Перейти до змісту

Зірвана пломба гарячої води

Just_smile

Рекомендовані повідомлення

Шановні формучани потребую поради від людей які стикалися з подібною ситуацією.

Під час прибирання була пошкоджена пломба гарячої води від луцьктпела, тріснув провід який обмотаний навколо лічильника і труби.

Чи є можливість перепломбування? Чи не стягнуть штраф (чув що там немаленькі штрафи)?

За воду платиться систематично. Сам лічильник працює справно.

Думаю ситуацію побутова і могло таке трапитися в будь-кого хто приб0ирав/робив ремонт чи навіть просто мала дитина постаралась.

Буду вдячний за  допомогу.

Скоро наближається час повірки цього лічильника, боюсь що прийдуть і влуплять штраф.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо немає сильної розбіжності в показах лічильника по факту і в квитанції, то нема чого переживати, імхо. Дзвоніть і просіть перепломбувати. А взагалі - читайте сайт Луцьктепла, там і телефони є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, Dream сказано:

Якщо немає сильної розбіжності в показах лічильника по факту і в квитанції, то нема чого переживати, імхо. Дзвоніть і просіть перепломбувати. А взагалі - читайте сайт Луцьктепла, там і телефони є.

Розбіжності взагалі нема. Платиться щомісячно по фактичних показниках лічильника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я їздив в Луцьктепло, там виписали 2 квитанції для оплати послуг розпломбування та опломбування (порядка 50 грн). На наступний день прийшов контролер і опломбував. І усьо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить буду телефонувати)  Відзвітуюсь пізніше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Набрав, сказали, що прийшов термін повірки. Що типу можу знімати і нести на повірку. Потім набрати після повірки щоб прийшов контролер і опломбував. Все.

Ситуація вичерпана.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Відзвітуюсь як все закінчилось)

Зняв > заніс на пр. Молоді на повірку > пішов на пошту заплатив  30 грн по рахунку за встановлення "антимагн. плати" > забрав > поставив > через два дні побачив що поставив навпаки і мотає назад > зняв > поставив правильно :-) > набрав  та викликав контролера > через тиждень прийшла жіночка поставила пломбу

все

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...