Перейти до змісту

Змінення розширення відео + порізка

Sp_RoNdo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Існує проблема порізати, та збільшити розширення відео! Єдина програма якою користувався для порізки - VirtualDub, але в даному випадку при відкритті файлу він видає ось таку картинку:post-722-1205154959.jpg

Сам фільм складений з двох і потрібно відрізати половину для економії місця, а картинка дуже маленька, ось: post-722-1205154768.jpg

Опубліковано
Ты вначале кодеки поставь, а потом уже виртуалдаб запускай.

А нормальною мовою моно обяснити що і к чему :)

Опубліковано

Збільшення роздільної здатності -- бредова ідея. З таким самим успіхом в медіа плеєрі вибираєш розмір відео не 100%, а 200%. Якість отримуєш ту ж, а розмір файла менший і мороки менше набагато.

Опубліковано

Для того шоб відрізати половину добре підійде програма AVI MPEG ASF WMV Splitter щоб склеїти AVI MPEG RM WMV Joiner прості в користуванні швидкі в роботі і інсталяхи якщо непомиляюси по 2 метра. Вставити відео неможна,напевно, через те що воно "бите" ,тобто сам файл тіпа програється нормально але він десь пошкоджений або через інший формат, раджу редагувати відео та працювати з ним в форматі mpeg-1 (в більшості конвертерів аля ImTOO 3GP Video Converter він так і пишеться) цей фомат сприймається практично усіма програмами для обробки відео тіпа Sony Vegas, Pinnacle, Adobe Premiere Pro це точно бо я з ними досити часто працюю. якщо ти хочеш поміняти сам розмір відео тобто поставити 4х3 а не 16х9 підійде відео конвертор SUPER або іншими словами Simplified Universal Player Encoder & Renderer але краще хай воно залишається таке яке є бо буде усе розтягнуте або сплюснуте, ще таке ж можна зробити, тобто змінити співвідношення 4х3 на 16х9 і навпаки в Pinnacle Studio хоча це займає трохи часу особливо рендер, сходу не скажу як зробити але якщо цікавить можу написати.

Ты вначале кодеки поставь, а потом уже виртуалдаб запускай.

во-во скачай нормальні кодеки бо інколи із-за них деяке відео нехоче іти зовсім. Досити непоганим набором кодеків є "Ace mega codec pack" раніше користувався але зараз у мене уже кодеки зразу у вінді тому про нові версії нічого не скажу а от старі памятаю мене працювали нормально.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...