Перейти до змісту

30 днів на велосипеді (30 Days of Biking)

Jack

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

12822265_1338762609482783_328827798_n.jp

Якщо ви катаєте на велосипеді, вам подобається активний спосіб життя, ви засиділися за зиму і хочете як слід розім'ятися, хочете почувати себе частиною світового велоспільноти або знайти рідну велодушу - давайте катати разом!

Умови участі в акції "30 днів на велосипеді" - прості.
1) Іздити  на ровері кожен день. З 1 по 30 квітня. Мінімум - 1 км.

2) Кожен день робити фотозвіт про поїздку з хештегом # 30daysofbiking

Бажано щоб флаєр був в кадрі. Без фоточки хто вам повірить що ви катали? ;)

3) Закріпити на велосипеді флаєр учасника на час акції. Зазвичай його кріплять в спиці переднього колеса. Після закінчення акції - зняти.

Подробиці і реєстрація:

http://xt.ht/phpbb/viewtopic.php?f=17&t=316342p=1675755
Опубліковано

А для чого мені ще комусь щось доводити? ;) Я катаю для себе і не шукаю якихось мотиваторів для цього. Мене навіть велодоріжки не цікавлять... взагалі ніяк ;) Кароче брєд. Звичайно ІМХО ;)

Опубліковано

я й так використовую любу можливість щоб виїхати, а якщо когось треба мотивувати катати – це людина хвора чи нємощна ) погоджуюсь на рахунок велодоріжок. те, що зроблено зараз –  зроблена через жопу хрєнь ((  краще б зовсім не робили.

Опубліковано

Не менше одного километра!... це вобше порвало. Я раз було проїхала меньше километра. Уявіть. Було важко. Спробуйте випертись з хати проїхати 500 м в одну сторону і назад, на поверхи... Хіба на якомусь Гноміку?... А це мисль :)

Опубліковано

Наразі з ровером   щодня: на роботу і з роботи по 5 км в 1 сторону, було -18 С -20 С термоодежа і поїхав - не уявляю життя без мого  коня   В1.

Щодо велодоріжок в Варшаві, в Любліні, в Гарволіні все зроблено для безпеки руху як водіїв автомобілів і пішоходів в одночас для велосипедистів. Розумію що в Луцьку і не тільки ніхто за дарма не буде робити, то наш Myrka Ivan може допомогти у правильному вирішенні питань    велодоріжок.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...