Перейти до змісту

Ким ви будете через 5 років?


madkot

Рекомендовані повідомлення

Знайшов статтю і навіяло

На мою думку планування у житті - важлива річ, але не менш важливо вміти слухати себе і бачити те, що життя нам дає щодня.
Часто в погоні за мріями люди втрачають шанси, тому що не бачать зв'язку із отриманими пропозиціями і їхньою заплановоною лінією життя. ми не можемо знати куди нас приведе життя, але ми мусимо старатись жити за покликом серця та долі у той чи інший момент, не зважаючи на те, чи це відповідає нашим планам чи ні.

 

"Кем вы себя видите через 5 лет?" - самый глупый вопрос на свете

15.06.2016, 05:13  676  2

00000993_s_500x317.jpg

Я ща выпивший и завтра пожалею об этом посте, но то будет завтра.

"Кем вы себя видите через 5 лет?". Самый дыбильный вопрос на свете. Жизнь настолько непредсказуема, полна сюрпризов и вариантов, что вы в жизнь не нафантазируете и не напланируете того, что потом предложит она вам. Но имея план, вы будете слепы и глухи к тем шансам и подаркам, которые вам дадут. Вы будете идти к поставленной цели. Через 5 лет вы доползете до итога своего плана и поймёте, что вы несчастны. Что вы сами обрезали себе крылья и похерили все ответвления. Ради чего? Ради плана? Ради цели, которая через пять лет вам и нахр*н не нужна? И тут вы начинаете себя жалеть. Жалеть утраченных возможностей. Жалеть, что утратили легкость, закостенели. Жалеть, что похерили людей, бо они не вписывались в план. Жалеть, что ушло время.

Я прошел много кризисов в своей жизни. У меня было миллион причин сложить руки, сесть и ныть. Про свою судьбу, про неправильных людей вокруг меня, про хреновую работу. Но меня всегда спасало, что я не пропускал ни одной возможности, ни одного шанса. Я лез во все авантюры и все пробовал. Со стороны может показаться, что я иду к некой цели, но по факту вся моя жизнь - набор случайностей, шансов, которые я не пропустил.

Но этот пост не про меня. Этот пост про то, что если вы видите в жизни шанс, если вы видите дорогу, у которой есть сердце - бросайте все и идите по ней, пробуйте все. Ошибайтесь, проигрываете, падайте, вставайте и опять идите вперед. Не бойтесь быть смешным, странным, не думайте что скажут люди, что подумают о вас. Никто не знает чем это все закончится, но как только вы перестанете вставать, как только построите план на года - так сразу ваше приключение превратится в унылое, кондиционированное, постное и стерильное говно.

Хотя, с другой стороны - каждому свое.

Филипп ДУХЛИЙ
 

А що думаєте ви з цього питання? 

 

 


 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абсолютно згідна з Вами. Планування є важливою складовою у різних сферах: робота, власні фінанси, відпустка, сімя, купівля/будівництво житла і т.д.
Все має різний термін і залежить від мрій кожного окремо. Але планувати потрібно. Не раз чула: "навіщо планувати, завтра може відбутись щось таке від чого план зміниться". Звичайно, життя і обставини бувають різними щодня, все змінюється, але план потрібно мати 100%, а вже від обставин можна його корегувати.
Той хто не знає що з ним буде через рік, як він взагалі живе у цьому світі?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В моєму житті плани дуже часто руйнуються обставинами. Але "самотьоком" гарно жити можуть тільки щасливці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хочеш зробити карєру, стати сильним спеціалістом, просто мати на старість років достойне життя- то неможливо обійтись без планування.

Заполучити велику, або дуже велику купу грошей можна і різними авантюрами, але для цього потрібно бути гравцем, не боятися , а ще й вміти ризикувати.

Дано це далеко не кожному.Лише кожному 10ому.

Ну і правильний вибір. Мистейтву вибирати слід вчити з дитсадка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Не кожній людині підходить планування. Все залежить від типів темпераменту. Згадую зі статті про тайм менеджмент, холериків і сангвініків планування дратує, а от для флегматиків і меланхоліків є життєво необхідною річчю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...