Перейти до змісту

Маршуткі по 2 грн ???

mrZED

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
То що: мовчки змиримося чи все-таки влаштуємо флеш-моб? Хоча б на 1 день відмовится від маршруток. Залюбки прогуляюся пішки.

А смисл?

• Відповідей 252
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
А взагалі-то в водіїв навіть здачі нема :blink: . Таке враження, що про подорожчання власники маршруток останні дізнались - вартість проїзду від руки написана на вивісках :huh:

Не згідний, їздив 2 рази маршруткою, причому зранку, то в маршрутчиків завжди була купка по 50 коп. Просто в декого можливо закінчились, не всі ж пасажири знали про подорожчання.

А взагалі з завтрашнього дня на роботу і додому ходжу пішки (в якості протесту), тілкьи по роботі буду на маршрутці їздити - кантора оплачує :huh: .

Опубліковано

Мені пішки - 50 хв :huh:

А в ПАЗіках раніше кондуктори були, що в теперішньому стані (зріс объєм маршрутки і зъявились копійки) зовсім не лишнє (коли падали копійки - віддавали інші :blink: ).

Опубліковано
То що: мовчки змиримося чи все-таки влаштуємо флеш-моб? Хоча б на 1 день відмовится від маршруток. Залюбки прогуляюся пішки.

Добре , якщо гуляти недалеко :D Тоді із задоволенням , а так мені добиратися з Вишкова в центр ;)

Опубліковано

Добре , якщо гуляти недалеко :D Тоді із задоволенням , а так мені добиратися з Вишкова в центр :)

О коллега, я кста тоже с самого вышкова добираюсь, тролейбусы туда не ездят, маршрутки похожи на колесницы демонов апокалипсиса, толкучка ужасная, неприянтый запах, водители как хамы, да еще и пока все 40 человек что за один раз в маршрутку зайдут за проезд не заплатят никуда ехать не хочет, я уже не говорю что маршрутка ездит до 22.00.

ЕСТЬ ТУТ ЗА ЧТО ПЛАТИТЬ 1.50 ГРН ?????

у кого какие идеи по поводу флеш-моба ??? я поддерживаю !

ШЫБУ ФТОПКУ !!! ;)

Опубліковано

З роботи йду додому пішки. Погода ніби нормальна. Прогулятися хвилин 40 - не зайве, після просиджування цілий день на роботі.

Опубліковано
у кого какие идеи по поводу флеш-моба ??? я поддерживаю !

ШЫБУ ФТОПКУ !!! :angry2:

Я тоже ЗА! Не важко вже деньок пышкарусом походити.

Кстаті вже 4дня рано добираюсь пішачком з Конякіна до універа (ВНУ). Це займає 30хв, як норм погода, то без проблем мона ходити. А з Вишкова, як вчився в ліцеї, тоже часто піляв на двох своїх. Подумаєш 40-45хв іти.., зато 2грн кожен раз економив)))

Опубліковано

Тепер точно їздити на маршрутках на роботу небуду(хоч деколи їздив). Їздив на лесапеді і продовжувать буду, 1.50грн це здирництво.

• 3 місяця потому...
Опубліковано
Поїхав тролейбусом - зекономив гривню :(

Агащас

З 1 вересня цього року ціни на проїзд у луцьких тролейбусах та автобусах, які працюють у звичайному режимі, зростуть, - інформує 24 липня інтернет-видання «Волинська правда».

Рішення про зміну тарифів прийняли під час чергового засідання міськвиконкому. Як розповіла директор департаменту економіки Луцької міської ради Любов Ковпак, вартість за проїзд у тролейбусі коштуватиме 75 копійок, у автобусі - 1 гривня.

«Це економічно обґрунтовані тарифи, їх визначила комісія. На сьогодні в більшості областей ситуація з оплатою за проїзд схожа», – зауважила пані Ковпак.

Також вона надала інформацію, що Луцьк входить до 15-ти обласних центрів України, у яких проїзд в обумовленому транспорті наразі коштує понад 50 копійок.

©

Опубліковано
«Це економічно обґрунтовані тарифи, їх визначила комісія. На сьогодні в більшості областей ситуація з оплатою за проїзд схожа», – зауважила пані Ковпак.

цікаво, а десь можна прочитати саме обгрунтування підвищення тарифів. із цифіраками?

не, ну з тролейбусами то все зрозуміло, топливо дорожчає, а от автобуси та маршрутки чого дорощають?

Опубліковано
не, ну з тролейбусами то все зрозуміло, топливо дорожчає, а от автобуси та маршрутки чого дорощають?

Електроенергія дорожчає :)

Опубліковано
Електроенергія дорожчає :)

то вона просто так дорожчає, чи вони її автівками возять ? тому пряма залежність цін на електроенергію від палива.

якщо мені не зраджує пам"ять то ми від рівненської АЕС заживлені, а не від ТЕС. хоча в принципі залежність є. радіактивні речовини привозять на АЕС, тому і дорожчає... мдя...

щось но мені життя в нашій країні дяблу нагадує, поборов зло у вигляді цін, порвав сраку на британський прапор. навчився жити в таких умовах, а тут тобі НА. новий рівень складності...

або проект "останній герой" тіко там на острові і люди в курсі, а тут ціла країна і ніхто не здогадується. і голосування є. і дебати...

Опубліковано
Цінова комісія погодила зростання тарифів на проїзд у луцьких маршрутках

...

ЧЕКАЮ +1 за важливу НОВИНУ!!! ))))))))))))))))))))))))))))))

Колись за погану новину голову рубали... :)

Опубліковано

мда... а чому зарплати так не ростуть???????????

скоро будем як в Китаії, всі на веліках :( і зимой і літом.

Опубліковано
мда... а чому зарплати так не ростуть???????????

зарпалати ростуть, але ж гроші інкасатори на машінау возять, а бензин дорожчає.

Опубліковано
отобрали единственную радость в жизни :0104:

О , Вінні , ти що вже з Вишкова перебрався, чи туди тролейбуси стали їздити? :lol:

Опубліковано

А я шукаю причину в собі... Треба більше старатись заробити, щоб їздити на власному авто, таксі чи вертольоті на роботу :0104: Досить швидко і комфортно, а громадський транспорт за визначенням не може бути таким...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...