Перейти до змісту

Змінення розширення відео + порізка


Sp_RoNdo

Рекомендовані повідомлення

Існує проблема порізати, та збільшити розширення відео! Єдина програма якою користувався для порізки - VirtualDub, але в даному випадку при відкритті файлу він видає ось таку картинку:post-722-1205154959.jpg

Сам фільм складений з двох і потрібно відрізати половину для економії місця, а картинка дуже маленька, ось: post-722-1205154768.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты вначале кодеки поставь, а потом уже виртуалдаб запускай.

А нормальною мовою моно обяснити що і к чему :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Збільшення роздільної здатності -- бредова ідея. З таким самим успіхом в медіа плеєрі вибираєш розмір відео не 100%, а 200%. Якість отримуєш ту ж, а розмір файла менший і мороки менше набагато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для того шоб відрізати половину добре підійде програма AVI MPEG ASF WMV Splitter щоб склеїти AVI MPEG RM WMV Joiner прості в користуванні швидкі в роботі і інсталяхи якщо непомиляюси по 2 метра. Вставити відео неможна,напевно, через те що воно "бите" ,тобто сам файл тіпа програється нормально але він десь пошкоджений або через інший формат, раджу редагувати відео та працювати з ним в форматі mpeg-1 (в більшості конвертерів аля ImTOO 3GP Video Converter він так і пишеться) цей фомат сприймається практично усіма програмами для обробки відео тіпа Sony Vegas, Pinnacle, Adobe Premiere Pro це точно бо я з ними досити часто працюю. якщо ти хочеш поміняти сам розмір відео тобто поставити 4х3 а не 16х9 підійде відео конвертор SUPER або іншими словами Simplified Universal Player Encoder & Renderer але краще хай воно залишається таке яке є бо буде усе розтягнуте або сплюснуте, ще таке ж можна зробити, тобто змінити співвідношення 4х3 на 16х9 і навпаки в Pinnacle Studio хоча це займає трохи часу особливо рендер, сходу не скажу як зробити але якщо цікавить можу написати.

Ты вначале кодеки поставь, а потом уже виртуалдаб запускай.

во-во скачай нормальні кодеки бо інколи із-за них деяке відео нехоче іти зовсім. Досити непоганим набором кодеків є "Ace mega codec pack" раніше користувався але зараз у мене уже кодеки зразу у вінді тому про нові версії нічого не скажу а от старі памятаю мене працювали нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...