Перейти до змісту

Продадуть Xiaomi Redmi Note 2

gigant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продадуть Xiaomi Redmi Note 2. Б/у. Колір чорний. В користуванні 1 місяць. Працює без жодних проблем. Поклеєне захисне скло+бампер Nilkin.

Ціна 4300. Невеликий торг.

О5О-8сім9.2.989

Опубліковано

забув вказати що телефон повністю налаштований, всі необхідні проги + хороший платний навігатор(це не маловажно!!!). в магазинах за ці настройки беруть по 500-1000грн.

Опубліковано
49 хвилин тому, ж е к а сказано:

в магазнах заробляють гроші на необізнаності людей

То судячи з того що ти кажеш всі компютерщики заробляють на необізнаності людей!!! Якщо ти такий обізнаний то налаштовуй людям техніку безплатно!!! Я не проти)))) я за це платив гроші)))

Опубліковано

звісно заробляють, але лише на тих в кого нема часу розбиратись самому, або кому то важко дається, та й ціна за налаштування якась космічна,..  тут питання в іншому.. по перше Ваші налаштування підходили Вам, і необовязково підійдуть іншим (платний навігатор, набір програм, захисне скло, бампер Ви купували під себе, а клієнту можливо його не треба)... по друге, щоб налаштувати телефон, не потрібно МЕГАзнань і три вищі освіти, достатньо просто вміти читати.. по третє, в нас люблять люди на*бати ближнього.. такий вже менталітет.. б\у річь продати або за ту ж ціну, або навіть дорожче.. жаба ні до чого.. просто шкода, що рівень життя вчить нас таким цінностям..

коли продаються такі речі треба викладати фото.. а то поняття б\у 1 місяць у двох різних людей, може бути кардинально різним, коротше кажучи, оголошення типу - хочу продати і не напнутись) вмійте подати товар, зробіть опис і всіх вищезгаданих диспутів не було б... а так лише антиреклама, бо відразу насторожуєшься у таких продавців купувати.. самі собі змарнили торгівлю... жму плечима...

Опубліковано
21 годин тому, VovkleV сказано:

аргументую ціну у 3000грн - аргумент ось)

так там редмі 2 просто. де там ноут???))))

Опубліковано
4 хвилин тому, ж е к а сказано:

Нічого проти немаю. Що тут дивитися???))) треба купувати))))

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...