Перейти до змісту

Продам смартфон Meizu M2 16Gb

AnryABC

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам смартфон Meizu M2 16Gb-$ 140,міжнародна версія прошивки встановлена з заводу,оновлення по Wi-Fi.В наявності всі кольори.Скло-75 грн,силікон-55 грн.,книжка-чохол(5 кольорів)-130грн.

QIP Shot - Screen 006.png

Опубліковано

шо за брєд - в магазинах з роком гарантії вже норм прошиті m2 від 3200 грн

ваша же ціна (по говерлі) ~3700 + я так розумію без ніяких гарантій. ну удачі в продажі... 

п.с. а телефончік годний, на свої 110 $ кращого не найти. 

Опубліковано
18 годин тому, w1se сказано:

шо за брєд - в магазинах з роком гарантії вже норм прошиті m2 від 3200 грн

ваша же ціна (по говерлі) ~3700 + я так розумію без ніяких гарантій. ну удачі в продажі... 

п.с. а телефончік годний, на свої 110 $ кращого не найти. 

Ціна змінюється в залежності від кон,юктури ринку,декілька днів назад ціни зменшились,зараз актуальна ціна $130. Є наявність і гарантія.

п.с. а телефончік годний, на свої 110 $ кращого не найти.Удачі в пошуках такої ціни. 

Опубліковано

Вибачте. А на картинці хіба не Meizu note2? Можливо продавець просто переплутав і насправді така ціна за meizu note2?  І ціна підходить...

Опубліковано

http://hotline.ua/mobile-mobilnye-telefony-i-smartfony/meizu-m2-mini-gray/prices/#1/0

ось вам ціни на м2, з 3170 грн починається відлік. 

про 110$ трішки напутав, бо піддався на пропозицію того ж хотлайна (електрон магазин - там пише 108$) 

і всеодно куча пропозицій ~3200 і ваші ~3700... різниця очевидна.

а за 140$ вже краще редмі 3 з аліекспреса взяти, правда доставки чекати десь 3 тижні + люди бояться/незнають як звідти брати 

Опубліковано

$130 актуальна ціна.Спробуйте придбати за 3170грн.оригінальний версія для Європи,запаяний в целофан телефон(так як Apple).

"а за 140$ вже краще редмі 3 з аліекспреса взяти, правда доставки чекати десь 3 тижні + люди бояться/незнають як звідти брати" -удачі.

Опубліковано
27 хвилин тому, AnryABC сказано:

.Спробуйте придбати за 3170грн.оригінальний версія для Європи,запаяний в целофан телефон

А який він ще може бути?

Опубліковано

Проблема для пользователя в том, что на китайскую версию смартфона нельзя поставить международную официальную версию прошивки. Никак. Даже с "бубнами". А вот на международную версию смартфона, в свою очередь, можно без проблем устанавливать любые версии "китайских" прошивок, при желании в любой момент откатившись обратно на международную.

У смартфонов MEIZU есть 5 основных типов прошивки:
International (I), Global (G) - международные версии прошивки (именно такая в официальных российских поставках)
Universal (A) - универсальная китайская версия прошивки
Unicom (U) и China Mobile (C) - операторские версии прошивок для Китая
YunOS (Y) - специальная версия для китайских пользователей с расширенными сервисами Alibaba Group (актуальны только внутри Китая)

Если ваш смартфон оснащен по-умолчанию прошивкой i или G (например, FLYME 4.2.2.2i, Flyme 5.0.2.1G) - у вас международная версия смартфона и при желании вы сможете устанавливать и китайские версии прошивок (например "А"-прошивки: они чаще обновляются, имеют некоторые ограничения относительно международной, но в них быстрее появляются новые функции и опции для смартфона, другими словами, можно назвать прошивки "А" - тестовыми для опытных пользователей, а "i" - уже релизными и максимально отлаженными). Если же у вас смартфон куплен с установленной по-умолчанию прошивкой a, c, u или y - установить прошивку "i" у вас не получится, при каждой попытке будет выводиться надпись "firmware corrupt".

МЕЖДУНАРОНАЯ ВЕРСИЯ ПРОШИВКИ (i, G) адаптирована для использования вне Китая. Из нее убраны все китайские приложения и сервисы, не актуальные во всем мире за территорией страны. В международной прошивке по-умолчанию установлены сервисы Google Play (во всех вариантах китайских прошивок этих сервисов нет, их нужно устанавливать вручную и при каждом обновлении переустанавливать специальным образом, нет гарантий их работоспособности). Из-за того, что в международной версии прошивок смартфона нет некоторых приложений, например китайского голосового помощника-ассистента, аналогичные действия заменены на другие, более удобные программы и сервисы. Например, более удобное выключение и активация экрана, поиск по смартфону и другие опции, которые будут недоступны без тонкой настройки на китайских версиях прошивок. В китайских версиях прошивок возможны проблемы со своевременными уведомлениями от приложений типа WhatsApp, Viber, Skype, чего нет в международной прошивке (i, G).

На китайских версиях прошивок (a, u, c, y) - предустановлено множество китайских приложений и сервисов, на китайском же языке, их сложно удалить. Там нет сервисов Google Play. И интерфейс оболочки также имеет некоторые другие свойства при работе с ним.

Кстати, версия прошивки - это не "программный" вопрос, это вопрос "железа" и варианта материнской платы смартфона. Именно поэтому международные и "китайские" версии устройств и отличаются по качеству и версиям прошивок.

ВАЖНО! Кустарная смена идентификатора смартфона может привести к окирпичиванию, без возможности восстановления устройства. І це ще не все....

Опубліковано

ну і чим моя ссилка поступається Вашому оголошенню? навіть копіпаст схоже звідти.... 

Опубліковано
4 хвилин тому, Ridec7 сказано:

ну і чим моя ссилка поступається Вашому оголошенню? навіть копіпаст схоже звідти.... 

Вам телефон треба?В мене телефони в Луцьку,для багатьох це важливо,налаштування безкоштовно,скло дешевше і чохол такий як на вашій чудо-ссилці в декілька разів,а ще є пересилка платна.На Цитрусі ціна на Note значно вища наприклад(замітили?).Копіпаст з ВК тема ОФИЦИАЛЬНАЯ И КИТАЙСКАЯ ВЕРСИЯ СМАРТФОНОВ MEIZU. В ЧЕМ РАЗНИЦА?

Опубліковано
45 минут назад, AnryABC сказал:

$130 актуальна ціна.Спробуйте придбати за 3170грн.оригінальний версія для Європи,запаяний в целофан телефон(так як Apple).

"а за 140$ вже краще редмі 3 з аліекспреса взяти, правда доставки чекати десь 3 тижні + люди бояться/незнають як звідти брати" -удачі.

по твоєму за 3170 грн то якась підробка/репліка аля нокла чи айфона з антеною? чи шось я не пойму? чим той за 3170 грн відрізняється від твого за 130$ крім ціни? В чому заключається оригінальність? Я просто не розумію коли на борді викладають дороще ніж в магазинах, а є як мінімум 10 пропозицій на м2 міні з магазинів дешевші за 130$. Тут люди намагаються взяти дешевше, для того вона і є барахолка.

... удача штука корисна, буду брати на подарунок тут білого редмі 3 за 140$. 

Опубліковано
5 хвилин тому, w1se сказано:

... удача штука корисна, буду брати на подарунок тут білого редмі 3 за 140$. 

Ага,візьми,Потім відпишишся скільки стане,якщо звичайно це не балобольство.Не все так просто:)

Опубліковано
7 минут назад, AnryABC сказал:

Вам телефон треба?В мене телефони в Луцьку,для багатьох це важливо,налаштування безкоштовно,скло дешевше і чохол такий як на вашій чудо-ссилці в декілька разів,а ще є пересилка платна.На Цитрусі ціна на Note значно вища наприклад(замітили?).Копіпаст з ВК тема ОФИЦИАЛЬНАЯ И КИТАЙСКАЯ ВЕРСИЯ СМАРТФОНОВ MEIZU. В ЧЕМ РАЗНИЦА?

"я мзду не беру, мне за державу обидно..." .. усе замітив.. і до цього теж є питання чому дешевше?..)   пересилка платна... та ну перестаньте.....) ну їй Богу...) мені однаково - просто свої з своїх же деруть, а потім влада і країна погана.. робіть як вважаєте за потрібне.. то Ваша справа.. я лиш скористався правом висловити свою думку..

Опубліковано
1 хвилина тому, Ridec7 сказано:

"я мзду не беру, мне за державу обидно..." .. усе замітив.. і до цього теж є питання чому дешевше?..)   пересилка платна... та ну перестаньте.....) ну їй Богу...) мені однаково - просто свої з своїх же деруть, а потім влада і країна погана.. робіть як вважаєте за потрібне.. то Ваша справа.. я лиш скористався правом висловити свою думку..

"Думку"почув,реально купите дешевше-напишіть будь-ласка.

Опубліковано

Я щось не зрозумів...Із-за чого весь сир-бор? Чоловік продає за свою ціну (до речі адекватну), купуйте там де вам подобається. Давайте порахуємо. Мінімальна ціна 3170 грн. Телефон у Харькові (два дня доставки), я наприклад за такий товар плачу наложкою, отже рахуєм, 3170+35(доставка)+16(комісія)+63(2% наложкі)+20(конверт)=3304 грн. Автор теми продає смарт за 130$ (по курсу вест-фінанс 26,35)=3425 грн. Різниця 3425-3304 = 121 грн. То це за 121 грн ви тут наїзжаєте на людину, яка дає гарантію на телефон(завжди можна звернутись),телефон в наявності в Луцьку (можна пощупати), все налаштовано і прошито ??? А що там прийде з того Харькова - невідомо, будете потім бігати по знайомим прошивати або в Харьків пересилати? Люди, що з вами?

Опубліковано

140$....)3689грн.. по Вашим підрахункам це 385грн різниці.. з умовою наложки, я наприклад беру без) правилами - обговореня ціни не заборонене...) моє діло маленьке) ніхто не наїзжає.. просто комусь 120 грн це не гроші,  а комусь, то 10 частина заробітку) (у кого мінімалка...) але то полеміка.. та й сума трішки інша.. в кінці кінців, хто захоче той купить не зважаючи на диспут)  а автору он яка реклама) купа постів) точно хтось та й загляне))

Опубліковано
16 хвилин тому, YouRich сказано:

Я щось не зрозумів...Із-за чого весь сир-бор? Чоловік продає за свою ціну (до речі адекватну), купуйте там де вам подобається. Давайте порахуємо. Мінімальна ціна 3170 грн. Телефон у Харькові (два дня доставки), я наприклад за такий товар плачу наложкою, отже рахуєм, 3170+35(доставка)+16(комісія)+63(2% наложкі)+20(конверт)=3304 грн. Автор теми продає смарт за 130$ (по курсу вест-фінанс 26,35)=3425 грн. Різниця 3425-3304 = 121 грн. То це за 121 грн ви тут наїзжаєте на людину, яка дає гарантію на телефон(завжди можна звернутись),телефон в наявності в Луцьку (можна пощупати), все налаштовано і прошито ??? А що там прийде з того Харькова - невідомо, будете потім бігати по знайомим прошивати або в Харьків пересилати? Люди, що з вами?

Дякую за підтримку:)До речі ця модель може єдина на яку я не можу зробити ціну дешевше,питайте інші моделі,aple-там ціна буде набагато адекватнішою,знаю що ціна на ксаомі і мейзу буде трошки зростати до квітня(так кажуть менеджери,а в них завжди збігається),я переглядаючи барахолку бачу багато цін які кажуться(і є) мені завищеними,але якщо мені потрібний товар,я торгуюсь:)а не роблю зауваження.Ну в будь-якому разі нікого не хочу образити,прийдіть в м-н поспілкуємось і завжди знайдемо спільну мову,я займаюсь моб.вже 16-17 років.З цими мейзу-ксаомі не так все просто(багато цеглин після самовільних експерементів з компом),вже бачив десятки людей які дуже "вдало купували на ебей епли з локом оператора чи з введенним айклаудом,а потім бігали по всім м-нам чи сервісам,і тільки оббігавши пару розуміли що краще купувати там,куди можеш прийди і повернути річ.Простий баг з пристроєм потребує відправки в Київ-Харків на сервіс,після 14 днів від дати покупки це платно(сам сервіс безкоштовно),просто люди про це не думають,про аліекспресс взагалі мовчу,не знаючим людям краще там не ризикувати.

Опубліковано
2 часа назад, Ridec7 сказал:

140$....

6 часов назад, AnryABC сказал:

зараз актуальна ціна $130.

4 часа назад, AnryABC сказал:

$130 актуальна ціна.

Вибачте, але з двох разів не доходить???

2 часа назад, Ridec7 сказал:

але то полеміка..

Так отож...

Опубліковано

У меня тоже пишет 4.5.3I , но по воздуху не обновляется , ибо хитрые китайцы чот там намутили.Читал инструкцию как сделать норм на 4PDA , но пока смысла не вижу и так всё устраивает.Телефон юзаю месяца 4, зачётный агрегат, нареканий нету.

P.S. Продавца не знаю)))

Опубліковано
8 часов назад, YouRich сказал:

Вибачте, але з двох разів не доходить???

звісно доходить) спочатку було 140$... потім пішло дозволене правилами, обговорення ціни, потім актуально стало 130$... отже обговорення дало результат,  я теж займався ремонтом цифрової техніки і всі ці камінці знаю) тому говорю лише за себе)  в цитрусі, якщо брати, ніяких танців та сама гарантія і ціна була нижче.. от і спитали чому так) можна спитати? :) я думаю що можна).. Вам достатньо було написати, що Ви цього продавця знаєте, що купували у нього і отримали чудовий сервіс, підтримку, і консультацію, і що на Ваш погляд ціна аргументована порядністю і високим рівнем сервісу та післягарантійного обслуговування, а також купою інших плюшок, які  Ви б не отримали у іншому місці.. а Ви загострювати пішли...  я ж не сказав ТС - ану бігом понижуй ціни такий ти сякий.. я просто зауважив, що перша його ціна завищена відносно більшості магазинів в легкій доступності, а товар у них нічим не поступається.. і відповісти на це просте питання було не складно) і як виявляється навіть корисно для іміджу продавця.. то в чому ж мій косяк? в тому що я доміг розписати в усій красі ТС-ра?   якщо бажаєш продати треба подавати товар лицем.. затратити годину другу на опис, а потім в шаблон лише добавляти характеристики  та назви.. або взагалі відкрити тему з магазином.. а не окремими темами з мінімум інфи наклепати.. я наприклад подумав, що то якийсь чоткий парніша купив на алі купку телефонів.. (до речі місяць тому вони були ще дешевше.. я якраз зараз вибираю телефон у цій ціновій категорії і з нового року моніторю ціни і іншу інфу) і вирішив їх перепродати та щей дорожче ніж у магазинах.. саме тому я і підняв питання.. якщо ж у ТС є магазин і досвід, то треба це показувати.. а то на базарі теж кажуть, що гарантія є.. а через годину підходиш і в лице кажуть йди звідси я не знаю хто ти такий...) погодьтесь, що тоді кразе взяти в магазині ніж ось так з рук..) ТС успіхів у продажі і не лініться описувати товар це Вам же на користь... YouRich не зважаючи на Ваш поважний статус на форумі, в даному питанні Ви піддались емоціям, але в даному питанні я не розділяю Вашої агресії)) можливо буде час сходимо разом на каву чи пивко ) краще дружити і диспутувати ніж ворогувати і нападати один на одного) :)

Опубліковано

Друже,  по перше ніякої агресії. По друге, поважним статусом,  як Ви сказали,  я не оперую.  По третє,  автор теми вже в другому повідомлені,  що стосується М2,  вказав актуальну ціну в 130 доларів,  а ви все одно мусолили ціну і надалі в 140. В четверте,  особисто топікстартера не знаю і не бачив,  просто мені хватило поспілкуватись намєдні в приватних повідомленнях,  щоб зрозуміти, що це нормальна людина. В крайньому випадку, хочеться на це надіятись)). По п'яте,  каву не вживаю,  а от горілочку в душевній компанії саме то)... 

Опубліковано

)) я зрозумів) Ви з тих людей які завжди хочуть щоб останнє слово було за ними) хай буде так) купа цифр, але я так і не зрозумів, то в чому ж косяк моїх постів якщо я лише допоміг ТС-ру?))) :) горілочку на жаль чи на щастя я не вживаю)) останнє повідомлення тут бо в оффтоп перетворюється)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...