Just_smile Опубліковано 31 Травня, 2016 в 08:58 #1 Опубліковано 31 Травня, 2016 в 08:58 Шановні формучани потребую поради від людей які стикалися з подібною ситуацією. Під час прибирання була пошкоджена пломба гарячої води від луцьктпела, тріснув провід який обмотаний навколо лічильника і труби. Чи є можливість перепломбування? Чи не стягнуть штраф (чув що там немаленькі штрафи)? За воду платиться систематично. Сам лічильник працює справно. Думаю ситуацію побутова і могло таке трапитися в будь-кого хто приб0ирав/робив ремонт чи навіть просто мала дитина постаралась. Буду вдячний за допомогу. Скоро наближається час повірки цього лічильника, боюсь що прийдуть і влуплять штраф.
Dream Опубліковано 31 Травня, 2016 в 09:04 #2 Опубліковано 31 Травня, 2016 в 09:04 Якщо немає сильної розбіжності в показах лічильника по факту і в квитанції, то нема чого переживати, імхо. Дзвоніть і просіть перепломбувати. А взагалі - читайте сайт Луцьктепла, там і телефони є.
Just_smile Опубліковано 31 Травня, 2016 в 09:16 Автор #3 Опубліковано 31 Травня, 2016 в 09:16 11 хвилин тому, Dream сказано: Якщо немає сильної розбіжності в показах лічильника по факту і в квитанції, то нема чого переживати, імхо. Дзвоніть і просіть перепломбувати. А взагалі - читайте сайт Луцьктепла, там і телефони є. Розбіжності взагалі нема. Платиться щомісячно по фактичних показниках лічильника.
_maximus_ Опубліковано 31 Травня, 2016 в 10:37 #4 Опубліковано 31 Травня, 2016 в 10:37 Я їздив в Луцьктепло, там виписали 2 квитанції для оплати послуг розпломбування та опломбування (порядка 50 грн). На наступний день прийшов контролер і опломбував. І усьо.
Just_smile Опубліковано 31 Травня, 2016 в 11:18 Автор #5 Опубліковано 31 Травня, 2016 в 11:18 Значить буду телефонувати) Відзвітуюсь пізніше
Just_smile Опубліковано 1 Червня, 2016 в 08:59 Автор #6 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 08:59 Набрав, сказали, що прийшов термін повірки. Що типу можу знімати і нести на повірку. Потім набрати після повірки щоб прийшов контролер і опломбував. Все. Ситуація вичерпана.
Just_smile Опубліковано 22 Липня, 2016 в 08:51 Автор #7 Опубліковано 22 Липня, 2016 в 08:51 Відзвітуюсь як все закінчилось) Зняв > заніс на пр. Молоді на повірку > пішов на пошту заплатив 30 грн по рахунку за встановлення "антимагн. плати" > забрав > поставив > через два дні побачив що поставив навпаки і мотає назад > зняв > поставив правильно :-) > набрав та викликав контролера > через тиждень прийшла жіночка поставила пломбу все
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.