Перейти до змісту

Куплю равликів виноградних


oyoyoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 хвилин тому, halcogen сказано:

Хтось їх пробував їсти? Як вони?

 

Уявлення немаю...

 

Бачу там є часник, значить він має перебити запах,смак...

Опубліковано

в неділю куштував равликів. Правда, чоловік їх приготував якось - по-сільськи. Тупо я к гриби смажені.

Жорсткі, присмак, як в карася не митого з мулу.

їх би варто було б вимочити в білому  вині чи темному пиві.  обдати кип'ятком чи відварити кілька хвилин.

І лише тоді смажити на оливковій олії

Часник таки трохи спасає. Про м'яту і базилік не знаю не знав.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...