Goami Опубліковано 24 Березня, 2008 в 02:20 #1 Опубліковано 24 Березня, 2008 в 02:20 Таке діло. Мало не половина сайтів викладує свої матеріали на цей "чудовий" файлообмінник Rapidshare. Тому, наприклад, щоб скачати якийсь файл, розміром 1Гб, потрібно мати дуже велике терпіння, адже розбитий він на 10 шматків, між закачкою яких потрібно чекати півтори години. Якщо ти абонент "ОГО" - тут все просто - відключився, підключився з новим айпі і все гут. Але проблема дуже ускладнюється для тих, хто підключений до локальної мережі (я, наприклад, до Візору). Адже рапіда розпізнає всі компи такої мережі як один, тобто розпізнає айпі сервера, через якого ми всі вилазимо в нет (якщо я щось не те написав, прошу мене виправити, інформацію знайшов на якомусь хацкерському ресурсі). Ну і далі чудова рапіда кричить "з вашої айпі адреси вже ведеться скачування". Прошу всіх хто знає дійовий спосіб вирішення проблеми (яка дратує і не дає жити) - відповісти в цьому топіку описом конкретних кроків.ЗІ. Тему розмістив в "Lutsk talks" (а не компютерному), тому що вважаю її головною біллю доброї половини Луцька.
info Опубліковано 24 Березня, 2008 в 04:47 #2 Опубліковано 24 Березня, 2008 в 04:47 Таке діло. Мало не половина сайтів викладує свої матеріали на цей "чудовий" файлообмінник Rapidshare. Тому, наприклад, щоб скачати якийсь файл, розміром 1Гб, потрібно мати дуже велике терпіння, адже розбитий він на 10 шматків, між закачкою яких потрібно чекати півтори години. Якщо ти абонент "ОГО" - тут все просто - відключився, підключився з новим айпі і все гут. Але проблема дуже ускладнюється для тих, хто підключений до локальної мережі (я, наприклад, до Візору). Адже рапіда розпізнає всі компи такої мережі як один, тобто розпізнає айпі сервера, через якого ми всі вилазимо в нет (якщо я щось не те написав, прошу мене виправити, інформацію знайшов на якомусь хацкерському ресурсі). Ну і далі чудова рапіда кричить "з вашої айпі адреси вже ведеться скачування". Прошу всіх хто знає дійовий спосіб вирішення проблеми (яка дратує і не дає жити) - відповісти в цьому топіку описом конкретних кроків.ЗІ. Тему розмістив в "Lutsk talks" (а не компютерному), тому що вважаю її головною біллю доброї половини Луцька.http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...st&p=176612
Mayak Опубліковано 24 Березня, 2008 в 10:30 #3 Опубліковано 24 Березня, 2008 в 10:30 Купив преміум на пів року, і тепер для мене рапіда найулюбленійший обмінник.
SunSeth Опубліковано 24 Березня, 2008 в 10:34 #4 Опубліковано 24 Березня, 2008 в 10:34 Купив преміум на пів року, і тепер для мене рапіда найулюбленійший обмінник.Офіційно ?
Mayak Опубліковано 24 Березня, 2008 в 11:26 #5 Опубліковано 24 Березня, 2008 в 11:26 Купив преміум на пів року, і тепер для мене рапіда найулюбленійший обмінник.Офіційно ?Так. З другом на двох скинулись.
Shkoder Опубліковано 24 Березня, 2008 в 12:27 #6 Опубліковано 24 Березня, 2008 в 12:27 Goami, аналогично, не понимаю проблемы. ты ведь знал что адрес будет "серый", на что надеялся? поэтому я тему закрываю. известных методов обхода ограничений рапиды вполне достаточно. например потусуйся на форумах, где раздают корпоративные акки для рапиды. или купи, раз тебе так нравится этот сервис.тема закрыта
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.