Serpent Опубліковано 23 Березня, 2008 в 18:44 #1 Опубліковано 23 Березня, 2008 в 18:44 Прочитав статтю, від якої волосся стало дибом. http://www.prostobank.com.ua/zhile_v_kredi...vashey_kvartiryНайстрашніше те, що нерухомість можуть забрати, навіть якщо в тебе на неї є всі права, а відстояти своє законними способами, виявляється, дуже складно. Хто що думає з цього приводу? Може в когось був (не дай Боже) такий досвід? Дякую за увагу.
Harddriver Опубліковано 23 Березня, 2008 в 18:51 #2 Опубліковано 23 Березня, 2008 в 18:51 Нащо далеко ходити. 3 раза перепродати на фіктивних людей будь-який об"єкт + якесь рішення Кобилянського районного суду і діло в шляпі. А хочеш правди - подавай в суд. Вони йдуть роками.Все з власного досвіду.Гондурас.
Romich Опубліковано 23 Березня, 2008 в 19:27 #3 Опубліковано 23 Березня, 2008 в 19:27 Отже, є сенс купувати нерухомість через незацікавлених посередників. (хоч це і дорожче)Крім того, в даному світлі іпотека (нерухомість в кредит, або застава нерухомості) несе додаткові гарантії, так як банк, заінтересований в правомірності договору застави, має стиули відстоювати права свого клієнта і виступати гарантом права власності.
Shura Опубліковано 23 Березня, 2008 в 20:15 #4 Опубліковано 23 Березня, 2008 в 20:15 Romich, все это абсолютно не факт. банки абсолютно ничего проверить толком не смогут. как, например, наличие моего родного брата в России, который мог бы претендовать на часть проданой мной квартиры. здесь он налогов не платит - его и не пробьешь ни по каким базам а квартира пошла покупателю по кредиту. а в данном свете плюсы имеет первичка, например. на нее наследники не найдутся. я давно читал эту статью. однозначного вывода мы не сделали. ни как уберечься от захвата, ни как от кидка. в Луцке попроще, конечно, пробить объект или человека.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.