Червня, 2016 в 15:29 #1 Опубліковано 15 Червня, 2016 в 15:29 Хто з форумчан живе в с. Рованці і може написати кілька слів про своє життя там? Розглядаємо варіант переїзду і турбують багато факторів. 1. Як доїзджаєте на роботу (як я розумію, маршрутки там майже не ходять, тільки 9-ка та Боратинська). 2. Діти (школа, садочок - наскільки важко пробитись? Чи легше возити в Луцьк?) 3. Магазини? 4. Вивіз сміття Ну і взагалі, які плюси і мінуси ви виявили в процесі проживання. Буду дуже вдячна тим, хто знайде хвилинку і розповість про свій досвід.
Deemon Опубліковано 15 Червня, 2016 в 16:44 #2 Опубліковано 15 Червня, 2016 в 16:44 Рованці впираються в Луцьк з обох кінців, половину вищеописаних питань - відкидаються автоматом
AnryABC Опубліковано 15 Червня, 2016 в 16:48 #3 Опубліковано 15 Червня, 2016 в 16:48 1 година тому, Irina_G сказано: Хто з форумчан живе в с. Рованці і може написати кілька слів про своє життя там? Розглядаємо варіант переїзду і турбують багато факторів. 1. Як доїзджаєте на роботу (як я розумію, маршрутки там майже не ходять, тільки 9-ка та Боратинська). 2. Діти (школа, садочок - наскільки важко пробитись? Чи легше возити в Луцьк?) 3. Магазини? 4. Вивіз сміття Ну і взагалі, які плюси і мінуси ви виявили в процесі проживання. Буду дуже вдячна тим, хто знайде хвилинку і розповість про свій досвід. Цікаво,про Боратин цікаво така гілка є?Теж цікавить все це перечислене+інтернет.
yura-patriot Опубліковано 15 Червня, 2016 в 17:48 #4 Опубліковано 15 Червня, 2016 в 17:48 2 годин тому, Irina_G сказано: 1. Як доїзджаєте на роботу (як я розумію, маршрутки там майже не ходять, тільки 9-ка та Боратинська). Пффф..... Ви що,там багато маршруток зі сторони церкви,кінцева зупинка прямо біля церкви і могилок. Я там не живу,дядько живе,і робив я там багато,всьо там класно і магазини там є,а для дітей думаю там взагалі жити класно,є де погасати. PS: просто так,що знаю.
Irina_G Опубліковано 15 Червня, 2016 в 17:49 Автор #5 Опубліковано 15 Червня, 2016 в 17:49 1 година тому, Deemon сказано: Рованці впираються в Луцьк з обох кінців, половину вищеописаних питань - відкидаються автоматом Я знаю, що Рованці впираються, але особисто для мене ці питання не відкидаються, бо авто одне і чоловік з водійським посвідченням один, а дітей двоє, і з ними в сніг або дощ 2 км до маршрутки, щоб потрапити в Луцьку школу, не хочеться.
Гість rl72 Опубліковано 15 Червня, 2016 в 17:52 #6 Опубліковано 15 Червня, 2016 в 17:52 2 годин тому, Irina_G сказано: Хто з форумчан живе в с. Рованці і може написати кілька слів про своє життя там? Розглядаємо варіант переїзду і турбують багато факторів. 1. Як доїзджаєте на роботу (як я розумію, маршрутки там майже не ходять, тільки 9-ка та Боратинська). 2. Діти (школа, садочок - наскільки важко пробитись? Чи легше возити в Луцьк?) 3. Магазини? 4. Вивіз сміття Ну і взагалі, які плюси і мінуси ви виявили в процесі проживання. Буду дуже вдячна тим, хто знайде хвилинку і розповість про свій досвід. 1. Велосипедом))). 9-ка кожні півгодини рейс (15 і 45 хв), доїзжає до церкви св. Пантелеймона. 4 маршрутки по обїзній (через 15-20 хв) з Голишова, Боратина і Вербаїва до Старого ринку. 210 маршрутка Рованці - Старий ринок (кожну годину?) йде через все село (стару його частину) через Дубнівську-Київський майдан. 2. Є школа і садочок. про наповненість не в курсі (сусідські діти ходять туди в школу), мої в 14 гімназію, ще одні сусідські в школу на Др. Народів ходять на районі ДПЗ. там же ходили і садочок 3. Магазинів продуктових як мінімум 4 (два в старому селі, два на обїзній (Богдан і Улюблений від Забіяки) 4. Кожен тиждень їздить трактор з прицепом і збирає сміття (правда треба винести і вкинути в прицеп)
emelka Опубліковано 16 Червня, 2016 в 07:08 #7 Опубліковано 16 Червня, 2016 в 07:08 14 годин тому, Irina_G сказано: 1. Як доїзджаєте на роботу (як я розумію, маршрутки там майже не ходять, тільки 9-ка та Боратинська). 2. Діти (школа, садочок - наскільки важко пробитись? Чи легше возити в Луцьк?) 3. Магазини? 4. Вивіз сміття Більше двох років проживаю в с. Рованці! На усі Ваші запитання детально відповів @rl72 , можу лише додати: 1. Велосипед - реальна перевага над транспортом у сприятливу погоду))) сільська маршрутка № 210 їздить щогодини з 7 ранку до 20 год. у будні, і до 18 год. у вихідні дні, 9 - остання маршрутка в село о 21:50 з Центру. Недолік: у вечірню пору зі сторони вул. Дубнівської до села жодного транспорту! 2. Школа - 1-9 клас, по маршруту транспорту є школа № 7, 4 (сільська маршрутка), 14, 24 (9-ка) садочка в селі немає, є в Боратині; більшість відвідують садочок на Київському майдані, що у дворі за облдержадміністрацією! 3. Знаю за 3 магазини: Богдан - по об"їздній вул. Потебні - Боратин; Бісквіт - при дорозі на початку села, Джем - в селі по центральній вулиці! В магазинах - любе-рябе з продуктів, хімія! 4. вище написано!
Гість rl72 Опубліковано 16 Червня, 2016 в 14:33 #8 Опубліковано 16 Червня, 2016 в 14:33 7 годин тому, emelka сказано: Більше двох років проживаю в с. Рованці! На усі Ваші запитання детально відповів @rl72 , можу лише додати: 1. Велосипед - реальна перевага над транспортом у сприятливу погоду))) сільська маршрутка № 210 їздить щогодини з 7 ранку до 20 год. у будні, і до 18 год. у вихідні дні, 9 - остання маршрутка в село о 21:50 з Центру. Недолік: у вечірню пору зі сторони вул. Дубнівської до села жодного транспорту! 2. Школа - 1-9 клас, по маршруту транспорту є школа № 7, 4 (сільська маршрутка), 14, 24 (9-ка) садочка в селі немає, є в Боратині; більшість відвідують садочок на Київському майдані, що у дворі за облдержадміністрацією! 3. Знаю за 3 магазини: Богдан - по об"їздній вул. Потебні - Боратин; Бісквіт - при дорозі на початку села, Джем - в селі по центральній вулиці! В магазинах - любе-рябе з продуктів, хімія! 4. вище написано! п.2. про відсутність садочка не знав, думав він при школі. не було потреби цікавитись п.3. маг Улюблений - нещодавно відкрився в примішенні там де мийка самообслуговування і електрозаправка упд. до п. 1 коли запускали нові маршрути по Луцьку (років зо 5-6 назад), то маршрутка №18 їздила по маршруту ДПЗ - Дубнівська по обїзній )
Irina_G Опубліковано 17 Червня, 2016 в 05:30 Автор #9 Опубліковано 17 Червня, 2016 в 05:30 Дуже дякую за відповіді!
Гість Selbeor Опубліковано 17 Червня, 2016 в 07:01 #10 Опубліковано 17 Червня, 2016 в 07:01 Велике значення має в яку частину села ви збираєтесь переїзджати. Якщо в стару частину, то " 4 маршрутки по обїзній (через 15-20 хв) з Голишова, Боратина і Вербаїва до Старого ринок" вам не підходить однозначно, якщо в нову, то сільська 210 не підходить. Взагалі це все залежить від конкретного місця проживання.
Boomboxic Опубліковано 17 Червня, 2016 в 08:45 #11 Опубліковано 17 Червня, 2016 в 08:45 On 15.06.2016 at 6:29 PM, Irina_G said: 1. Як доїзджаєте на роботу (як я розумію, маршрутки там майже не ходять, тільки 9-ка та Боратинська). 2. Діти (школа, садочок - наскільки важко пробитись? Чи легше возити в Луцьк?) 3. Магазини? 4. Вивіз сміття Живу в нових Рованцях, ближче до церкви Пантелеймона 1. Доїзд без автомобіля такий самий проблематичний, як і для всіх пригородів. Добратись маршруткою можна, але ходять вони раз півгодини. Це девятка, яка ходить прямо до церкви через ДПЗ. Ну або все що ходить на Боратин. Зупинки на обїздній. Або я ще хожу пішком 1,5 км. до зупинки на Гнідаві, або через Шота Руставелі на ДПЗ до Лаванди. Там маршруток більше. 2. Садочок. Записав дитину в садочок на ГПЗ. Піде з вересня. Якщо нема прописки з Луцька - проблемно записати. 3. Магазини будуються активно і майже в кожному районі Рованців є. 4. Вивозять сміття 2 рази на тиждень тракторцем, який надає сільська рада. Але може і 1 раз на тиждень випадати.
Igor_RWR Опубліковано 20 Червня, 2016 в 15:09 #12 Опубліковано 20 Червня, 2016 в 15:09 я в Рованцях живу з 2000 років, , садочок построїли але ще не ввели в експлуатацію коли введуть не відомо, про магазини вище все написано, доїзд проблематичний так як вранці в маршрутки ті що з Боратина і т.д. можна не влізти, так само з маршруткою 210, я особисто ходив у 7 школу, але йти мені треба було 2 км в одну сторону але з часом втянувся)))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.