Перейти до змісту

Основной инстинкт 2

chukatabra

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Есть фильмец.

Правда экранка, качество никакое. Влазит на СД(700м).

Мені тільки для превью. Чи стоїть іти в кінотеатр :)

Опубліковано

mass

Я думаю стоит подождать качества полутше.

Только попортишь впечитление о фильме. ИМХО.

Я не стал мотреть.

Буду ждать.

Опубліковано

угу. я уже давно жду. екранку такую тоже не хотелось бы. но че поделаешь если никто не заливает? :(((( в кино я не люблю ходить

Опубліковано

Якраз закидаю на ftp фільм. Якість правда не досить гарна, але для попереднього перегляду піде. Звук нормальний

post-224-1146227198.jpg 02.bmp

Опубліковано
фільм який ти залив пропав кудась =)

В якому смислі пропав кудась?

Це щось нагадує містику. Просто кудась пропав з сервера. І хто його, цікаво, пропав?

:friday:

• Адміністратори
Опубліковано

Мдя його нічим відкрити не можна.

http://kino.lutsk.ua/movies/Osnovnoj.insti...-iNTERViDEO.avi

Навіть якщо відкрити то це вже дуже страшнюча екранка.

• Адміністратори
Опубліковано

Я це чудо витираю в нього нема avi заголовку.

Опубліковано
Мдя його нічим відкрити не можна.

http://kino.lutsk.ua/movies/Osnovnoj.insti...-iNTERViDEO.avi

Навіть якщо відкрити то це вже дуже страшнюча екранка

Нормально він відкривається. Користуюся Light Alloy плеєром з повним набором кодеків. Дуже страшнючою екранкою я б її не назвав. Бувають гірші, навіть з тих, що лежать на ЛМ-і. Для прикладу Джонні Іншліш. А на рахунок якості - коли закидав, то сам його не дивився, просто відкрив та уривками переглянув. Після перегляду в суботу були претензії, то вчора я їх описав, здається в суміжній темі. За що купив, за те й продаю. Шукав кращу якість, але з усіх посилань зрозумів, що по Нету ходить один файл, тому що розмір той самий.

Опубліковано

Зараз заливаю 4 кімнати, після цього заллю ще й Інстинкт. Але я вже писав, що під час перегляду глюки з зображенням повторюються в 3-х місцях протягом фільму. Причому глюки спостерігалися саме з відео а не звуком. Звук досить таки непоганий. Приклад глюків відео наведені на мал., вирішується перекручування на кілька секунд вперед. Спочатку хотів повирізати ці частини фільму, але фільм не настільки гарної якомті, щоб ще мучитися з ним. Osnovnoj.instinkt.2.1_20_06.873.bmp

Опубліковано

на цей раз розмір файлу побільшав. вже качаю. надіюсь все ок буде ;)

2 Venom & kmd

великий сенк за фільм ;)

Опубліковано

Посмотрел я этот фильм и вот что скажу - что фильмец не просто отстой, а ПОЛНЫЙ отстой... жалко времени на него потраченного. :D

Опубліковано

Достал экранку. (очень хорошее качество для экранки).

Понравилось. Особенно начало. Правда мало секса и крови.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...