Перейти до змісту

brew-програми

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сидів тут на днях в неті розбирався про brew-програми.

Таки вдалось поставити (ЕФ-81).

Може в кого є якісь програми, допоможіть...

З.ЬІ. Знайшов лише калькулятор (інженерний) і плеєр, який перегружає телефон (пише, що він для СХГ-75, але там те саме)

Опубліковано

Нащо вони тобі здались...чим уже J2ME не подобаються..Цікаво а як вдалося поставити? Там же йде жорстка привязка до телефона, оператора ...Програм цих дуже мало а для їх поширення треба звязуватися з Qualcomm

Опубліковано

Просто brew-програми являються більш потужнішими ніж ява, та і швидше набагато працюють...

Привязка там іде дуже жорстка по ІМЕІ телефона, через сертифікат. Але що для нас є неможливим :)

Допомогли добрі люди.... Правда прийшлось сторінок 40 форуму перечитати...

Є сертифікат на основі ESN, лишається тільки ESN телефону поміняти, що я і зробив.....

Якщо цікавить можу і детальніше розказати...

Опубліковано

Мене це теж цікавило, але якщо аж такі маніпуляції треба зробити то краще пожаліти телефон задля кількох програм які можуть не знадобитися та мають Java-аналоги.

Опубліковано

Це звичайно куму як краще, але наприклад аналогу інженерного калькулятора (який я вже давно доречі шукаю) на яві так і не знайшов

Та і маніпуляції не такі вже і складні (відносно)

Опубліковано
Це звичайно куму як краще, але наприклад аналогу інженерного калькулятора (який я вже давно доречі шукаю) на яві так і не знайшов

Та і маніпуляції не такі вже і складні (відносно)

ага калькулятор просто клас тільти ти згадай allvex як після невдалого маніпулювання з сертифікатом я перепрошивав свій SXG75 але фіг з ним головне шо паше тело а мені іншого не треба.

Опубліковано

Але все-таки, хтось знає де можна скачати brew-програми...

Поділіться, будь-ласка

Опубліковано
Мене це теж цікавило, але якщо аж такі маніпуляції треба зробити то краще пожаліти телефон задля кількох програм які можуть не знадобитися та мають Java-аналоги.

ці ява аналоги як запускаються довше так і працюють незрозуміло (або зовсім не працюють). Хотів би запитати у тебе Witiok що краще буде для телефона на якому встановлено Linux Brew, ява (яка іде в загальному на всі і не враховуються параметри окремого апарата(але якщо враховується то не завжди працює)) чи спеціально розроблені для Linux Brew програми? Напевно що всетаки Brew-програми.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...