Перейти до змісту

Продам майже робочу пралку Indesit WIUL83

Рекомендовані повідомлення

Продам пралку Indesit WIUL83

Вірою і правдою служила нам років біля десятка, без ремонтів і т.п.

Недавно перестала працювати, майстри видавали діагнози один фантастичніший другого.

Пралку було шкода просто викинути, тому знайшов мануал, розібрав, замінив контактні щітки мотора і вона запустилась. Правда виявилась ше одна бяка - від іскріння старих щіток здех датчик тахо в самому моторі. Внаслідок чого пралка не регулює оберти, а йде просто в рознос на максимумі.

Датчик міняється, вартує від 100 до 250грн в залежності новий чи б/в.

За роки користання троха десь підсохла прокладка в барабані і він іноді чуть протікає, но то не сильно і не є критичним, для тих кому тра надійний апарат за адекватну ціну.

На питання - : "чого не зремонтував датчика?" - стало ліньки, бо купилась нова пралка, поки ця ходила по майстрах.

Датчик можу поставити, но ціна збільшиться гривень на 200 (ну я ж її знов розбиратим + ціна датчика), хоча "сервісники" за таку послугу просять від 400грн, а роботи там на годину.

В такому стані як є - ціна 1100грн.

Пралка з купою наворотів і плюшок (кому тра той мануал почитає) + всього 35см глибини. Компакта і функціональна, підбирали дуже довго, поки не зупинились саме на ній.

Фотки нижче. Зовнішній стан суперовий. Зара техніки такої якості вже не роблять, нажаль (

DSC00037.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

1000 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

комент Хперта (потенційному  лоху покупцеві)

в машинках індезіт нерозбірний (спаяний) бак, а з цього

В 25.04.2016 at 16:37, mix_forever сказал:

За роки користання троха десь підсохла прокладка в барабані і він іноді чуть протікає, но то не сильно і не є критичним, для тих кому тра надійний апарат за адекватну ціну.

На питання - : "чого не зремонтував датчика?" - стало ліньки, бо купилась нова пралка, поки ця ходила по майстрах.

можна зробити висновок, що за 10 років підшипникам (одному з двух, внутрішньому) прийша "жопа", замінити датчик - може не проблема, а заміна підшипників і сальніка вартує 800 грн, а може і більше

отака малята

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замінити датчик не проблема - дєлов на півгодини .я старий уже вийняв.

Слєхка протікає вона не в районі сальніків-підшипників (тобіш ззаду, де шків), а в передній частині барабана (я ж її олзбирав, то бачив де нальот з води попідсихав)

Такі да, отака ... малята. Шо по цьому поводу Хперт скаже?

Та і зрештою - 1000 грн то ціна такої пралки на запчастини (двигун, електроніка, помпа і т.п.), тому не бачу приводу для хейтерства і вумнічання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

950грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продав свою "підгулявшу" пралку Веко за 100 грн з самовиозом, на шрот. Теж працювала, але з глюком. Вирішив не вкидати в неї гроші, купив нову. В потенційного покупця вона постійно все одно жертиме гроші за ремонти, тому клієнта шукатимеш довго...

Якщо що - http://tehnobaraholka.com.ua/obj/kupim-b-u-stiralnyie-mashinki-dorogo-v-lyubom-sostoyanii-G3ZrJE7O7V/

Але за 300 грн купляють до 7 років. а в мене було біля 10 років. Приїхали за пів-години, все чемно-культурно, самі винесли. Звичайно, можна розібрати і розпродати частинами на скупку кольорових металів (баласт викидається зразу, це більша частина ваги машинки), вийде більше. Але то треба ще свій час витрачати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Датчик тахо замінив. Пралка працює чудово.

Далі в продажу.

Ціна 950грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...