Перейти до змісту

В студентки "злетіло" кодування )


Harddriver

Рекомендовані повідомлення

У студентки ПГУАС "злетіло" кодування при списуванні реферату

 

f6af9d3a12bfc0.jpg


Доцент Пензенського держуніверситету архітектури та будівництва (ПГУАС) Юлія Артамонова розповіла у себе в Фейсбуці про письмовій роботі однієї з її студенток. У ній російські слова були написані коректно, проте в формулах використовувалися занадто рідкісні для студентського реферату символи.
«Студентка принесла реферат. Напевно, в процесі списування щось пішло не так », - припустила Артамонова. У коментарях вона уточнила, що надсилала студентам навчальний посібник у вигляді документа Word, а робота студентки була  відповіддю на екзаменаційні питання - тому доцент в нього і вчитувалася.
Судячи із зовнішнього вигляду літер, «не так» пішло кодування: при відсутності потрібного плагіна Word намагається трансформувати формули в тексті в звичайні символи, і часто він робить це некоректно. Однак студентку дивні символи не збентежили, і вона переписала їх точно, як було написано в навчальному посібнику.
Що поставили студентці за реферат, не уточнюється.
На сайті ПГУАС йдеться, що Артамонова має стаж викладання більш 11 років і працює на кафедрі «Економіка, організація і управління виробництвом».

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 хвилин тому, Harddriver сказано:

про письмовій роботі

Тут теж хтось не задумуючись копіпастив ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Quote

Ага, и абсолютно никакое понимание инструментов с которыми приходится работать, отрицательная компьютерная грамотность, и ступор и отупение в случае непредвиденной ситуации. Это просто определение бухгалтера, можно сказать.

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...