Перейти до змісту

Meizu M2 (Meizu M2 mini)

serenkij

Рекомендовані повідомлення

Продам новый оригинальный Meizu M2 (Meizu M2 mini).

Характеристики:

• Связь: 2 nanoSIM карты
• Дисплей: 5”, 1280x720 точек (HD, 296ppi), яркость 400cd/m2
• Процессор: 4-ядерный MediaTek MT6735 1.3ГГц (ARM cortex-A53 1.3ГГц x 4)
• Графика: Mali T720 MP2/450MHz
• RAM: 2 ГБ LPDDR3 666 Mhz
• Внутренняя память: 16 + microSD
• Камера: 13Мп f2/2 5 линз, 30 фото в секунду, панорамные линзы.
• Фронтальная камера: 5Мп, f2/0 4 линзы, широкий угол съемки (69 градусов), технология Face AE light boost, поддержка алгоритма FotoNation selfie smart
• Wi-Fi (802.11 a/b/g/n; 2.4GHz/5GHz)
• Bluetooth 4.0 BLE
• microUSB с поддержкой OTG, USB-HOST
• 3,5-мм разъем для наушников
• Навигация: GPS, A-GPS, GLONASS, цифровой компас
• Батарея: 2500 мАч
• Габариты: 140.1 х 68.9 х 8.7 мм, вес 135 гр
• Цвета корпуса: белый

Идентификатор - 0x57851402

Прошивка: 4.5.4I

Полноценный русский и украинский языки.

Цена: 3100 грн.

Тел:

(066) 19два-восемь-девять96

(067) 24ноль-четыре-один-76

1.jpg

2.jpg

3.jpg

5.jpg

6.jpg

44.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гарантія? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарантія від виробника.
Якість Meizu буде покраще Lenovo, Samsung, LG і т.д. Особливо в бюджетному сегменті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якість Meizu буде покраще Lenovo, Samsung,  LG і т.д  :_36:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, Dedakeda сказал:

Якість Meizu буде покраще Lenovo, Samsung,  LG і т.д  :_36:

Чесно кажучи, не розумію, що вас так розсмішило. Якщо мої слова вам здались дуже дивними, погугліть, покуріть 4pda, пропустіть через свої руки кілька десятків телефонів різних виробників і тоді зможете зробити якісь висновки.

Ще 2-3 роки тому назад в Україні про Сяомі, Мейзу, ЛеТВ знало тільки дуже обмежене коло людей. Сьогодні про них говорить увесь світ.

Якшо у вас Китай асоціюється тільки з негативом, то вам тільки в оффлайн. Візьмете за ці гроші, убогий проц Spreadtrum, екран без огс і розширенням 800х480 чи qHD, 1ГБ ОЗУ, нікчемним акумулятором та камерами і т.д., зате з відомим вам лейблом.

Нікого ні в чому переконувати не збираюсь. Кожен сам собі робить висновки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, serenkij said:

Чесно кажучи, не розумію, що вас так розсмішило.

А я розумію і шо?

Нахіба в одну купу кидати Lenovo, Samsung,  LG? Це те саме, що кидати в одну купу Cherry, Mitsubishi, Subaru.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, serenkij сказал:

Чесно кажучи, не розумію, що вас так розсмішило. Якщо мої слова вам здались дуже дивними, погугліть, покуріть 4pda, пропустіть через свої руки кілька десятків телефонів різних виробників і тоді зможете зробити якісь висновки.

Ще 2-3 роки тому назад в Україні про Сяомі, Мейзу, ЛеТВ знало тільки дуже обмежене коло людей. Сьогодні про них говорить увесь світ.

Якшо у вас Китай асоціюється тільки з негативом, то вам тільки в оффлайн. Візьмете за ці гроші, убогий проц Spreadtrum, екран без огс і розширенням 800х480 чи qHD, 1ГБ ОЗУ, нікчемним акумулятором та камерами і т.д., зате з відомим вам лейблом.

Нікого ні в чому переконувати не збираюсь. Кожен сам собі робить висновки.

хотел написать, но человек выше более проще и конкретно всё описал. Сорри за офф топ. Удачной продажи. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, SunSeth сказал:

А я розумію і шо?

Нахіба в одну купу кидати Lenovo, Samsung,  LG? Це те саме, що кидати в одну купу Cherry, Mitsubishi, Subaru.

Трішки не згоден з вами. Ви порівнюєте зовсім інші речі.

Власником автомобілів даних марок не був і нічого сказати не можу.

А от власником смартфонів багатьох іменитих брендів був та багато тримав в руках (Lenovo, Samsung, НТС, Asus) і маю з чим порівняти.

Ніхто не говорив за флагмани цих виробників, не та цінова категорія. Але всі відомі виробники випускають не тільки флагмани, а й намагаються захватити всі цінові ніші, і от тут і великі проблеми з якістю.

А Китай - він такий різний! 

Думаю не варто говорити, що ті ж відомі бренди навіть свої флагмани також збирають в Китаї. Чи, наприклад, айфон, який збирається на потужностях Foxconn, і на тих же самих заводах збираються смартфони для китайських виробників (наприклад, Xiaomi).

Як написав ще в попередньому свому пості: "Нікого ні в чому переконувати не збираюсь." Все з власного та не тільки досвіду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...