tanetka Опубліковано 9 Травня, 2016 в 21:31 #1 Опубліковано 9 Травня, 2016 в 21:31 Доброго дня! Підскажіть будь ласка де в Луцьку роблять хороші кухні, по доступним цінам? І можливо навіть підскажете, що краще фабрична чи індивідуальна? Дякую
Dieselsmart Опубліковано 10 Травня, 2016 в 06:04 #2 Опубліковано 10 Травня, 2016 в 06:04 Багато хто де робить, мебельщиків вистачає. Звісно що індивідуальна краще в рази, можна вибрати по смаку будь-яку деталь, якість краща ну і індивідуальні розміри можна підлаштувати. Я особисто сам собі робив кухню, ось тут в темі більше про це. На рахунок мебельщиків написав в приват.
tanetka Опубліковано 10 Травня, 2016 в 06:25 Автор #3 Опубліковано 10 Травня, 2016 в 06:25 21 минуту назад, Dieselsmart сказал: Багато хто де робить, мебельщиків вистачає. Звісно що індивідуальна краще в рази, можна вибрати по смаку будь-яку деталь, якість краща ну і індивідуальні розміри можна підлаштувати. Я особисто сам собі робив кухню, ось тут в темі більше про це. На рахунок мебельщиків написав в приват. Дуже дякую за пораду. Скористаюся)
WebTraveller Опубліковано 10 Травня, 2016 в 08:52 #4 Опубліковано 10 Травня, 2016 в 08:52 2 часа назад, Dieselsmart сказал: Багато хто де робить, мебельщиків вистачає. Звісно що індивідуальна краще в рази, можна вибрати по смаку будь-яку деталь, якість краща ну і індивідуальні розміри можна підлаштувати. Я особисто сам собі робив кухню, ось тут в темі більше про це. На рахунок мебельщиків написав в приват. А мені можна в приват контакти?
Dieselsmart Опубліковано 10 Травня, 2016 в 10:36 #5 Опубліковано 10 Травня, 2016 в 10:36 1 час назад, WebTraveller сказал: А мені можна в приват контакти? можна.
SyDa Опубліковано 19 Травня, 2016 в 08:58 #6 Опубліковано 19 Травня, 2016 в 08:58 Я ще підскажу свій план дій, чомусь не захотів у нас замовляти) На сайті побачив цікаві товари від Ікеї, замовляв, по приїзду реально ВСЕ сподобалось. Цікаві рішеня для економії простору, ціна можливо підійде не всім, але дивлюсь закордонних машин в місті все більше, то і меблі думаю можуть собі дозволити)))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.