KAMATOZ Опубліковано 24 Травня, 2016 в 16:01 #1 Опубліковано 24 Травня, 2016 в 16:01 Усім Привіт! Виникла в мене потреба над дверима будинку поцепити дашок, але там пороходить газова труба. Чи можна мені закрити газову трубу дашком з металопрофіля?! Закрито буде не наглухо,з права і ліва буде вільно. Схему дашка додаю.
Dream Опубліковано 24 Травня, 2016 в 18:48 #2 Опубліковано 24 Травня, 2016 в 18:48 2 годин тому, KAMATOZ сказано: Закрито буде не наглухо,з права і ліва буде вільно. Якщо її можна буде оглянути, то імхо нічого страшного.
Dream Опубліковано 24 Травня, 2016 в 18:50 #3 Опубліковано 24 Травня, 2016 в 18:50 2 годин тому, halcogen сказано: І не таке ще витворяли ))) ага-ага. он вчора в одесі теж фігня фігньою сталась - а все тому що якийсь шланг був погано прикручений і певно у вентканалі зворотна тяга була, не інакше. З газом жартувать ніззя.
Dream Опубліковано 24 Травня, 2016 в 20:30 #4 Опубліковано 24 Травня, 2016 в 20:30 1 година тому, halcogen сказано: Наш випадок - просто часткове закриття невеликої частини газової труби від зовнішнього середовища без втручання в газорозподільчу систему. В мене був випадок коли для представника Волиньгазу прийшлось вирізати кусок гіпсокартону у стелевому коробі і ставити там лючок-ревізію - щоб було видно як газова труба проходить через гіпсокартонний короб в стелеву панель перекриття.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.