Перейти до змісту

еще раз о том, в каком селе мы живем

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я сегодня проснулся от явного запаха гари, причем с примесью паленой проводки и резины. осмотревшись понял, что запах с улицы. причем не просто запах, а дым клубами. источник тоже сразу нашелся - стройка возле бывшей "Буратины", где рабочие разложили костер из мусора прямо под окнами жилого дома, и даже не во дворе а прямо на центральной улице, разве что прикрылись чуть забором. дымело оно так уже часа два и костер меньше не становился, поэтому я набрал 01 и пояснил ситуацию. пояснять пришлось трижды, пока меня переключали по разным службам, но в конце концов пообещали выслать на место кострища инспектора. вот интересно, приедет хоть кто-то, или уже все оплачено? ;)

Опубліковано

Щось з тієї серії відбувається на 33му. В'їзд там де княжий двір, зараз будують якийсь спорт комплекс, стане кран на півдороги і об'їжджай по бровкам, а на пару днів взагалі всю дорогу перекрили.

Там само ще один салон краси будують, цеглу можуть на дорозі залишити, їдьте по ній, нам не жалко.

До речі, як мій батько будував на фірмі, то комісія пару раз приходила, з перевіркою, хоча там людей порівняно з 33 зовсім нема, там само біля нас, є організацію одна що займається кабелем, і яка час від часу його палить... Ми десь за 200 метрів від них але дихати неможливо, і скільки раз до них інспектори їздили, і все... Як палили так і палять.

Сьогодні спускався з моста на 40, той поворот що на Лідавську, там є біг-борд, відповідно хтось міняв малюнок, здирав старий і все летіло прямо на дорогу...

Шо тут не говори, але в нас все вирішують гроші, от поки за такі речі не буде відповідальності, а не так як зараз заплатив і роби що хочеш, нічого не зміниться.

Опубліковано

ну вот только что приезжал какой-то перец с папочкой под мышкой (хочется думать, что это именно инспектор и был). побазарил о чем-то с рабочими и свалил восвояси, а дым только плотнее стал. может кто-нить телефончик городской экологии подскажет? или не стоит даже пробовать?

Опубліковано

Що тут сказати... Стидоба... Люди просто не поважають тих хто їх оточує. Ніякі інспектори не допоможуть.

ЗІ. Доречі на рахунок назви топіка - селом в цбому плані можна назвати не лише Луцьк але й всю Україну...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...