Перейти до змісту

Відсутність національної безпеки та бездіяльність державних структур


Гість Selbeor

Рекомендовані повідомлення

За часів Яника, ще й не таке мутилося.

І все, заради розвалу України і вступу у таёжний саюз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Луцьке «Технічне бюро кадастру» зареєстровано в Росії" - дибільний журналоїздний заголовок, який не має нічого спільного з реальністю.

На малюнках видно, що зареєстровано таки в Луцьку, а один із засновників - з Росії.

Причому, російського засновника контролює особа, схожа на близького родича директора цієї луцької фірми.

Попередньо - виглядає так, що Холодков О.В., бажаючи бути директором і власником ТБК, але бажаючи приховати з публічної площини факт того,що йому належить фірма, використав як ширму таганрозьку фірму брата. Звісно, мотиви могли бути інші, він може бути не власником, а співвласником, а, може, мав борг перед братом і розрахувався з ним таким чином, і ще тисячі варіантів - але нічого кримінального в цьому апріорі немає.

 

Якщо ж Холодков О.В. передає в еРеФ всю технічну докуентацію, яку тільки має - то так, це злочин. Але ж Павло про це ні слова не пише???

 

Що Павлу дасть вихід ЛМР із засновників? це зашкодить тільки громаді міста, але аж ніяк не фірмі. Поки у фірми хоч одна гривня статутного капіталу належить місту - ЛМР має можливість доступу до всіх документів ТБК, до звітності, до участі в прибутках фірми накінець!

 

І МТС, і Київстар - мають доступ і до мереж зв'язку, і до карт, і до інформації - а ці компанії належать не на папері, а в реальності - росіянам

Укртелеком - аналогічно щодо доступів, належить відомому ініціатору "гудків", палаци якого в Данєцку не зачепили жодні бандформування

Павло вже направив СБУ в КС, МТС, Укртелеком, і до їх власників?

 

п.с. А звідки в Павла інформація про бездіяльність? СБУ йому звітується - коли які перевірки провела, і які результати цих перевірок???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...